En az 15 dk sürüyor. İsteksizliğimin eşimde farkındaÖn sevişme uzun sürmemiş ve adam sadece kendi zevki için sana direk abanmışsa doğal olarak alamazsın kadının orgazm olması ya da zevk alması erkeğin ki kadar kısa sürede olmuyor,ona belirt bunları ve zevk aldığınız pozisyonlar ve öpüşme tarzlarından faydalanın.
O zaman değişik şeyler denemeni yine olmuyorsa bir doktora görünmeni öneriyorum.En az 15 dk sürüyor. İsteksizliğimin eşimde farkında
Ilk zamanlar isteksizlik yasaman normal. Zamanla atlatirsin.En az 15 dk sürüyor. İsteksizliğimin eşimde farkında
hani okuyoruz ya balayında otelden çıkamayan çiftler vs. Bunları okuyunca vs durumumu anormal hissettimBismillah daha 1 hafta olmus evleneli
Bi zmn ver kendine
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konum doğru yerde mi bilemiyorum. Ben geçtiğimiz hafta evlendim. Severek evlendim. 6 ay nişanlı kaldık ve evlenmeden önce hiçbir cinsellik yasamadık. Sorunum şu ki hem çok isteksizim hem de hiçbir zevk alamıyorum. Sanki cinsellik görev gibi. Evliliğin ilk haftasının böyle olması normal mi? Ne yapmalıyım Nasıl davranmalıyım?
Vardir oyle ciftler tabi ama ilk deneyiminse durumun anormal degilH
hani okuyoruz ya balayında otelden çıkamayan çiftler vs. Bunları okuyunca vs durumumu anormal hissettim
Hem ön sevişme ilişki dahil zerre zevk almıyorum. Hem de eşimi arzulamıyorum. İlişki sırasında canımda yanmıyor hiç. Ama eşim yaklaşacak sevişmek isteyecek diye ödüm kopuyor resmenBircok sebebi olabilir henuz 1 hafta olmus , bir kadin olarak zaten ayin hergunu istekli olacaksiniz diye birsey yok ki. Kadin olarak ozellikle vucudumuz hormonal degisimlerin kontrolu altinda libido da bu hormonal degisimlerden etkileniyor. Oncelikle evliligin dugunun yorgunlugu stresini bir atlatin, daha once cinsellik yasamadiysan veya hic sevimes opusme herhangi bir yaklasim olmadiysa birden bire nasil bekliyorsun ki kendinden ve bedeninden boyle birsey ? Sende daha onceden masturbasyon bile yapmayan biriysen suanki yasadiklarin gayet normal ve bunu sen bile kendine cok gorurken kocanin seni anlamasini bekleme zaten.
Sen bile kendinden neler beklemissin, cinsellik 3 gunde ogrenilecek sey degil, kadin olarak kendi bedenini ogrenmek, kendi bedenini taniman cinsel anlamda kesfetmen gerek.
Stres yapmana gerek yok yani hic cinsellik yasamadiysan ilk haftadan cilginca sex geceleri yasayabilecegini dusunmen cahillik olur, bu ogrenilecek birsey, zevk alamamak baska sey kocani arzulamaman baska sey bu ikisinide ayirt etmen lazim.
Hem ön sevişme ilişki dahil zerre zevk almıyorum. Hem de eşimi arzulamıyorum. İlişki sırasında canımda yanmıyor hiç. Ama eşim yaklaşacak sevişmek isteyecek diye ödüm kopuyor resmen
Hem ön sevişme ilişki dahil zerre zevk almıyorum. Hem de eşimi arzulamıyorum. İlişki sırasında canımda yanmıyor hiç. Ama eşim yaklaşacak sevişmek isteyecek diye ödüm kopuyor resmen
Evet asığım çok da seviyorum. Evlenmeden öpüştüğümüzde bile çok zevk alırdım. Şimdi sanki bişey oldu hersey bütün istegim bitti yok oldu. Sanki Bi ömür cinsellik dahi olmadan yasayabilirmişim gibi hissediyorum. O derece Bi isteksizlikPeki asik misin adama ? Hic arzulamiyorsan kaciyorsan ya sevmiyorsun ya da cinsellik konusunda toplum dayatmasindan problemlerin var.
Opusmek, el ele tutusmak vsden zevk aliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?