böyle misafir gelmesin

Ben misafir sevmiyorum ya, evlenince ne yapacağım bilmem. Hele de çocuklu mu, Allah korusun. İstemiyorum onca emek verip düzenlediğim evimin 3-5 kişiye sevimli görüneceğim diye mahvolmasını..

ayy içim şişti valla. kızdıysan kızdın. anası da sahip çıksın çocuğna. baştan aşağı felaket valla. sen diğer kadına deseydin ya sizin diğer çocuk kilo almasın. o yuzden biz yiyoruz. sinir oldum
çişli havluyu da vereydin al sizin olsun diye. sen de sabırlıymışsın

offf şöyle misafir mi olur yaa sokmayın evinize valla okurken ben sinir oldum.Böyle kadınlar var maalesef tam yüzsüzüne bkaç kez ben de denk geldim çocuğunun pisliğiini oraya buraya saçıp giden.Bida da muhatap olmamaya evime sokmamaya çalıştım.

Ayy ben daraldım valla ne kadar Yüzsüzler

Ben bu kadar sabır gösteremezdim. Hele ki çişli havluya bir laf sokardım yahu kadının nasıl bir kafa yapısı var mutfakta olan birşeyi o amaçla kullanmak, birde annen yıkar demek.
Hiç lafımı çekemezdim valla o an. Çocuğa niye kızıyorsun dediğinde de eh birinin kızması lazım ki başka yerlerde yapmasın, başkalarının odasını karıştırmak ayıptır bunu öğrenmemiş derdim kesin. Öyle misafire böyle tepki.

Ayy içim şişti .cidden terbiyesizlik. Hadi onlar çocuk da peşlerini kıvramayanlar yetişkin !

misafirleriniz tam bi canavarmış ama böyle zamanlarda sizde kendinizi odanıza kapatmayıp misafirlere yetişemeyen annenize yardım etseniz keşke...

Canım bu insanlar size ağzına geleni söylüyorlar, millet tabağınızdaki yemeği alacak kadar arsız, çocuğunun odanızı karıştırmasını hak bilecek kadar arsız, haksızken pişkin pişkin size cevapları verip üste çıkıyorlar. E be kardeşim siz niye bunlara ağzınızı bile açamayıp buralarda rahatlamaya çalışıyorsunuz? Te burdan ben bile geriliyorum. Şu insanlara sınırlarını öğretmeyi öğrenin. Hadlerini bildirin biraz ya. Şimdi ne diyelim, geçmiş ola. Sinir olduğunuzla kaldınız, bir de o arsızlar ayıplamıştır sizi arkanızdan. :)

Çişli mutfak havlusu beni benden aldı
Evindede çocuğun çişini mutfak havlusuyla siliyorsa evinde su bile içilmez ööööö

offf
nefret ediyorum boyle sorumsuz insanlardann

Hayır normal değil. Çünkü anneleri normal değil. Bencil ve düşüncesiz insanların yetiştirdiği çocuklar da bencil ve düşüncesiz oluyor. Bir daha gelirlerse siz kapınızı kilitleyip evden gidin.

Boyle terbiyesiz misafirlere hic acimayacaksin vereceksin cevabi. Herkes cocuguna sahip ciksin onlar oturup lak lak yapicak bakamiyorsa girmesin gune. Gun onun neyine

Mutfaktaki Çiş li beze kadar olur canım nolcak diyerek okudum ama onu okuyunca nerde yaşıyor o komşular ya. İkametgah değiştirmek falan gerekirse gelmeyelim oralara. Gerçi ben pek komşu edinmem öyle eve girmeli çıkmalı 8 yıldır 1 komşum var. Yemek yapsam çat diye ararım hadi gelin şunu yaptım yiyelim diye ama. Misafir nasıl olunur kuralını bilir hem kendi hem çocukları

Ayyy o ne öyle, birde șu günlerde tuhaf tuhaf insanlar birleșip gelir, anlamadığım gün düzenlenirken insanlar kafa denklerini birleștirmiyormuda bukadar sorun oluyor sonradan.

yüzüne baka baka mutfak havlusunu çöpe atıp, mutfak havlusuyla çiş silinmez demeliydiniz, nasıl sandalyenin üstüne bırakılır çişli bez anlamıyorum, başıma öyle bişey gelse misafirler varken başlayıp 3 gün mutfağı domestoslarım ağlaya ağlaya

tatlı muhabbeti ayrı bir fiyasko, nasıl bir anne başkasının tabağındaki artık (bence birinin tabağına konmuşsa artıktır o) tatlıyı çocuğuna yedirir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…