Böyle evlilik olur mu?

Ah ben ben ne hale geldim, bakıyım umursamıyayım diyorum olmuyor r. Gözüme batıyor..
Dün ne oldu mesela 10 gibi eve geldi ymke yedi. Yemege devam ederken bir arkadaşı aradı ben duyuyorum sesini Bi ısrar gel fln diyo. Buda yemeği sofrayı bırakıp çıktı. Telefonun fln evde unuttu. Ben Bi kapının önündeyim dedi gitti. Bekle bekle gelmez. Saat 1 e geliyorken geldi. Sarhoş ni vaziyette. Yemin ederim oracıkta bırakıp gidesşm geldi. Ama çocuklar var işte eşim kolum bağlı...
Tek bşey diyorum dedim, bize gelince yorgunsun uykun var bir telefonla gidiyorsun.... Başka söz söylemeyeceğim dedim.. Bana diyoki aa hanım abartma kırk yılda bir. Meşhur lafı..
Ya her evli erkek böylemi cidden. O bana öle Bi lansettiriyoki he r evliliğin böle olduğu nu bu Tar şeyler yaşandığını aslında ben işm durumum çok güzelmiş dövmesi hakareti yokmuş ben kendi kendime sorun çıkartıyormuşum..? Kızlar gerçekten böylemi? Benmi abartıyorum?

Eczanede vitaminler var enerji verici fln birde eşinizin kan degerlerine baktırın yok desede baktırın bu adam bence halsiz bu vitaminlere ihtiyacı var yazık

Beni anlattınız sanki benimde üç çocuğum var eşim beni gormuyo resmen evde ilgi yok sevgi yok eve gelir yemek yer çay içer çocuklarla ilgilenip gider diğer odada oyun oynar hani aldatiyo desem zamanı yok parasi yok borcu var ama benimle hiç bir şey paylaşmıyor çok konuştum kavga ettim güzellikle anlattım yok adam aynı şekilde devam ediyor gerçekten ne yapicagimi sasirdim

sevgi ilgi konusunda haklısınızda yoğun çalışınca insan gerçekten eve gelince uzanıp sadece kendine vakit ayırmak isteyebiliyor .

Ben abartıyormuyum diye sormuşsunuzya inanın abarttığınız tek şey yok. İnsan çıldırır. Evlilik hayat arkadaşlığı yol arkadaşlığı. Benim üstümden hiçbir yük almayacaksa derdime ortak olmayacaksa ne anladım ben o işten.
Adam işede gitse evden çıkıp bi nefes alıyor. Sizin o imkanınızda yok. İnsan 3 çocukla bazen çıldırma noktasına gelir.
Eşiniz çok açık olarak evdeki koşturmacayı gürültüyü sevmiyor. Nasılsa yapan biri var diyerek salmış kendini. Hadi size üzülmüyor insan çocuğuylada vakit geçirmek istemez mi??
Erkeklerin bu hali beni çıldırtıyor. Çünkü yeryüzünde hiçbir annenin şu rahatlığı yok. 3 çocukla boşanın demek zor biliyorum. Ama kendinize bakın biraz. Sizde onu umursamayın. Mesela ilk işiniz pandemi bitimi pazar günleri çocukları eve bırakın kendinize vakit ayırın.. Çözüm bu bence

Hislerime tercuman olmuşsunuz.benşm buraya yazdıpımdan beri çıkardıpım bazınşeyle varki en önemlisii eşim evliliği yürütebilecek biri değilmiş.yani biz kadınlar içşn diyorlaar ya evlenilecek kız vs...bu işte evlenilmeyecek erkekmiş..maalesef çocukluktan gelen aile kavramı sağlıklı gelişmemiş...bende bunca yıldan sonra öğretemiyorum...olmuyor...

Valla çalışıyorum yoruluyorum demek bahane bence insan ailesine zaman ayıramayacak da kime ayıracak oturup biraz sohbet etmek çocuklarıyla ilgilenmek bir insanı ne kadar yorabilir ki bunun bahanesi olamaz. Eşinize net tavrınızı koyun oturun konuşun ciddi olduğunuzu söyleyin böyle giderse bu evliliğin biteceğini söyleyin çaba göstermesi gerekecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…