- Konu Sahibi Leylamaria
-
çocuk sahibi olmayı çok istiyorum bu msj okuyan benim için dua etsin bende sizler için ederim Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin Amin
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben klomende kullandım iki yumurtam oluştu biri 14 diğeri 18 mm buyudu doktor catlatma ignesine gerek yok catlar dedi ama gebelik olmadı
Bazen insanlar içinde bulundukları durumu kanıksadıkları için öyle olması gerektiğini zanneder. Bazı ağır kokular vardır. Kokuyu ilk aldığımızda bu ne biçim koku deriz ama o ortamda kaldıkça kokuya alışırız. Ta ki dışarı çıkıp temiz hava alana kadar.haklisiniz
Çocuk olursa düzelir diyenlerden demek ki ama farkında değil Allah korumuş.inanın sizi anlamak çok zor
şuan yurt dışındayız ailem turkiyede hep sustum değişir diye sabrettim şimdi anlıyorum ki yaptığı şeyler gözünde hata degilki değişsin bu onun karakteri ailem üzülsün istemediğim için söylemedim hiçbirşeyi ailem tabikide yanımda yer alır bunları öğrenince bu sefer mantıkla hareket edicem ben kalbimin sesini dinledim bu günlere geldim evet seviyorum ama çok pişmanım böyle bir insanla evlendigim içinaileniz nerede
ne kadar destek olabilirler size?
zaten çocuk da yok sadece çalışıp kendinize bakacaksınız gibi gözüküyor şu an için, eğer zaten ailenizin yanına giderseniz kolayca üstesinden gelebilirsiniz.
ama böyle bir durumda hala kocamı seviyorum derseniz tabi ki kimse size inanmaz. akıl alır gibi değil çünkü. Şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz. o nedenle ailenizin/ ablanız/abinizin yanına gidin. yardım isteyin.
Haklisin Allah korumuşÇocuk olursa düzelir diyenlerden demek ki ama farkında değil Allah korumuş.
Seni kuzeni dahil defalarca aldatan, köpek gibi davranan bir şerefsizi hala seviyor olman aptal olduğunu gösteriyor.şuan yurt dışındayız ailem turkiyede hep sustum değişir diye sabrettim şimdi anlıyorum ki yaptığı şeyler gözünde hata degilki değişsin bu onun karakteri ailem üzülsün istemediğim için söylemedim hiçbirşeyi ailem tabikide yanımda yer alır bunları öğrenince bu sefer mantıkla hareket edicem ben kalbimin sesini dinledim bu günlere geldim evet seviyorum ama çok pişmanım böyle bir insanla evlendigim içinbenim hayalim bu değildi sadece mutlu olmak istedim çocuklarimiz olsun birlikte mutlu olalım istedim ama artik eminim bu insanin hayalimdeki insan değil
Seni kuzeni dahil defalarca aldatan, köpek gibi davranan bir şerefsizi hala seviyor olman aptal olduğunu gösteriyor.şuan yurt dışındayız ailem turkiyede hep sustum değişir diye sabrettim şimdi anlıyorum ki yaptığı şeyler gözünde hata degilki değişsin bu onun karakteri ailem üzülsün istemediğim için söylemedim hiçbirşeyi ailem tabikide yanımda yer alır bunları öğrenince bu sefer mantıkla hareket edicem ben kalbimin sesini dinledim bu günlere geldim evet seviyorum ama çok pişmanım böyle bir insanla evlendigim içinbenim hayalim bu değildi sadece mutlu olmak istedim çocuklarimiz olsun birlikte mutlu olalım istedim ama artik eminim bu insanin hayalimdeki insan değil
Haklisin canım ilk önce sogan kürüne başlıcam sonra Bal tarçın çörek otu inşallah yakında hamile kalırım
Kadin olmak çok zor Inşallah gelecek ay hepimiz hamile kalırız hayirlisiyla
biraz sabret söyle düşünmeye çalış Allah ne zaman dilerse ol derse ozaman olur bende çok istiyorum bebeğim olsun ama işte herşeyin bir zamanı var allah katında kendini daha fazla yıpratma oluruna burak inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
Seni kuzeni dahil defalarca aldatan, köpek gibi davranan bir şerefsizi hala seviyor olman aptal olduğunu gösteriyor.
Aklı başında hiçbir kadın bu kadar karaktersizliğe katlanmaz.
Hamile kalmak için de uğraştığına eminim 2 sene boyunca. Yurtdışında kalmak için sanırım.
Yine eminim ki sen boşanmazdın, kocan seni kovuyor, mecbur kaldın.
hakaret etmedende düşüncenizi söyleyebilirdiniz dışardan yorum yapmak çok kolay şunu yapsaydin bunu yapsaydin ama yazmak ve yasamak arasinda çök fark var daha önce ona boşanmak istediğimi söyledim de başımi defalarca duvara vurdu bunları yazmak bile kolaymı sanıyorsunuz şuan yurt dışındayız bisey yapamam ama turkiyeye dönünce ilk işim boşanma davası açmakSeni kuzeni dahil defalarca aldatan, köpek gibi davranan bir şerefsizi hala seviyor olman aptal olduğunu gösteriyor.
Aklı başında hiçbir kadın bu kadar karaktersizliğe katlanmaz.
Hamile kalmak için de uğraştığına eminim 2 sene boyunca. Yurtdışında kalmak için sanırım.
Yine eminim ki sen boşanmazdın, kocan seni kovuyor, mecbur kaldın.
Ya bırak.Hakaret etmesemde düşüncenizi yazabilirsiniz
hakaret etmedende düşüncenizi söyleyebilirdiniz dışardan yorum yapmak çok kolay şunu yapsaydin bunu yapsaydin ama yazmak ve yasamak arasinda çök fark var daha önce ona boşanmak istediğimi söyledim de başımi defalarca duvara vurdu bunları yazmak bile kolaymı sanıyorsunuz şuan yurt dışındayız bisey yapamam ama turkiyeye dönünce ilk işim boşanma davası açmak
Hakaret etmesemde düşüncenizi yazabilirsiniz
hakaret etmedende düşüncenizi söyleyebilirdiniz dışardan yorum yapmak çok kolay şunu yapsaydin bunu yapsaydin ama yazmak ve yasamak arasinda çök fark var daha önce ona boşanmak istediğimi söyledim de başımi defalarca duvara vurdu bunları yazmak bile kolaymı sanıyorsunuz şuan yurt dışındayız bisey yapamam ama turkiyeye dönünce ilk işim boşanma davası açmak
bu konuda haklisiniz işte böyle bir insandan çocuk istemek büyük bir hatahakaret hoş değil katılıyorum ama defalarca başınıza vuran bir insandan daha geçen güne kadar çılgınca çocuk istemek nasıl bir mantık. neden böyle bir şey istediniz.
29 yaşındasınız, çocuk da değilsiniz yani...
Durumu kanıksamış anlaşılan. Insan bazen başkası söylemeden yaptığının farkında olmuyor. Konu sahibi nasıl bir ailede büyümüş bilmiyorum ama babası annesine bu şekilde davranıyorduysa kocasının davranışları da normal gelmiş demek ki.hakaret hoş değil katılıyorum ama defalarca başınıza vuran bir insandan daha geçen güne kadar çılgınca çocuk istemek nasıl bir mantık. neden böyle bir şey istediniz.
29 yaşındasınız, çocuk da değilsiniz yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?