Allah yardımcınız olsun gerçekten birde üç çocuk ama mutlaka onunla konuşmanız gerek acaba biraz uzaklaşsanız özlem olsa daha mi törpülenirdi eşiniz aklıma bu geldi monotonluk bitsin istiyorsan harekete geçme zamanıToptan yazayım, sabah çok erken kalkar. Beni öpmeden girmez. Vicdanını temizliyor. Eve güler yüzle gelir ama hiç bişey konuşmaz anlatmaz. Bişey varsa ben hep başkalarından duyarım bu hep böyleydi. İşi ağır ama hergün değil. Pazar günleri boş onuda zoraki alıştırdım bize ait yaptım o günleri de hep öldürür Dü eskiden. Ya kendi işi okurdu ya param yok Bi yere çıkmam derdi. Derdi de derdi. Ama ben artık alıştırdım yada artık o korktu pazar günleri bizim le ama nasıl anlatsam zoraki Bi görev gibi. Bizimle mutlu değil gibi ya. Misal sabah kalkar çok güzel bn i kahvaltı hazırlarım hep beraber yeriz içeriz. O isteri bütün gün yatayım TV izleyeyim keyif yapayım. Tamam hakkı ama sen zaten bütün hafta o moddasın Bi pazarda enerjin olsum Bi istediğin olsun. Yok zoraki Bi yere gideriz bişeyler yaparız. Geçen pazar karantina da var ya evdeyiz inanın akşam 7 de uyudu ya. Sabaha kadar hemde
Dediklerini yaptım kardeşim ama yok yoruldum. Boşanamam zaten. Çocuklar var arada. Ama inan bu evlilik te çok mutsuzum. Onun o rahatlığı beni depresyona soktu. Geçen telefonu dan çocukların fotosunu çektim. Benimki kırık onunkindrn çekeyim dedim. Sonra döndüm galetşyr baktım. Ona bak buna bak derken baya şletlrfşö sonra Bi video gördün. Bi gün arkadaşları ile içmeye gitmiş nasıl kutlu şen şakrak sohbet muhabbet. Çekmiş onlar. Eğlensin eğlenmek hakkı ama bizimle böl e değil. Bizimle hiç böle olmadıValla bacim benimle konusmuyor sohbet etmiyor diyemi bosicaksin adamiyorum yazan bi arkadas benim esimde erken uyur ama uyumadan once laflariyla sozleriyle bana ilgisini yansitir sevgisini demis bi bakin sizinkide oyledir belki, benim esimde sabah 6da evden cikar aksam 7 belki dahada gec gelir isden oda aksama kadar dizlerinin ustunde calisir fayans isinde, az dinlenir dusunu alir, yemegini yer cayini icer uyur adam,ha bu surec icinde konusmuyomu sizinle derseniz benm esim konusmayi pek sevmez ben habire konusurum sacma sapan konuda olsa konusurum oyle 2 muhabbet edilir, ilgilenme konusunada gelince sizde ilgilene bilirsiniz mesela hep ondan beklemeyin hos goru hos guzel sozler diye bilirsiniz bakdiniz sohbetinize cevp vermiyo yanina oturun yuzune bakarak sacmalayin ozamn belki cevaplar.
Yahu ben okadar sacmalarimki esim geldiginde ona artik oda bana donup derki sendeki bu cene varya insani isal eder
Pandmidem dolayı ben hep evdeyim. Gidecek Bi yetimizde yokki nereye gideyimAllah yardımcınız olsun gerçekten birde üç çocuk ama mutlaka onunla konuşmanız gerek acaba biraz uzaklaşsanız özlem olsa daha mi törpülenirdi eşiniz aklıma bu geldi monotonluk bitsin istiyorsan harekete geçme zamanı
Boşanma zaten havluyu atmak denir buna boşandın ne olacak herşey çözülecek mi daha mi çıkmaza girecekŞiddet yok aldat mada yok. Ama bende mutsuzum. Böle yaşlanmak istemiyorum. Boşamaz zaten. Çocuklar rezil olur. Tersi çok pis çünkü.
Sende haklısın pandemi bitirdi bizi sen birgün giyin süslen dışarı çık çocukları ona bırak git eğlen misilleme belki onunda kafasında soru işaretlerine neden olur sanada iyi gelecek eminimPandmidem dolayı ben hep evdeyim. Gidecek Bi yetimizde yokki nereye gideyim
Gitmezmiii koşa koşa gider hemde. Ama neden bunslıyo ben dırdır yapmam Bi kavga etmem. Tek suçum ev sorumluluğunu hep üstüme almam oda o öokrhst ve gevşek olduğu için böle düşünüyor sa yazık. Ben ne yapayım 3 çocukla hep evde evdeÇocuklardan ve sizden bunalmış.Aşırı rahat size çok güvenen biri galiba Eşiniz.Evde hiç onun eğlenip mutlu olacağı ortam olmadığından kendini uykuya veriyor.amaç sizi ve çocukları görmemek ilgilenmemek.bak samimi bir arkadaşı maç izlemeye cagirsa yada aileden iyi anlaştığı biri ile yalniz dışarı çağrılsa koşa koşa gider.ne yorgunluk kalır ne bisey.biraz kari koca bas basa vakit geçirin.çocuklar büyümüsler artik.birlikte eşinin sevdiği dizi belgesel veya mac izleyin.siz sohbet muhabbet açın.hep güler yüzlü olun.bakin kendinize.oda biraz yaklaşır size bence.
DerkenYazdiklariniza göre sizinle olmak ona mutluluk vermiyor gibi...
yada....
Uyumuyor uyku modunda kaçışşşşinsan nasıl 7 de uyur sabaha kadar ya.Hadi çok yorulur ara sıra olabilir ama e bu adam hafta içi de aynı...Çocuklar çok küçük mü.Hep mi böyleydi esiniz.Sizinle hiç mı bı paylaşımı olmazdi onceden de
Saolun. Şuan bende konuşmuyorum hatta pandemi bitse daha rahatlıcam. İnceldiği yerden kopsun istiyorum. Cidden bu ilgisizliği çok soğuktu beni.Off allah yardımcınız olsun empati kuruyorum evde bir dakika geçirmek bile sizi yorar. O halinden memnun sorun yok çünkü kendi kafasında, siz de düşündükçe bu batağın içine girip hep bunu düşünüyorsunuz eminim.
Onun davrandıgı gibi davranmayı denediniz mi ? Bir süre yoksaysanız, ilgilenmeseniz, yorum yapmayıp sohbet etme girişiminde bile bulunmasanız ? Belki dönüp kendine bakar.
Bunlar demek çok kolay geliyor bakınca 12 senelik evlilik ama boşanmayı bu aşamada düşünmek de hoş değil 3 çocugunuz var..
Malesef çoğunlukla hoş şeyler çikmiyor bu sürekli uykuyu kacışların altindan.Derken
Pandemi hepimizi çok olumsuz etkiledi, özellikle yasaklar. Emin olun bu yaşadıklarınızı tek yaşayan aile siz değilsinizdir. Ama tabiki bu durumu normalleştirmiyor..Saolun. Şuan bende konuşmuyorum hatta pandemi bitse daha rahatlıcam. İnceldiği yerden kopsun istiyorum. Cidden bu ilgisizliği çok soğuktu beni.
Biraz. Daha açıklarmısımninan anlayamadımMalesef çoğunlukla hoş şeyler çikmiyor bu sürekli uykuyu kacışların altindan.
Biraz da farkli açilardan gözlemleyin bakalim.
Birde sorumluluğu hep üstüne almakta iyi değil ara ara yap bunu siz yoruldunuz onuda yorsanız hayat müşterektir alışkanlıklar değişir bu sizede bağlı sürekli hep evdeyim ne yapayım modu kalk ayağa silkelen bir kere kaçan her zaman kovalanır evlilikte de böyle inan banaGitmezmiii koşa koşa gider hemde. Ama neden bunslıyo ben dırdır yapmam Bi kavga etmem. Tek suçum ev sorumluluğunu hep üstüme almam oda o öokrhst ve gevşek olduğu için böle düşünüyor sa yazık. Ben ne yapayım 3 çocukla hep evde evde
Yani aldatılıyor olabilirsiniz demek istiyor sanırım arkadaş...Biraz. Daha açıklarmısımninan anlayamadım
Yani demem o ki...Biraz. Daha açıklarmısımninan anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?