böyle misafir gelmesin

Biz aile olarak kimseyle fazla samimi olmayız , öyle misafir falan gelmez zırt pırt.
Biz de gitmeyiz fazla .
Böyle çok mutluyuz valla çok rahatım , kimseyi çekemem .
Öyle yüzsüz insanlara sizde yüz vermeyin bence .
Tabi anneniz de aynı şekilde düşünüyorsa .

Çok kötü olmuş sizinki
iste bi daha davet etmedim zaten o insanları yazmadıgım daha cok sey var onlara oturma odasını verdi dedil tv de acalım rahat otursunlar nerde koltuklardaki tüm yastıklar oturma minderleri hepsi yerde annesi görüyo saclar jöleli demiyo oglum nerden aldın bunu 5 saat 2 kadın yerinden kalkmadı ben arada cocukları gözlerimle korkutsamda kar etmedi

Ben odamı o halde görücem çok fena yapardım o çocukları annelerine de söylenirdim. Benim odam benim özelim kimse izinsiz giremez oraya..

Ee yuh yuzsuzlukte level
Sonra insanlar niye eskisi gibi misafir sevmiyor evine istemiyor
Bizim annelerimiz misafir odasindan ayagimizi atacak olsak gozumuze oyle bakarlardi ki korkumuzdan yerimizden kipirdayamazdik
Simdi ki aileler kendi evlerinde yaptirmayacagi seyleri baskasinin evinde yaptirdigi icin cok sevimsizler
Kendi cocuklarini hic bir kural ogretmeyen cocuklarini prens prenses zanneden klasik aile tipleri

Ha simdi surada soyle yorumlar bekliyorum ne var onlar cocuk merak edip dagitmistir sen de toplasaydin falan filan

Okurken resmen cok sinir oldum, bu ne sorumsuzluk ya Allahim birdahada evinine kabul etmeyin bu tarz insanları bence..

iyi de bu insanlar nerde yaşıyor

yeni nesil çocuklardan bir tane de bende var 5 yaşında

komşuya gidiyoruz yaşıtı çocuklar odama gidelim diyor onda bile soruyor gidelim mi diye

tek başına asla ve asla bir yere gitmez

bunu çocuk hisseder yani ona öğretmezsin de

bizim evde her yer serbest altı üstüne gelir ama dışarda hiçbir şey yapmaz yani bu konuda özel bir tembih vs de etmedim

güzelim sen niye annenin yanında durup kadına yardım etmiyorsun.
15 +3 kişi misafire hizmet etmek kolay mı. üstelik annende misafirlere zor yetişiyormuş. yazık günah kadına. bir de üstüne arsızlar, kadıncağız savaştan çıkmış gibi olmuştur.
zaten şu gün zihniyetini hiç anlamam. bir dolu kadın çoluk çocuk bir eve doluşup yiyip içip tepişip giderler. o kalabalıkta sohbet olmaz, sakin sakin muhabbet olmaz. çocuklar saatlerce eve tıkılı kalmaktan ki en az 5 saat olur bu, sapıtırlar.
ev sahibi öncesi ve sonrası perişan olur.
dedim ya "gün yapmak" benim aklım almıyor.

ben hatırlıyorumda misafirliğe gittiğimizde annemin dizinin dibinden kalkamazdım, bırak odalara girip karıştırmayı.
birçoğumuzda böyle yetiştirildik diye düşünüyorum.
şimdi ki ebeveynler gerçekten çok terbiyesiz çocuklar yetiştiriyorlar. Sanırsınız padişah torunu.

Allah iyiliğinizi versin çok güldüm yorumunuza

Ne kadar rahatsız bir kadınım ben yaaa. Bir yere gittiğimde çocuğumu takip etmekten gezmeye gidesim gelmiyor. Çocukta bulmam hatayı çocuk sonuçta. Bu konuda anneler suçlu. En basidi Yayıyorlar koca popolarını çocuk tuvalete gidiyor ilgilenmeyi bırak arkasından tuvalete gidip bakmaya tenezzül etmiyorlar. Pislik içinde kaç kere tuvaletle karşılaştım..

Ne içten bir yorum ba-yul-dım

Katılıyorum. Biz de gün yapıyoruz arkadaşlarla ve hepimizin küçük çocukları var. Ama biz ev yerine oyun evlerini tercih ediyoruz. Çocuklarımız aşağıda oyun oynarken biz yukarıda sohbet edebiliyoruz. Ne çocuklar bunalıyor ne gün sahibi perişan oluyor.

benim anneminde günü vardı. iki tane çocuk vardı resmen bizi öldürürlerdi. çocuğum yapma desen zIRlardı annem o günden çıktı çünkü kadınlarda iyi değildi. annem şimdi başka güne katıldı hiç çocuk yok kadınlarda çok iyi. Çocukların yaptığı fiyaskoyu söyleyim mutfağa girmişler tüm pasta böreği yemişler misafirlere bişey veremedik:)

Kalabalik misafir = cinnet. Annenin o kadar insani eve toplamasi baştan sacma bence. Onca insan cagrilmasa gelmezdi. Cagirmayin, yapmayiversinler gün mün. Bunca işkenceye yemek hazirligina, once ve sonra temizlige ne gerek var anlamiyorum. Bence bu gibi sonuclari, bu kadar kalabaligi evinize cagirarak siz çagirmis oluyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…