- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
2 3 tane atıyorum gunluk aslındagenelde böyle çok paylaşım yapan ınsanlar ıcın böyle duşunuluyor. bılgınız olsun sıze soylemeselerde lıstenızdekıler ve arkdaşınız bunalmıştır. kız da ondan oyle soylemıştır. dıyalog da cocuksu olmuş.
2-3 tane atmanızdan ne diye bunalmış bu arkadaş bilemedim.2 3tane atıyorum
Gercekten hosuma gıden vıdeo falan atıyorum. Zaten calısıyorum. Sürekli paylasım yapamıyorum. Arkadaşım hıc atma dıyorKimse beni buna inandıramaz
Dengesizlik var madem bu arkadaşınız hanımefendinin umrunda değilsiniz neden paylaşım yapma da merak edil diyor
Ha bi de şunu merak ettim paylaşım yapmayınca insanlar bizi merak mı ediyormuş
Yani kastettiğim şey arkadaşınızla birebirken, özel hayatınızla ilgili paylaştığınız içerikler melankolik olaylar ise üstüne de sosyal ağlarda da paylaşım görmesi rahatsız edici olmuş olabilir.Dertle alakalı degıl de gündemle ılgılı seylerı paylasırım mesela. Kendımle ılgılı pek atmıyorum. Mesela bunu atmıstım bugün. Günde maksimum 2 3tane atıyorum
O dıyorkı hıc atma. Hıc atmadıgımda ınsanlar merak edermiş.kalkıp gunde tabıkı 10 tane falan hıkaye atmıyorum. Aşırı hosuma gıden vıdeo denk gelırse ya da yazı denk gelırse, gecen 9 Eylül ızmırın kurtulusu ıdı, onunla ılgılı attım 1 tane2-3 tane atmanızdan ne diye bunalmış bu arkadaş bilemedim.
yanı oda abartmış eğer rahatsız oluyorsam sessıze alıyorum dırekt ınsanları. kımseye boyle bıdı bıdı yapmaya getek yok. bu tur konuşmalar gereksız yanı benceGercekten hosuma gıden vıdeo falan atıyorum. Zaten calısıyorum. Sürekli paylasım yapamıyorum. Arkadaşım hıc atma dıyor
Melaknkolik degil de daha cok psikologların sözlerini, Atatürkle ilgili şeyleri, güncel olayları mesela Afganistanı falan paylaşıyorum.Yani kastettiğim şey arkadaşınızla birebirken, özel hayatınızla ilgili paylaştığınız içerikler melankolik olaylar ise üstüne de sosyal ağlarda da paylaşım görmesi rahatsız edici olmuş olabilir.
Hıkayemı gızledım ona zaten. Bıdaha göremez. Zaten bugüne kadar hıc cok Hıkaye atıyorsun dıye tepkı almadım. Kı arkadaşlarım hikayelerime emojı ıle falan cevap ataryanı oda abartmış eğer rahatsız oluyorsam sessıze alıyorum dırekt ınsanları. kımseye boyle bıdı bıdı yapmaya getek yok. bu tur konuşmalar gereksız yanı bence
Benım takıldıgım umrumda degılsın demesi. Bu söze takıldımPaylaşım konusunda arkadaşınız haklı çok sık birşeyler paylaşıyorsaniz insana bööö geliyor gerçekten o derece ..çoğu kişinin bende hikayelerini gizledim söyleyiş tarzı önemli burada sizi kırmadan söyleye bilirdi ..
günlük gibi her gün konu açılıyor buraya.ortada da dert yokSiz ve arkadaşınız kaç yaşındasınız ?meraktan
Şöyle sorayım siz arkadaşınızla yan yana geldiğinizde güncel sıkıntılarınızı anlatıyor musunuz? Dertleşme babında.Melaknkolik degil de daha cok psikologların sözlerini, Atatürkle ilgili şeyleri, güncel olayları mesela Afganistanı falan paylaşıyorum.
Sinir anında söylenmiştir bende sinirliyken söylerim ama sakinlesince üzülürüm. paylaşım konusunda arkadaşınız haklı galiba kk yi bile bezdirmişsiniz yorumlardan anladığım kadarı ile..Benım takıldıgım umrumda degılsın demesi. Bu söze takıldım
Öyleymişgünlük gibi her gün konu açılıyor buraya.ortada da dert yok
Tabıkı onları hep konusuruz.ama sosyal medyaya ruh halımı asla yansıtmamŞöyle sorayım siz arkadaşınızla yan yana geldiğinizde güncel sıkıntılarınızı anlatıyor musunuz? Dertleşme babında.
Bu hafta cok paylastım da normalde bu kadar sık atmıyorumSinir anında söylenmiştir bende sinirliyken söylerim ama sakinlesince üzülürüm. paylaşım konusunda arkadaşınız haklı galiba kk yi bile bezdirmişsiniz yorumlardan anladığım kadarı ile..
Normaldede sohbet ettıgım ınsanlar var şükür. Ayrıca yazmak zorunda degılsınız dıgerlerı gıbı. Istersem mılyon konu açarım. Bu kimseyi ilgilendırmez.Ki cevreme her sorunu anlatacak degılım.Öyleymiş
İnstagramda paylaşım kotası dolunca burada paylaşımlar başlıyor galiba olsun benim gibi bir iki yeni fark edenle sohbet edip yanlızlığını dindiriyordur
Çok şey yapmayın ablaları
Mesela dün şunu paylastım. Kız cocuklarına evlendıgın zaman degıl bu tarz bıseydı. Şuan aklımda yok. Anlatmak ıstedıgım böyle hosuma gıden sözler, psıkolog yazıları, videolar atıyorum. Ki sürekli degıl.Çevremden bı kısı bıle cok atıyorsun demedı. Ki gönderilerimı cok ınsan görür. Onun dedıgı durum atma ınsanlar merak etsın senı. Ama kendımle ılgılı atmıyorum kı. Mesela bugün dısardaydım ama bısey atmadımYani niyet önemli burada. Gerçekten sizin imajınızı düzeltmek için, iyiliğinizi düşünerek, dostane bir tavsiye miydi arkadaşınızın yaptığı, yoksa alttan alttan yermek miydi?
eğer yermek ise, sana ne demekle doğruyu yapmışsınız.
ben kimsenin paylaşımına zevkine müdahele edemem ki. Rahatsız olduğumda sessize alıyorum o kişiyi. Mis. Herkesin zevkleri aynı olamaz sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?