İyi akşamlar bayanlar, ben yeni üye oldum. Konuşacak derdimi açacak kimsem yok.
Deprosyana girdim eşim sayesinde.
Kısaca anlatayım. 12 yıllık evliyiz. 3 çocuğum var. Üçüzler. Evlilik evlilikten çıktı şirket gibi oldu. Şirkete bile duygu vardır ya.
Hergünümüz artık şöyle, yemin ederim abartmıyorum, 8 9 gibi işten gelir yemek yer bir bardak çay içer ve uyur. Evde geçirdiği pardon uyanık kaldığı süre 40 dk fln. Ne çocuklar ile nede benimle ilgilenir. Sohbet sıfır . Artık çıldıracak gibi oldum boşanmak istiyorum ama o istemiyor. Zaten boşasam 3 çocukla nasıl yaparım bilemiyorum.
İ
Önceleride erken ytardı ama hadtafa bir iki defa. 5 6 aydır süreli böyle. Artık dayanamıyorum. Konuştum anlatım bu böle olmaz dedim. Sadece dediği şey çok yoruluyorum. Dr gidelim belki Bi rahatsızlığın vardır diyorum. Yooo iyiyim gerek yok diyor.
Bir akıl verin lütfen ne yapayım . Maddi anlamda biziz sıkıntıya sokmaz. Bir dediğimizi 2 etmez. Ama gel gör duygu yok bir sevgi ilgi yok.
Çocukların yanında belli etmiyorum hemen anlıyorlar azıcık ses tonumuz bile değişse anne kavgamı ediyorsunuz diye soruyorlar. İçime ata ata hasta olucam ondan korkuyorum. Çok doluyum. Ben zaten böle Bi aileden geldim değer görmeden ilgi bilmeden öylece büyüdüm. Evliliğin de böle oldu.
Daha Önveleride sorunlarımız olmuştu babama ayrılmak istediğimi söyledim. Bizim onaylamadığımız bir evlilik ti sende biliyorsun. Kabul edip çekeceksin dedi. Onaylamadığı mevzu beni isterken işi gücü yoktu. Onların korkusu bu adam eve bakmaz oldu ama yanılttı onları iş sahibi oldu ev aldı bizede bakıyor. Kimseye muhtaç etmez.
Kısacası arkamda kimse yok. Çalışsam mesleğim yok. 3 çocuk la nasıl yaparım. Babalarına çok düşkünler