- 23 Ağustos 2012
- 51.835
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.381
- 898
Evet asığım çok da seviyorum. Evlenmeden öpüştüğümüzde bile çok zevk alırdım. Şimdi sanki bişey oldu hersey bütün istegim bitti yok oldu. Sanki Bi ömür cinsellik dahi olmadan yasayabilirmişim gibi hissediyorum. O derece Bi isteksizlik
Evet yapardım ama bagımlısı değildim. Eşim de anlayışsız biri degil elinden geleni yapıyor amaMuhtemelen aranizda ten uyumu yok, kimyaniz tutmamis. Umarim zamanla yoluna girer yoksa esinize de size de eziyet...
Evlenmeden once cinsellik yasamadiniz peki hic masturbasyon da mi yapmadiniz? Vucudunuzun hassas noktalarini, nelerden tahrik olduğunuzu biliyor musunuz? Bunlari kesfetmelisiniz ve esinizi yonlendirmelisiniz.
Bazen odanin isigi, fonda calan muzik, pozisyon vs. Her seyi degistirebilir.
Cinsel Çek'im vardı aramızda. Ondan çok etkilenirdim evlenmeden önce. Evet şuan durumumuzun bu olması tabiki hislerimi değiştirmedi hala da çok seviyorumCinsel cekim hissetmeden nasil evlendiniz ki bende bunu anlamadim simdi, birbirimizi seviyiruz diyorsunuz da , bu nasil sevmek ?
Zaten başka da seçenegim yok. Sadece bu kadar isteksizliğin normal olmadığını düşündüğüm için yazmak istedimZamanla alisirsin , biraz kendine zaman ver derim.
2 yılda düzelmedi yani. Ama bu şekilde Bi hayatta zor. Sonuçta evlilikte cinsellik çok önemli. Hiç zevk almadan tek taraflı eziyet gibi Bi hayat olur2 senelik evliyim istesiz degilim esimde degil. Istedigimi onemser ve yapar ama ben 2 yıldır iliski esnasinda zevk almiyorum maalesef... internetten arastirmistim. Bir cok kadin zevk almiyorum diye sikayet etmis.
Bütün bunlar sevgiliyken nişanlıyken olurdu. Evlendiğim gece bu hislerden eser kalmadı. Tiksinmek fln da yok, eşim çok hoş çok bakımlı temiz Bi insandır. Neden boyle oldu bende bilemiyorumEsinizi gorunce iciniz kipirdamiyor mu ?dudaklari elleri sesi sizi etkilemiyor mu?bende mi terslik var bn cok etkileniyorum.
Normal değil bence.Zaten başka da seçenegim yok. Sadece bu kadar isteksizliğin normal olmadığını düşündüğüm için yazmak istedim
Zevk aldigim seyler oluyor tabiiki ama o iliskide olmuyor. Öncesinde oluyor birseyler.2 yılda düzelmedi yani. Ama bu şekilde Bi hayatta zor. Sonuçta evlilikte cinsellik çok önemli. Hiç zevk almadan tek taraflı eziyet gibi Bi hayat olur
İşte bende buna çok takıldım. Diğeri aşılabilir bişey gibi sanki. Ama sevdiğim Ada'mla beraber olmak istememem anormalNormal değil bence.
Zevk alamama kısmı için normal derdim, daha yeni yaşamaya başlamışsınız.
Ama isteksizlik, eşinizi arzulamama, bu hele ki bu kadar yeni evliyken olmamalı bence.
Özel konular ama peki doktora danıştınız mı bu konuda?Zevk aldigim seyler oluyor tabiiki ama o iliskide olmuyor. Öncesinde oluyor birseyler.
Bütün bunlar sevgiliyken nişanlıyken olurdu. Evlendiğim gece bu hislerden eser kalmadı. Tiksinmek fln da yok, eşim çok hoş çok bakımlı temiz Bi insandır. Neden boyle oldu bende bilemiyorum
Hayir danismadim. Internette okumustum. G noktası varmis. Bu zevk alabilmesi icin kisinin. Orayi dolduruyorlarmis. Nasil birseyse bilmiyorum.Özel konular ama peki doktora danıştınız mı bu konuda?
Evet yapardım ama bagımlısı değildim. Eşim de anlayışsız biri degil elinden geleni yapıyor ama
Teşekkür ederimO halde vucudunuza yabanci olmadiginizi varsayiyorum, siz tek takilirken ne yapiyorsaniz esinizden sadece onu yapmasini isteyin (bilmem anlatabilidim mi) boyle boyle onunla birseylerden zevk almaya baslarsiniz ve boylece isteksizliginizi yenebilirsiniz.
Olmadi terapi alin, gercekten cok ise yaradigi soyleniyor.
Heyecanla bekliyorum çok yakışıklı buluyorum herseyini çok seviyorum. Ama bunlar cinsellikten çok bağımsız duygular. Konu yatak odasına gelince eziyet gibi geliyor. Galiba gercekten ten uyumu yok aramızdaCok ilginc. ..Esim olunca daha da artti.Konussun saatlerce dinlerim.Herseyi hos geliyor adamin . Hani isten gelmesine yakin bir heyecan yok mu ? Yakışıklı buluyor musjn yada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?