- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Siz ve arkadaşınız kaç yaşındasınız ?meraktanBenim sürekli konuştuğum bir arkadaşım var. Ben sosyal medyada hoşuma giden şeyleri hikaye olarak paylaşıyorum.Bu kızda bugün dediki bişeyde paylaşma insanlar seni merak ettin dedi. Neyse ben de cevap verdim. O da çokta umrumdasın dedi.Bende sinirlendim cevap atmadım. Hikayelerimi ona gizledim ve kısıtladım. Aradıgında falan sizce cevap vereyim mi?
30Siz ve arkadaşınız kaç yaşındasınız ?meraktan
Ne dediniz de cokta umrumdasın dedi ki ?Benim sürekli konuştuğum bir arkadaşım var. Ben sosyal medyada hoşuma giden şeyleri hikaye olarak paylaşıyorum.Bu kızda bugün dediki bişeyde paylaşma insanlar seni merak ettin dedi. Neyse ben de cevap verdim. O da çokta umrumdasın dedi.Bende sinirlendim cevap atmadım. Hikayelerimi ona gizledim ve kısıtladım. Aradıgında falan sizce cevap vereyim mi?
Siz ve arkadaşınız kaç yaşındasınız ?meraktan
30uz ergence degil miYaşlar kaç
Tam hatırlamıyorum da. Sanırım hoşuma gidenleri paylaşıyorum, hikayelerime bakma gibi bişey dedimNe dediniz de cokta umrumdasın dedi ki ?
Evet kime ne sizin paylaşımınızdan takmayın boşverin30uz ergence degil mi
Öyle tabiki. Hoşuma giden yazı tarzı şeyleri hep paylasıyorumEvet kime ne sizin paylaşımınızdan takmayın boşverin
Aslında sıkılmıyor. Bu kızla sürekli konusurduk. Böyle tavır sergıleyınce bende engelledım. Acaba engellemekle hatamı yaptım. Ondan sordumBir şeyi merak ediyorum canınız çok mu sıkılıyor. Hep sizin konularınıza denk geliyorum. Bu konunun da elle tutulur bi yanı yok
Haftasonu oldugu ıcın konu acacak fırsatım var. Haftaıcı acamıyacagım geneBir şeyi merak ediyorum canınız çok mu sıkılıyor. Hep sizin konularınıza denk geliyorum. Bu konunun da elle tutulur bi yanı yok
Çok derdini veya güncel sıkıntılarınızı paylaşan/anlatan birisiniz galiba. Genelde bu şekilde hareket etmek negatif enerji verir etrafa. Paylaşımları da görünce arkadaşınız bunalmış olsa gerek.Tam hatırlamıyorum da. Sanırım hoşuma gidenleri paylaşıyorum, hikayelerime bakma gibi bişey dedim
Kimse beni buna inandıramaz
Dertle alakalı degıl de gündemle ılgılı seylerı paylasırım mesela. Kendımle ılgılı pek atmıyorum. Mesela bunu atmıstım bugün. Günde maksimum 2 3tane atıyorumÇok derdini veya güncel sıkıntılarınızı paylaşan/anlatan birisiniz galiba. Genelde bu şekilde hareket etmek negatif enerji verir etrafa. Paylaşımları da görünce arkadaşınız bunalmış olsa gerek.
2 3tane atıyorumKız buraya 7839393 konu açıyosun hikayeleri düsünemiyorum.haklı olabilir yani kız. Gizemli ol demis yani.
Ee engelleşmişsiniz artık. Aramaz. Ararsada açmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?