- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Amin allah razı olsunEn guzelini yaparsin canim Allah yolunu bahtini acik etsin
Ne yazikki herkes anne baba olamiyor.Sizi en iyi ben anlarim benimde sadece kiz karsime baba olan bi babam var itip kaktigi ezdigi sevmedigi de bi ben varim.Insan babasindan nefret edermi ben ediyorumEhliyete yazıldım hani ilk yazılı sınav var ya basit bir.soruyla kaldım 68de çalışmıştım ama heycan yaptım. 2. Sınava giriş parası 100tl onu odemedi benmi kaldım sınavdan dedi küstü bi de çalışmadın dedi. Çalışmıştım 2.ye girdim 94 aldım Simdi direksiyon sınavına hazırlanıyorum. Ama bölye bi insan sanırım artık ondan bisey beklememeliyim.teşekkür ederim amin
Amin cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz için. O an kalakaldım keşke deseydim biseyler :/Sizinki cok zor bi imtihan.iyi anne babada bi nimettir cunku.keske o an deseydiniz bende ozman bi gun calisip kendi parami kazaninca kimseye birsey vermek zorunda olmiycam demek.
Bence siz mesafenizi koruyup kotu davranmadikca umarim hayatinizin geri kalaninda dogru insanlari bulursunuz ve mutlu olursunuz
Evet kesinlikle cok haklisiniz ve yaslandikca huysuzlasiyolar. Daha mesafeli olucam haklısınız. Evine gitmek zorunda kalıyorum illa gel diye cagiriyo ve para vermezse annemin verdiği malesef yetmezİnsanların yaşlandıkça bencilleştiği ve düşünmeden konuştuklarını düşünüyorum
Üzüntünüzü anlıyorum ama boşverin, bundan sonra daha mesafeli olmaya çalışın ve evine yardıma gitmeyin.
Benimki de kardeşimi daha çok seviyo ovuyo neden oylr oluyo acaba ilk çocuklar hep dışarda kaliyo sizin adiniza uzuldum :/Ne yazikki herkes anne baba olamiyor.Sizi en iyi ben anlarim benimde sadece kiz karsime baba olan bi babam var itip kaktigi ezdigi sevmedigi de bi ben varim.Insan babasindan nefret edermi ben ediyorum
Bende öyle düşünmek istiyorum.insallah öyledir. Anneye mana veremedim amaŞaka yapmış.bence yani değil baba bir arkadaşa bile desen bunu demez ayrıca orada kaldıkları sürece sizde ordaymışsınız neden daha o zaman açmadınız çikolatayı da eve döndünüz genelde tek paket değil birkaç.paket getirirler birini giderken isteseydiniz ben olsam babama bir çikolata mı esirgiyorsun derdim ama bak gör bir paket sana ayırmış olacak
Iki cesit getirmisler ve coklu çikolata yani boldu gayet. Ama ben eğer açsaydım bana insanların icinde kızardı ne açıyorsun görgüsüz gibi derdi ve isteseydim benim o götürme derdi. Bana o kadar laf soyledi artik istemiyorum bisey zatenŞaka yapmış.bence yani değil baba bir arkadaşa bile desen bunu demez ayrıca orada kaldıkları sürece sizde ordaymışsınız neden daha o zaman açmadınız çikolatayı da eve döndünüz genelde tek paket değil birkaç.paket getirirler birini giderken isteseydiniz ben olsam babama bir çikolata mı esirgiyorsun derdim ama bak gör bir paket sana ayırmış olacak
Ah ah di mi. O gelen misafirlerin çocuklarına gitti çanta aldı babaları ihtiyacı yok dedi alışveriş yaparken misafirler yani burdan kıyafet alıyordu yabancılar. Âlem iyisi sanane onların çantasından benim çantamda eskiYok artıkinsan yabancıya demez öyle
Cozemedim inanin 30 yasimdayim bu gune kadar hic sevilmedim babam tarafindan sevilmedigim icin sevgimde kalmadi.galiba simdi diyorum acaba ölse ne hissederim ona karsi duygusuzum icim buz gibiBenimki de kardeşimi daha çok seviyo ovuyo neden oylr oluyo acaba ilk çocuklar hep dışarda kaliyo sizin adiniza uzuldum :/
Ama şaka da olsa o sözsoyledi yerelde boğazımda kalır. Annem sacma sapan konusuyo benceBende öyle düşünmek istiyorum.insallah öyledir. Anneye mana veremedim ama
Elin iyisi evin delisi diyoruz biz onlaraAh ah di mi. O gelen misafirlerin çocuklarına gitti çanta aldı babaları ihtiyacı yok dedi alışveriş yaparken misafirler yani burdan kıyafet alıyordu yabancılar. Âlem iyisi sanane onların çantasından benim çantamda eski
Evet haklisiniz insanin içi soguyo. Belki de bizi tecrübesizdim bunoyle oldu büyüsün öbürü nun istedigim gibi büyütürüm diyolardirCozemedim inanin 30 yasimdayim bu gune kadar hic sevilmedim babam tarafindan sevilmedigim icin sevgimde kalmadi.galiba simdi diyorum acaba ölse ne hissederim ona karsi duygusuzum icim buz gibi
Allah iyilerinizi versin canım sıkkındı güldümElin iyisi evin delisi diyoruz biz onlara
bilemiyorum şoktayım şu an bir baba evladına nasıl böyle bir şey söyleyebilir ,üslubu çok kırıcı sanki dünyayı verecekmişte hepi topu bir çikolata sürekli böylemiydi size karşı ağır konuşmuş ne desek boş annenizin ona arka çıkması da ayrı bir mesele baba anne fakat zorunuza gittiğini belirtin anlasın çok yanlış yapmış gönlünüzü almalıDoğru malesef sabahtan beri kafamdan atamadığım icin dayanamayıp konu actim
Annem öyle bi insan değil ama sacma sapan konusuyo bence ne dediğini bilmiyo. Ama dedigin i cok guzel hatırlatmayı.dusunuyorumAnnenle baban tencere kapakmis neden ayrildilarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?