Böyle Kalır Mıyım

Kendinizle bu kadar barışık olmanız çok güzel , benim amacım aslında kendimi sevebileceğim bir boya ulaşmak değil . Kendimi seviyorum ve fiziksel özelliklerin o kadar da önemli olmadığını biliyorum. Fakat hazır küçükken eğer bir yolu varsa ortalamaya yaklaşmak istedim . Kimileri var isyan boyutuna getiriyor . Evet çoğu zaman şikayetçi oluyorum ama boyun her şey olmadığını biliyorum . Kıyafetlerimi daha normal seçebilmek adına sordum . Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Ben 14 yaşinda ilk reglimi oldum. Ama hala 1.50 yim bunun erken olmakla alakası yok. Benim içtigim sütü de kimse icmezdi. Ama olmayınca olmuyor iste

Evet bazen kendime diyorum zaten milletin o kadar derdi var sen ne için üzülüyorsun diye . Herkes erkeklerin minyon sevdiğini söylüyor ama aslında o kadar da önemli değil erkekler bence yani en azından şu an öyle düşünüyorum . Boyum dışında beğeniyorum kendimi , toplumun genellenmiş fiziksel özelliklerine uyma çabası benimki de işte ablacım

Yıllardır uzayayım diye su niyetine süt içtim abla keşke daha önce çıksaydın karşıma
Herkes bu dönemlerde bir şeyinden muzdarip zaten ne yapalım mutlu olacaz

En az 5-6 cm daha uzarsin canim dert etme artik spor ayakkabinin bile topuklusu var..hem kisa bayanlar her zaman cıtır duruyor..hep 15 te olmayacaksin. 30 da daha iyi anliycaksin dedigimi
Bir cok ünlü kadın inan kısacık tabi manken olmayacaksan kendini sev yeter..he bi de plates ve yoganin boy uzattigini okumustum bi bak istersen.

20 yaşına kadar uzama devam eder ama senin zaten genlerin kısa. Annen hadi ortalamada ama baban ortalama erkekten kısa zor senin iş. Kendini böyle sev herkes kendiyken güzel
Evet , öyle . Şuan daha çok geç olmamışken belki birkaç santim olur diye düşünmüştüm sadece :)

5 6 cm benim için çok çok iyi bi rakam . Zaten 155 olsam uzayayım demeyecem Hayır mankenlik düşünmüyorum zaten fiziğim mankenliğe hiç uygun değil Pilatese bakacağım çok teşekkürler

Atışlar yapıyorum ama düzenli olarak değil . Bulunduğum yerde biraz zor oluyor . İşe yarayan egzersiz de henüz bulamadım zaten yapa yapa bacaklarım Ronaldo gibi oldu hakikaten
Evde zıpla habire dert etme kendine daha uzarsın zıplaya zıplaya komik ama sen yinede zıpla canım :)

Evet basket atışları yapıyorum evde kapı pervazına zıplıyorum falan . Şu ana kadar hareketlilik olmadı umarım bundan sonra olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…