Böyle şey söylenir mi

Evet kesinlikle cok haklisiniz ve yaslandikca huysuzlasiyolar. Daha mesafeli olucam haklısınız. Evine gitmek zorunda kalıyorum illa gel diye cagiriyo ve para vermezse annemin verdiği malesef yetmez
O zaman işiniz bitene kadar idare edeceksiniz öyle görünüyor.
O sizi temizlik için kullanıyor, siz de onu maddi yönden kullanın , çalışıyormuşsunuz gibi düşünün başka yapacak birşey yok çünkü.

Allahım böylelerine evlat vermiş kıymet bilecek insanlar yana yakıla evlat ister.
İmtihan diyorum.

Nutkum tutuldu annede babada birbirinden garip

Çıkarcılık yapmak istemiyorum ama hakediyo sanırım oyle yapicam tesekkur ediyorum

Elden ayaktan düşünce kızım kızım diye dolanır etrafında. Şimdi ayakta ya herkese her şeyi yapabileceğini sanıyor. Boşver anam babamdır de geç pişman olmamak için sevmesen de saygını göster. Seviyesiz ve sevimsiz

Babana uzun bi mesaj çek altına da marketten aldığın 3 5 çikolatanın resmini at poşetle

teşekkürler babacım 2 buçuk lira tuttu kendimi mutlu etmem
bana hayatta yalnız olduğumu hatırlattığın için teşekkürler.

içine otursun da görsün. sen de sıkma canını bazen anne babalar böyle abuk sabuk şeyler diyebiliyor patavatsızlık yapabiliyor ben de çoğu kez dedim sanırım bunları aileme..

Haklısınız yaşlanınca bakicam ilgilenicek onlar için koşturacak olan biziz ama suan benim olan benimdir diyebiliyo rahatlıkla. Yorumunuz güç verdi sağolun

Yavrum,evladım çikolatanın markasını hatırlıyorsan yaz,ben getirteceğim sana,
bayram çikolatası niyetine.
O kadar dert oldu içime.
Hele kardeşim de tatmak istiyordu dedin ya...
Aklımdan çıkmaz bu konu.
Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz icin önemli bisey değil sadece azerbaycandan geldi ordaki tanıdıklardan istesek getirirler bi dahaki.gelislerinde ben tavrına kızdım. Çok incesiniz

Çok teşekkür ederim yorumunuz güç verdi dediginiz de mantıklı aslında ej azından mesaj aticam cümlenizi de aynen aktaricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…