Böyle insanla konuşmaya devam eder misiniz?

Ay ikinizde haklısınız diyeceğim :) Siz haklısınız çünkü orası sizin hesabınız istediğinizi koyabilirsiniz o haklı çünkü bazen bazı tipler o kadar sürekli bişey paylaşıyor ki saçma sapan bunların hiç eşi dostu yok mu kimse uyarmıyor mu diye düşünüyorum. Engellemişsiniz kalsın öyle sizde istediğinizi paylaşın.

16 yaşımdaysam tartışır, engeller, birkaç güne unutur barışırdım.
30 yaşımdaysam yukarıda yaşanan durum vahim olurdu.

Dertle alakalı degıl de gündemle ılgılı seylerı paylasırım mesela. Kendımle ılgılı pek atmıyorum. Mesela bunu atmıstım bugün. Günde maksimum 2 3tane atıyorum
mesela bu tarz paylaşımlar bana çok saçma sapan geliyo. herkes de almış googledan filozof olmuş deyip storylere bakmadan atlıyorum. hatta bazen görmezden gel yapıyorum arkadaşınız muhtemelen bıkmakala "cringe" bulmak arasında kalıp uyarmış.

Sizin hesabınız paylaştığınız şeyler sizi ilgilendirir evet ama bazen çok abartanlar oluyor. Takipten çıkamıyorsunda çıkarsan kavga sebebi.

Evet ya her gün sürekli hayata dair paylaşımlar vs çok sıkıcı geliyor , belki size taktik vermek istedi . Flört vs durumu varsa insanlar merak etmek ister , konu sahibine o nedenle demiştir .

Umrunda değilsen niye arasın ki

Tabiki verme. Bir daha muhatap olmam böyle biriyle. Çokta umrumdasın ne demek. Seni umursamayan birini sende umursama

Bence hergun iki üç hikaye paylasmak çok fazla . Milletin sıtkı sıyrılmıştır sizin hikayelere bakmaktan. Ee istemsizce bakılıyor çünkü instagramda

bence çok sinir bozucu cevap ne hayir gelir oyle arkadaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…