Boyle koca olmaz olsun😭😰

düşüncenizi saygi çerçevesinde söyleyebilirsiniz ama hakaret kendini iyi sekilde ifade etmeyi beceremeyen insanların işi dir ben affettim değişir diye beni aldatinca aferin demedim o zamanda pişmanım dedi ama ben inanmadim ben bosanalim deyince siddet uyguladi ben yinede kararimdan vazgeç meyince intihar ederim dedi bu yuzden sustum ama çok pişmanım katlandığım için siz hiç hata yapmadinizmi hayatınızda dışardan ahkam kesmek kolay benim kocam bir tokat vursa boşanirim diyen bir çok kadın evlenince bir çok şeye katlanıyor şiddete hakarete daha fazlasinada oturdunuz yerden yorum yaparken bi kaç kez düşünün bence

Nasıl gerçek ya, eyvah eyvah o zaman. Durum daha kötü. Sahip çıkacak kimse yok mu size? Gidin ayrılın hayatınızı kurarsınız bir şekilde. Böyle ömür mü geçer

Ayrıca neden ban yeniyor ki dalga geçmedim ben gerçek olmamasını diledim yani.

yoohhh artık ne yaşıyosunuz abi siz neyin kafasi bu

Bebek karakteri kötü olan adamı değiştirmez, bebek kötü giden evliliği düzeltmez, aksine ortamı daha çok gerer. Kötü olan kötüdür kendi istemedikçe değişmez, değiştirilemez.
Çocukları için evliliği sürdürenlere bakma sen, onların bahane olarak kullandığı cümle o, çocuğu düşünen boşanır kendi cehennemine bir de o çoçuğu alet etmez.
Şiddet, aldatma, hakaret, çoğunluk için boşanma sebebidir, siz kendinize bunları reva görmüşsünüz, yakıştırmışsınız, insanlar size yakıştıramamış ki sahte hesap olduğunuzu düşünüp dile getirmişler.

Tabi kesin öyledir.

Oha yorum yapanların hemen hemen hepsi banlanmis. Asdggjk
Kavgami cikti forumda birseymi kaciridk yoksa bu konuyla alakalimi.f.d

herkes banlanmis bu konunun sahibi moderatorlerden biri falan mi jdmdjxmdjxmdjsmdh

Buraya yorum yapanları çoğu banlanmış en çokta ona güldüm bacım ben ban yememek için sana bi şey demicem akıllan derim sadece

Böyle insanlara akil vermek istemiyorum ben çünkü ne dersek diyelim yine aynilar ve benim başım ağrıdı çok sinirlendim size

Ban ban ban neden bu kadar ban:)
Konu sahibi konusunu yazıp sonra garip bir soru sormamış mı?
( Sizce Abartıyor muyum?)
Soru garip olunca cevaplar da absürt oldu.

Ban ban ban neden bu kadar ban:)
Konu sahibi konusunu yazıp sonra garip bir soru sormamış mı?
( Sizce Abartıyor muyum?)
Soru garip olunca cevaplar da absürt oldu.
bu soru zaten insanı çileden çıkardı çünkü kuzen kardeş gibidir bunu yapan bir adam var hamileyim diyen kadina git atla diyen bir adam ve hala abarttigini düşünen bir kadın bence bu adam bu kadının üstüne çok gidiyor onu pasif yapmak istiyor aklı varsa beni dinlerse dişini göstersin yoksa omru boyle gidecek boşan demem zaten yapmaz

Açıkçasî konunun gerçekliği beni şüpheye düşürdü. Böyle hayatlar var mı ?

Açıkçasî konunun gerçekliği beni şüpheye düşürdü. Böyle hayatlar var mı ?
Malasef var Bnde ilk kızıma hamileyken yaşamıştım benzerini aldatma yoktu ama 5 yıl önceydi şimdi com şükür cok iyi durumdayım ama o yıllar unutulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…