Böyle evlilik olur mu?

Allah yardımcınız olsun gerçekten birde üç çocuk ama mutlaka onunla konuşmanız gerek acaba biraz uzaklaşsanız özlem olsa daha mi törpülenirdi eşiniz aklıma bu geldi monotonluk bitsin istiyorsan harekete geçme zamanı

Dediklerini yaptım kardeşim ama yok yoruldum. Boşanamam zaten. Çocuklar var arada. Ama inan bu evlilik te çok mutsuzum. Onun o rahatlığı beni depresyona soktu. Geçen telefonu dan çocukların fotosunu çektim. Benimki kırık onunkindrn çekeyim dedim. Sonra döndüm galetşyr baktım. Ona bak buna bak derken baya şletlrfşö sonra Bi video gördün. Bi gün arkadaşları ile içmeye gitmiş nasıl kutlu şen şakrak sohbet muhabbet. Çekmiş onlar. Eğlensin eğlenmek hakkı ama bizimle böl e değil. Bizimle hiç böle olmadı sevmiyor desem değil seviyorum der ama çözemiyorum ben vallahi

Pandmidem dolayı ben hep evdeyim. Gidecek Bi yetimizde yokki nereye gideyim

Pandmidem dolayı ben hep evdeyim. Gidecek Bi yetimizde yokki nereye gideyim
Sende haklısın pandemi bitirdi bizi sen birgün giyin süslen dışarı çık çocukları ona bırak git eğlen misilleme belki onunda kafasında soru işaretlerine neden olur sanada iyi gelecek eminim

Gitmezmiii koşa koşa gider hemde. Ama neden bunslıyo ben dırdır yapmam Bi kavga etmem. Tek suçum ev sorumluluğunu hep üstüme almam oda o öokrhst ve gevşek olduğu için böle düşünüyor sa yazık. Ben ne yapayım 3 çocukla hep evde evde

Böyle kocalara gıcık oluyorum, otel gibi kullanıyor evi. Bazı erkeklerin evlenince belli bir süre geçince kullanma süreleri doluyor galiba, işlev sıfır

Off allah yardımcınız olsun empati kuruyorum evde bir dakika geçirmek bile sizi yorar. O halinden memnun sorun yok çünkü kendi kafasında, siz de düşündükçe bu batağın içine girip hep bunu düşünüyorsunuz eminim.
Onun davrandıgı gibi davranmayı denediniz mi ? Bir süre yoksaysanız, ilgilenmeseniz, yorum yapmayıp sohbet etme girişiminde bile bulunmasanız ? Belki dönüp kendine bakar.
Bunlar demek çok kolay geliyor bakınca 12 senelik evlilik ama boşanmayı bu aşamada düşünmek de hoş değil 3 çocugunuz var..

Saolun. Şuan bende konuşmuyorum hatta pandemi bitse daha rahatlıcam. İnceldiği yerden kopsun istiyorum. Cidden bu ilgisizliği çok soğuktu beni.

Saolun. Şuan bende konuşmuyorum hatta pandemi bitse daha rahatlıcam. İnceldiği yerden kopsun istiyorum. Cidden bu ilgisizliği çok soğuktu beni.
Pandemi hepimizi çok olumsuz etkiledi, özellikle yasaklar. Emin olun bu yaşadıklarınızı tek yaşayan aile siz değilsinizdir. Ama tabiki bu durumu normalleştirmiyor..
Kıssasa kıssas gidin bakalım tepkisi ne olacak, umarım çeki düzen verir kendisine yoksa böyle böyle bitiş soğumak uzun yıllık bir birliktelik için çok üzücü.

Hiç mi hobisi yok ilgilenmekten hoşlandığı şeyler yok acaba.Aile saatleri yapsanız çoçuklara akşam masal anlatsa aile oyunları oynansa .Acaba kan değerlerimi düşük yada depresyon damı eşiniz tüm enerjisi alınmış gibi

Birde sorumluluğu hep üstüne almakta iyi değil ara ara yap bunu siz yoruldunuz onuda yorsanız hayat müşterektir alışkanlıklar değişir bu sizede bağlı sürekli hep evdeyim ne yapayım modu kalk ayağa silkelen bir kere kaçan her zaman kovalanır evlilikte de böyle inan bana

Is yerinde bir sorunumu var soylemedigi? Ya da kan degerleri mi dusuk? Demir miktari mi az acaba kaninda? Insan genelde depresyonda olunca hep uyumak ister ya da kan degerleri dusuk oldugunda.

Biraz. Daha açıklarmısımninan anlayamadım
Yani aldatılıyor olabilirsiniz demek istiyor sanırım arkadaş...
Eşinizin iş ortamı nasıl, yorgunluktan ziyade kadın erkek karışık bir ortam mı..?
Bir de özel olmazsa cinsel hayatınızı merak ettim. Sürekli uyuyan adam o işi de yapmaz gibi. Her anlamda yorucu bir evlilik. Çocuklar babalarının ilgisizliğini hissetmiyor mu?

Biraz. Daha açıklarmısımninan anlayamadım
Yani demem o ki...
Eğer koca oldugunu erkek oldugunu hatirlamayacak kadar yorgun değilse,

Sizi kanka moduna almişsa,pişir taşircı getir götürcü olarak görüyorsa,

Birde cinsellik vasat ise belkide olmak istedigi farkli bir yer farkli viri vardir kafasinda.

Sadce bir ihtimal tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…