böyle misafir gelmesin

Black99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
357
141
18
31
Merhabalar bugünki konum misafirler..
Dün annemin misafirleri geldi gün vardı 15 kişi falanlardı.bide tabi 3 çocuk.
bu misafirlerden birinin çocuğu tüm odalara giriyordu.hatta yatak odasına bile girmiş.teyzem zor almış onu ordan.sonra benim odamada girdiler başka bir çocukla(çocuklar o kadarda küçük değil okula gidiyorlar.)
Ben bunlara dedim bakın canım biz x ablayla (x kuzenim) müsait olamayabiliriz bir şeye oyuncağa falan ihtiyacınız olursa kapıyı çalın öyle gelin dedim.
Belkide her seferinde uyarmama rağmen 3-4 sefer kapıyı kilitlemeyi unuttugumuz anlarda kapi çalmadan girdiler.
Neyse buraya kadar tamam bir sorun yok.
Daha sonra daha küçük bir çocuk çiş yapmış.anneside bunun pisligini temizlerken mutfaktaki el havlusunu kullanmış.
Bende mutfağa gittiğimde havluyla elimi silecekken kadın geldi söyledi canım çocuk oraya çiş yaptı.Ben şok.ya silecek başka havlumu bulamadın.bulamadiysan da bir zahmet banyoda yıka havluyu.sandalyenin üstüne atmış oturmuş resmen.Bende o zaman yikanicak bu havlu ben peçete kullanayim dedim kadına.o da bilmem annen bir ara yıkar ben bıraktım oraya dedi.
Bişey diyemedim.annemde misafirlere zor yetisiyordu soyleyemedim onada.daha sonrada kuzenle ben dışarı hava almaya çıktım.kapıyı k ilitleyecektim annem orada isim var kilitleme dedi.Bende uydum anneme kilitlemedim.eve döndüğümde afedersiniz odamı b.k götürüyordu.bir çocuk gelmiş odamı karistirmis ders kitaplarım yerlerde sürünüyor.pedlerim kutulardan çıkarılmış yerlere atilmiss.şok olduk kuzenle.ben cocuga dedim niye karistirdin burayı bişey lazım olsa annem sana verirdi.cocuk agladi annesine söyledi anne black99 abla bana kızdı dedi. Anneside niye kızıyorsunuz çocuğa merak etmis girmis ışte odayı çıkışta toplarız dedi.Ben kizmadim sadece sordum çocuk yanlış anladı dedim.oda o zaman niye ağlıyor bu dedi.Ben ne biliim diyemedim.deseydim keşke.sonra ışte zor bela topladık odayı kuzenimle. (Kadın yardım bile etmedi güya çıkışta kendi toplayacakti onlar gidince biz topladik)
Bide onlar gitmeden önce cocugu havluyla çiş yapan kadın geldi.
Biz kuzenle tatlı yiyorduk.kızlar bana biraz tatlı verirmisiniz büyük çocuğa götüreyim.evde de tatlı kalmamıştı.Bende kalmadı malesef dedim.o da e tabaginizdakiler ne dedi.kuzenim onlarida biz yiyoruz ışte bizede kalmadı pek bişey dedim.oda canım sizde yemeyiverin kilo alacaksınız dedi.
Bunlar normal mi gercekten yaa?

Eyvah, şimdi onlar çocuk, karıştırsınlar nolacakkiler gelir şimdi valla
Normal değil canım, canavar bunlar çocuk falan değil. Sen mecbur musun boklu havlusunu temizlemeye?
Lan bir de pedlere bakmışmış, neyini merak eder ki bir çocuk pedin?
İnşallah o tatlıyı vermemişsindir, zıkkımın dibini yiyesice gerzek karı!

Ayyyuy inanamıyorum!!!ne terbiyesiz insanlar var!!!siz düğünde bizim evi görseydiniz bir de..valla odanızı kilitleyin bence.annenizede söyleyin rahatsız olduğunuzu.gelmesinler ya da.

Tatliyi vermedik tabiki bizde açtık sonuçta.
Bana rahatça laf edebiliyorlar anneme edemezlerdi

Milletin arasında damarı çatlamış ya ben bir yere çocuklarla gittiğimde oyuncaklarını götürüp peşlerine dolaşırım milletin evine zarar vermesinler diye

Annene kizmalisin insanların bu derece vurdumduymaz olma sebebi annenizin aman kirilmasinlar mantığı. .siz laf soyleseydiniz azar isitirdiniz. .! Kimseye bu derece yüz verilmemeli ne demek tabaginizdakini verin vs..

Odani kilitle ben oyle yapardim. Annemler de kilitlerdi, kardesim de kilitlerdi salonda takilmak zorunda kalirlardi haliyle

Bunlar normal değil yuzyuzsuzler canım ama sabriniza hayran kaldım çok dogru davranmissiniz misafir dusmanda olsa sabrinizi koruyacaksiniz

Terbiyesizler.. Nasil insanlar bunlar, acayip sinir oldum okurken..
Yine sakin davranmissin. Ben de cok sakinim normalde ama boyle bisey basima gelse bu kadar sakin kalamazdim.. Evinde de cocugun cisini sildigi havlulari mutfaga mi asiyormus..
Gitsin banyoda yikiyor mu napiyorsa yapsin..
Tatliyi da vermeyerek cok iyi yapmissin, kadina bak, tabaktaki son tatlilari bile isteyebilecek curret var, sastim kaldim :)

Annene kizmalisin insanların bu derece vurdumduymaz olma sebebi annenizin aman kirilmasinlar mantığı. .siz laf soyleseydiniz azar isitirdiniz. .! Kimseye bu derece yüz verilmemeli ne demek tabaginizdakini verin vs..

Annem öyle bir insan değildir.zaten bu olaylar olurken annem yanımızda değildi.ama ışte misafirede bişey diyemedim.seneye günlere katılmayacak zaten

Ailenin terbiyesizliğinin çoçuğa yansıma hali.
Anne verecek o eğitimi. Ay brnim minnoşum pek yaramaz gibi salak saçma şekilde çocuk büyütüyorlar, o çocuk başkasının evini talan ediyor.
Çocuğa bir şey diyemiyoruz annelerin cehaleti, beceriksizliği.
Ha mutfak havlusuyla çiş temizleyen kadına zaten söylenecek bir şey yok. Ayrıca bu çocuk kendi evlerinde de mi mutfağın ortasına s..yor.
Ne tuhaf kadınlar var yahu.

Bunlar normal değil yuzyuzsuzler canım ama sabriniza hayran kaldım çok dogru davranmissiniz misafir dusmanda olsa sabrinizi koruyacaksiniz

Öyleler malesef.asıl annemin sabrina hayran kaldım ben.pazartesi sinavim var kimseyi düşünecek durumda değildim.bir de herşeyle o ilgilendi ne yalan soyliyim

misafirleriniz tek kelimeyle arsiz

Bizim insanımız gerçekten cahil!!
Amcamın vefatında bizim daireyi de açmıştık insanlar Kuran için geliyorlardı ve inanır mısınız koca koca adamlar küvete çiş yapmışlardı ya!!
Umursamaz insanlardan nefret ediyorum!

ben o çişli havlıya takılıp kaldım
nasıl yıkansın ustelik mutfak havlusu
bence onu çöpe atın kullanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…