- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Tavsiyesi saçma geldı. Çünkü benım konustugum ınsanlar belli instagramda. Gizem yaratma gıbı derdım yok. Dısardayken falan da öyle pek durum atmam. Attıgım seylerın benım gızemımle alakası yokkı. Ben umrumda degılsıne takıldım sadeceAnladığım kadarıyla arkadaşınız size paylaşımlarınızdan sıkıldığı için böyle söylememiş. Birkaç gün ortadan kaybol, gizem yarat, bakalım kimler merak edip yazacak sana tarzı flört tavsiyesi vermeye çalışmış benim anladığım kadarıyla. Siz hikayelerimi gizle, bakma o zaman diye tersleyince o yüzden umrumda değilsin demiş.
Ama genel olarak tavsiyesi vs ergence mi ergence
Açın bende açmasın bu arkadaş engellensin Kk dışı edilsin demedim zaten bu ne atar bu ne sinirNormaldede sohbet ettıgım ınsanlar var şükür. Ayrıca yazmak zorunda degılsınız dıgerlerı gıbı. Istersem mılyon konu açarım. Bu kimseyi ilgilendırmez.Ki cevreme her sorunu anlatacak degılım.
Şöyle sorayım siz arkadaşınızla yan yana geldiğinizde güncel sıkıntılarınızı anlatıyor musunuz? Dertleşme babında.
Bu aralar çok konu açtım. Ama az acsamda belırlı gözardı ettigim kişiler herkese yaptıkları gibi ayy çok konu açtı tribine giriyor. Bana göre bu dert mesela. Çünkü biz bu ay bu arkadaşımla bulusacaktık, plan yapmıstık, sürekli konusurduk.Bende engelledım. İyi yaptım mı bılemedım. Ondan konu actımSinir anında söylenmiştir bende sinirliyken söylerim ama sakinlesince üzülürüm. paylaşım konusunda arkadaşınız haklı galiba kk yi bile bezdirmişsiniz yorumlardan anladığım kadarı ile..
Dertle alakalı degıl de gündemle ılgılı seylerı paylasırım mesela. Kendımle ılgılı pek atmıyorum. Mesela bunu atmıstım bugün. Günde maksimum 2 3tane atıyorum
Ama benim gibi herkes atıyor.Bazen hoşuma gidenleri direk hikayeme ekliyorum.Bende aynı fotodan 10 tane atanı direk geçiyorum. Arkadaşımın umrumda degilsin demesi aşırı abartı geldi sadece. Böyle tepki beklemezdim. Direk kısıtladımBoyle paylasimlar yapan bazi arkadaslarim var normalde severim kendilerini zaten sevdigim icin engellemiyorum ama onlarin bu hikayelerini okumuyorum bile hizlica geciyorum, bunaltici.
Tabi arkadasinizin aksine ben gidip soylemedim.
Soylesem goruldugu gibi kirilirlar.
Canım iyi yapıp yapmadığını nasıl bilemiyorsunBu aralar çok konu açtım. Ama az acsamda belırlı gözardı ettigim kişiler herkese yaptıkları gibi ayy çok konu açtı tribine giriyor. Bana göre bu dert mesela. Çünkü biz bu ay bu arkadaşımla bulusacaktık, plan yapmıstık, sürekli konusurduk.Bende engelledım. İyi yaptım mı bılemedım. Ondan konu actım
Ama benim gibi herkes atıyor.Bazen hoşuma gidenleri direk hikayeme ekliyorum.Bende aynı fotodan 10 tane atanı direk geçiyorum. Arkadaşımın umrumda degilsin demesi aşırı abartı geldi sadece. Böyle tepki beklemezdim. Direk kısıtladım
İşte acaba ben bakma o zaman hikayeme dedigimden mi öyle dedı.Canım iyi yapıp yapmadığını nasıl bilemiyorsunben bugün kk da birine haddini bildirdim mesala kendime diyorum ki çok iyi yaptın kahve hak etti ..
Ne desin yalvaracakmi sana ne halin varsa gör demişsinİşte acaba ben bakma o zaman hikayeme dedigimden mi öyle dedı.
Bence sıkıntı buradan olabilir böyle düşündüm nedense. Siz onunla sıkıntınızı paylaştığınızdaki tepkilerini, mimiklerini ne kadar önemsediğini tekrar hatırlayıp analiz edin. Belki paylaşımlara verdiği saçma tepkisinin nedenini burada bulabilirsiniz.Tabıkı onları hep konusuruz.ama sosyal medyaya ruh halımı asla yansıtmam
Bende sürekli yazı paylaşanları anlamıyorum.Ama bişeyde diyemiyorum.denmez.hikayelerini takip etmiyorum.sorun bitiyor.ya çok yakınsınız o şekilde düşüncesizce cevap vermiş yada arkadaşlığı bitirmek istemiş.Öyle tabiki. Hoşuma giden yazı tarzı şeyleri hep paylasıyorum
Yoo sil engelle bence .Benim sürekli konuştuğum bir arkadaşım var. Ben sosyal medyada hoşuma giden şeyleri hikaye olarak paylaşıyorum.Bu kızda bugün dediki bişeyde paylaşma insanlar seni merak ettin dedi. Neyse ben de cevap verdim. O da çokta umrumdasın dedi.Bende sinirlendim cevap atmadım. Hikayelerimi ona gizledim ve kısıtladım. Aradıgında falan sizce cevap vereyim mi?
Kusura bakmayın ama çok saçma bir mesele.Benim sürekli konuştuğum bir arkadaşım var. Ben sosyal medyada hoşuma giden şeyleri hikaye olarak paylaşıyorum.Bu kızda bugün dediki bişeyde paylaşma insanlar seni merak ettin dedi. Neyse ben de cevap verdim. O da çokta umrumdasın dedi.Bende sinirlendim cevap atmadım. Hikayelerimi ona gizledim ve kısıtladım. Aradıgında falan sizce cevap vereyim mi?
15-17 arası duruyordunu,30uz ergence degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?