- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Ah ah cok haklisiniz kendisi de babasından sevgi görmemiş çocuğuna da babalık yapamiyo ülkemizde bu dongu surup gidiyoHerkes baba olamıyor maalesef.
Çok özeniyorum babasıyla ilişkisi iyi olan insanlara. Ve maalesef biZim ülkemize şanslı azınlık bunlar.
Bana olan hareketlerimden dolayi olabildigince az görüşüyorum sadeve evi varNe bu, bugün çikolatamı isteyen yarın öbür gün mallarımı da ister kafası falan mı...
"Benim olan herşeyi.." diye başlayarak çikolata üstünden mesaj vermeye çalışmış gibi geldi bana. Baba diye görüşmek zorunda değilsiniz biliyorsunuz değil mi, fazla sokulmayın bence.
Acaba yaşım büyük diye mi böyle davrandılar ama kardeşim de var küçük o da istiyodu cikolatakiyamam ya. annenle baban haksiz. allahin cikolatasi alt tarafi. sen demeden ayirmasi lazimdi. babanin bogazindan sen yemeden gecmemesi lazimdi. annen babandan daha tuhaf.
oturup buna uzulme. degmez. sayet cikolata verirse baban, tut kendini yeme.
Demek ki karakteri bu ve sizin ihtiyaclarınızı karşılamak zor gelmiş. Çok takılmayın üzülmeyin. Belki de başka bir şeyden canı sıkılıp boş bulunup söylemiş de olabilir.Benim sorunum yokta surekli problem çıkaran bi insan. Aylık harçlığımi veriyo bi de ihtiyaçlarımı karşılığı oyle fazla bi beklentim de yok aslinda
Keske hayatında biri olsa da evlense düzen kursa bosandiklarindan beri evini ben temizliyorum üni sınavına hazirlanirken bile is yaptırdı suan üni okuduğum için tatillerde is yapıyorumWoow ,ayağınızı denk alın ,babanız gardını almış ,evebeynler yaşlandıkça bencilleşir ,belki hayatında biri vardır .
Ayıp etmiş yani siz misafiri için yardım etmişsiniz ,sonuçta parayla çağırdığı bi yardımcı değilsiniz ,kendisi zaten siz yiyin diye ikram etmeliydi .
Haklisiniz teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin artık biraz daha mesafeli durucam. Üniversite 3. Sınıfım zaten az kaldı para kazanmamaya haklısınız kesınlıkle kım olsa kırılır gaza getırmek ıstemıyorum ama ben sızın yerınızde olsam su saatden sonra ne verse almazdım yanı ıstemez derdım ters sekılde
aıle ıcınde boyle seylerın lafı bıle olmaz kı dedıgım gıbı genelde 4 kısılık bır aılede 3 dılım pasta varsa hep o babaların canı pasta cekmıyor olur genelde boyledır sızın babanız sansızlıgınız olmus...
bosverın artık gectı gıttı daha fazla uzmeyın kendınızı
Doğru malesef sabahtan beri kafamdan atamadığım icin dayanamayıp konu actimbu gerçekten doğrumu şaka gibi bir çikolata
'di mi hadi babak dengesiz huyu belli. Annem aklı.basinda bi insan düşünmeden boş boş konusuyo onlar suan söylediklerini unuttu bile ama söylenen unutmuyo anneme nasıl davranmaliyimHadi baba sacmalamisda annenizde dogru degil hak veriyor hemde.nasil bi anne baba bunlar.ben evliyim babam her geldiginde pahali cikolatalar alir ogluma yesin diye.o yedikce ben mutlu oluyorum diyor.cocuguda degil torunu yani
Hayırlısıyla bitirin okulu ,kendi hayatınıza bakın ,baba vasfı zayıf belliKeske hayatında biri olsa da evlense düzen kursa bosandiklarindan beri evini ben temizliyorum üni sınavına hazirlanirken bile is yaptırdı suan üni okuduğum için tatillerde is yapıyorum
Haklisiniz belki de öyle Ama sadece evi var oyle mali mülkü de yokBenim olan herşeyi diyerek başlayan bu cümlenin altında yatan mesaj, hiçbir zaman benden bir beklentin olmasın. Ben istersem senin için birşeyler yaparım.Yani,bu hayatta kendi başının çaresine bak, benden birşeyler bekleme demiş. Çikolata bahane anlayacağınız.Umarım ona çok ihtiyaç duymadan yaşayacağınız bir hayatınız olur. Zira babanız size şimdiden bunun mesajını vermiş.
Ehliyete yazıldım hani ilk yazılı sınav var ya basit bir.soruyla kaldım 68de çalışmıştım ama heycan yaptım. 2. Sınava giriş parası 100tl onu odemedi benmi kaldım sınavdan dedi küstü bi de çalışmadın dedi. Çalışmıştım 2.ye girdim 94 aldım Simdi direksiyon sınavına hazırlanıyorum. Ama bölye bi insan sanırım artık ondan bisey beklememeliyim.Hayırlısıyla bitirin okulu ,kendi hayatınıza bakın ,baba vasfı zayıf belli
Keşke size sarılabilseydim ,üzmeyin kendinizi keşke anne baba olmak sınava tabi olsa ,ömrünüzün kalanında çok mutlu olunEhliyete yazıldım hani ilk yazılı sınav var ya basit bir.soruyla kaldım 68de çalışmıştım ama heycan yaptım. 2. Sınava giriş parası 100tl onu odemedi benmi kaldım sınavdan dedi küstü bi de çalışmadın dedi. Çalışmıştım 2.ye girdim 94 aldım Simdi direksiyon sınavına hazırlanıyorum. Ama bölye bi insan sanırım artık ondan bisey beklememeliyim.teşekkür ederim amin
En guzelini yaparsin canim Allah yolunu bahtini acik etsinHaklisiniz ben de öyle sanıyodum ama demekki fazlalikmisiz. Üniversite 3. Sınıfa gidiyorum kendi paramı kazanıp Kurtulucam Insalalh
Sizinki cok zor bi imtihan.iyi anne babada bi nimettir cunku.keske o an deseydiniz bende ozman bi gun calisip kendi parami kazaninca kimseye birsey vermek zorunda olmiycam demek.'di mi hadi babak dengesiz huyu belli. Annem aklı.basinda bi insan düşünmeden boş boş konusuyo onlar suan söylediklerini unuttu bile ama söylenen unutmuyo anneme nasıl davranmaliyim
Keşke. Çok teşekkür ederimKeşke size sarılabilseydim ,üzmeyin kendinizi keşke anne baba olmak sınava tabi olsa ,ömrünüzün kalanında çok mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?