böyle misafir gelmesin

Yuh ya böyle misafir mi olur çocuklarda değil suç annelerinde bence ..

Ben olsam kitlerdim odamı. Annem ne derse desin ki benim annem de kitler zaten Ben annelerin rahaylığına şaştim sen yine iyi cevap vermemişsin ben olsam tutamazdım kendimi.

Şu gün yapan eli boş kadınlara çok kızıyorum valla
Ne çocuklarına bakıyorlar nede yerlerinden totoşlarını kaldırıyorlar

Terbiyesiz kadının yaptığına bak bide havluyla silmiş çişi
Hadi bilmeden kullansaydiniz ne olacaktı
Ne gıcık kadınlar ve çocukları var

Annem öyle bir insan değildir.zaten bu olaylar olurken annem yanımızda değildi.ama ışte misafirede bişey diyemedim.seneye günlere katılmayacak zaten
annen seneyi bile biraksin en son kisi kimse ona gitsin ondan sonra ben gun den cikiyorum desin cunku boyle insanlardan hersey beklenir gunahlarini bile almayayim ama hirsizlik bile yapabilirler evunizde

bu kadar da olmaz.
yuzsuz insanlar. keske havlu konusunda bir laf etseydiniz.

Milletin evinde cocuklarini böyle saliyorlar

Kendi evlerindede böyleleri titiz ve görgü showu yapiyorlar

Böyle misafir asla istemem...

Annen nenden bu insanlarla görüşüyor
Kaçın,kurtarın kendinizi.

Aa kadına bak sen az yiyeydinde oğluna gotrseydin deseydin terbiyesiz insan istemeye utanır bu tabaginizdakine göz dikmis

Yuhhh ! Bence annenize söyleyin ilişkilerinde seçici davransın ne biçim insan bunlar. Her önüne geleni eve davet etmemek lazım.

Herseyi gectim de," havluyu oraya biraktim annen yikar bir ara"
Ne demek yaaa.. elin kadini mecbur mu senin oglunun pis seyini temizlemeye. Kendi bile tiksinmis ,yikayamamis bence. Madem oyle
k .bakma mecburdum de,cope at bari havluyu! Annenin yerinde ben olsam acayip sinir olurdum.

Ama sizde kilo aliosunuz teyze dogru demis, neyinize sizin tatli falan? Misafirlerin tabaklarinda dişleyip biraktigi artiklarini yemeliydiniz bence. Cok ayip etmissiniz orda

Melek gibi Cocugu da aglatmissin zaten.. diyecek laf bulamadim sana..

Tovbe estagfurullah...
Yok bacım normal degil bunlar emin olabilirsin. Düsman basina valla

Son düzenleme:
Hepsini gectim de o cisli havluyu mutfaga birakmak, yada havluya silmek nedir
Sanirim basima biyle bisey gelse 3-5 gun hasta yatarim.

Şimdi bunların saçına yapışıp şöyle duvardan duvara derkeeeeen...

Almayın bu şuursuzları bir daha evinize ya.

valla öyle tip cocuklara böyle kibar cvp verirsen anlamaz hadi gidin ananızın yanına diye bagrıcaktın ayrıca odanıda kilitliycektim en sevmedigim insan cocugun sucu yok anne suclu oturdugu yerden kalmayan insan tibi aman allahım bana bi gün öyle geldi banyo nun her yeri jöle halılar duvarlar parkelerin kapı önündeki cizgiyi bile kaldırmıslar onlar yüzümden evimdeki kapının önündeki tüm parkeler kalkık

Cisli havlu konusunda herkes benimle hemfikir.
Beklemem ben bizim komsulardan öyle birşey valla.
Anneme yazık oldu dün.bende totomu kaldirip anneme yardim etmedigim için kendimi sucluyorum.

Çok kötü olmuş sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…