Böyle şey söylenir mi

Benim olan herşeyi diyerek başlayan bu cümlenin altında yatan mesaj, hiçbir zaman benden bir beklentin olmasın. Ben istersem senin için birşeyler yaparım.Yani,bu hayatta kendi başının çaresine bak, benden birşeyler bekleme demiş. Çikolata bahane anlayacağınız.Umarım ona çok ihtiyaç duymadan yaşayacağınız bir hayatınız olur. Zira babanız size şimdiden bunun mesajını vermiş.

Bana olan hareketlerimden dolayi olabildigince az görüşüyorum sadeve evi var

kiyamam ya. annenle baban haksiz. allahin cikolatasi alt tarafi. sen demeden ayirmasi lazimdi. babanin bogazindan sen yemeden gecmemesi lazimdi. annen babandan daha tuhaf.

oturup buna uzulme. degmez. sayet cikolata verirse baban, tut kendini yeme.
Acaba yaşım büyük diye mi böyle davrandılar ama kardeşim de var küçük o da istiyodu cikolata

Psikolojik sorunlu..başka açıklaması yok.
Bu arada anneniz de normal değil,
Boşver siz kendi geleceğinizi kurmaya bakın.

Benim sorunum yokta surekli problem çıkaran bi insan. Aylık harçlığımi veriyo bi de ihtiyaçlarımı karşılığı oyle fazla bi beklentim de yok aslinda
Demek ki karakteri bu ve sizin ihtiyaclarınızı karşılamak zor gelmiş. Çok takılmayın üzülmeyin. Belki de başka bir şeyden canı sıkılıp boş bulunup söylemiş de olabilir.

Keske hayatında biri olsa da evlense düzen kursa bosandiklarindan beri evini ben temizliyorum üni sınavına hazirlanirken bile is yaptırdı suan üni okuduğum için tatillerde is yapıyorum

Haklisiniz teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin artık biraz daha mesafeli durucam. Üniversite 3. Sınıfım zaten az kaldı para kazanmama

Hadi baba sacmalamisda annenizde dogru degil hak veriyor hemde.nasil bi anne baba bunlar.ben evliyim babam her geldiginde pahali cikolatalar alir ogluma yesin diye.o yedikce ben mutlu oluyorum diyor.cocuguda degil torunu yani
'di mi hadi babak dengesiz huyu belli. Annem aklı.basinda bi insan düşünmeden boş boş konusuyo onlar suan söylediklerini unuttu bile ama söylenen unutmuyo anneme nasıl davranmaliyim

Keske hayatında biri olsa da evlense düzen kursa bosandiklarindan beri evini ben temizliyorum üni sınavına hazirlanirken bile is yaptırdı suan üni okuduğum için tatillerde is yapıyorum
Hayırlısıyla bitirin okulu ,kendi hayatınıza bakın ,baba vasfı zayıf belli

Haklisiniz belki de öyle Ama sadece evi var oyle mali mülkü de yok

Hayırlısıyla bitirin okulu ,kendi hayatınıza bakın ,baba vasfı zayıf belli
Ehliyete yazıldım hani ilk yazılı sınav var ya basit bir.soruyla kaldım 68de çalışmıştım ama heycan yaptım. 2. Sınava giriş parası 100tl onu odemedi benmi kaldım sınavdan dedi küstü bi de çalışmadın dedi. Çalışmıştım 2.ye girdim 94 aldım Simdi direksiyon sınavına hazırlanıyorum. Ama bölye bi insan sanırım artık ondan bisey beklememeliyim. teşekkür ederim amin

Keşke size sarılabilseydim ,üzmeyin kendinizi keşke anne baba olmak sınava tabi olsa ,ömrünüzün kalanında çok mutlu olun

'di mi hadi babak dengesiz huyu belli. Annem aklı.basinda bi insan düşünmeden boş boş konusuyo onlar suan söylediklerini unuttu bile ama söylenen unutmuyo anneme nasıl davranmaliyim
Sizinki cok zor bi imtihan.iyi anne babada bi nimettir cunku.keske o an deseydiniz bende ozman bi gun calisip kendi parami kazaninca kimseye birsey vermek zorunda olmiycam demek.
Bence siz mesafenizi koruyup kotu davranmadikca umarim hayatinizin geri kalaninda dogru insanlari bulursunuz ve mutlu olursunuz

İnsanların yaşlandıkça bencilleştiği ve düşünmeden konuştuklarını düşünüyorum
Üzüntünüzü anlıyorum ama boşverin, bundan sonra daha mesafeli olmaya çalışın ve evine yardıma gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…