Böyle yaşamaktan bıktım

Küçüğüm bak hayko Cepkine hepimiz bayılıyoruz. Önemli olan senin psikolojin bozulmasın. Sınavı atlat sonra ailenle konuş doktor işini.

Benim tek gözümde göz tembelliği var. Yani yorulunca gözüm kayıyor ve o gözüm sadece %10 görüyor. Bir nevi körüm yani. Lisedeyken senin gibi herkes dalga geçerdi nasıl kötü olurdum üzülürdüm. Ameliyatla geçebilecek bir şey de değil benimki. Sonra üniversiteye başladım şimdiki sevgilimle tanıştım. Bana her zaman der ki senin gözün normal olsaydı ben sana aşık olmazdım dikkatimi çekmezdin. Bazen sana kötü gibi gelen şeyler hayatındaki en güzel şeyleri başlatan sebep olabilir. Sakın böyle bir şey için depresyona girme. Etrafındakilere güçlü olduğunu gösterirsen seninle dalga geçmeye cesaret edemezler. Ve bir de yine de doktora git görme açısından bir problem olmaması için
Insallah yuce rabbim benim de karsima boyle iyi kalbi guzel insanlar cikarir. Doktora gidicem yaz tatilinde suanlik bir gorme problemim yok sadece estetik olarak rahatsizim. Cook tesekkur ediyorum. Butun samimiyetinizle bana yardimci oldugunuz icin. Kendini
bence yaşından kaynaklı bu :)
hem ergenlik, hem de allah bilir lisedeki aptal saptal insanlar lafını yapmıştır

kendini derslerine ver, genel kültürünü geliştir. özgüvenin yerine tam oturursa bunu dert etmezsin bence
Herkes dis gorunuse onem verince ister istemez kendime sorun ettim tabi benim yasimin genc olmasi sinav stresi felan birlesti patliycak yer ariyordum artik. Suan daha iyiyim. Yavas yavas taslar yerine oturdu. Cook tesekkur ederim guzel yorumunuz icin :)

Saat gecenin 2'si ve ben bu konu yuzunden uyuyamiyorum. Artik uykularim kaciyor. Kendimi cok yalniz hissediyorum ve depresyona girmekten korkuyorum. Sorunum dış görünüsum. Dogustan gelen bir goz kusurum var. Sag gozum ve sol gozum birbirinden farkli bunu nasil anlatabilirim bilmiyorum ama bir sabah kalktigimda kendimi hayko cepkin gibi hissediyorum. Su hayatta istedigim tek sey normal insanlar gibi olmak. Bazen diyorum ki keske dunyanin en cirkin insani olsam ama yine de gozlerim esit olsa. Ayni olsa diger insanlar gibi normal olsa. Aynaya bakinca kendimi bazen seviyorum ama ne zaman birisi fotografimi cekse ya da video cekse asil goruntuyle karsi karsiya kaliyorum. Bununla yasayamiyorum artik cok yalniz hissediyorum kendimi. 17 yasindayim ve sinava hazirlaniyorum psikolojim cokmus durumda ailemle uzulmesinler diye konusamiyorum. Lutfen bana yardimci olum deliricem
canım emin ol kusursuz dört dörtlük kimse yok sadece kimininki göz önünde kimininki görünmeyen bir yerde hepsi bu bence bu teknolojide onunda çaresi vardır artık doktorlar bir tek insan yaratamıyorlar

Emin ol kusurlarımıza kimse bizim kadar dikkat etmiyor canım:) Belki farkında bile değiller sen canını sıkma. Eğer cok rahatsız olursan ilerde doktora gidersin düzeltilebilir.Şimdi önceliğin sınavın olsun. :)

Son düzenleme:
kimse kusursuz değil ki ... herkesin bir kusuru var ama illa değiştirmek istiyorsan estetik yaptırabilirsin bi araştır bence mutlaka imkan vardır

Back
X