Tesekkur ederim canim. Seni rahatlatabilmissem ne mutlu bana.
Inan bana yasin geregi bu kadar odaklaniyorsun. Çoğumuz gectik o yaslardan ve çoğumuz fiziksel ozelliklerimizi kafaya taktik.
Ama yas ilerledikce,hayata bakis acilarimiz ve beklentilerimiz degistikce,basarili oldukca odaklandigimiz seyler de degisti.
Fiziksel olarak kusursuza yakin insanlar taniyorum. Baktiginda ne guzel yaratilmis dersin.
Ama isi dis gorunusten cikarip ruhlarina inince, o güzelliğin nasil bir kibir yarattigini fark ediyorum.
Unideyken bi arkadasim vardi. Gozleri cok guzeldi. Bir gun ona ne kadar guzel gozleri oldugunu soyledim. Bana lutfen boyle seyler soyleyip nefsimi oksama demisti. Hala da aklimdadir.
Bu boyuta gecebilmek lazim sanirim.
Sen yuregini guzel tut,yaratilisinla ilgili eksiklerinden ziyade kisiligin basarilarinla ilgili eksikliklerine odaklan.
Bir sey daha... biz kendi eksikliklerimizi(ozellikle fiziksel olanlardan bahsediyorum)fark edip bununla yasamayi ogrenip, bununla alay edebilirsek inan bana insanlar da artik o eksigi dile getirmiyor ya da dikkat etmiyor ya da gozlerine batmiyor. Tecrubeyle sabittir
Tabi seni cok cok etkiliyorsa psikolojin bozuluyorsa tipta caresi de varsa duzeltirsin.
Kendinie iyi bak