Yapmayın ya, hep mi kısa boylular yönetmiş. O zaman kısa boylular öok akıllı, uzunlarında akılları tabanlarında.Dunyayi kucuk biylular yoneltdi hep.cevabin bu olsun.uzunun akli tabaninda olur de.gul gec.bende uzun deyilim amma kendimi seviyorum ve birisi bana bunu ima etdiyinde anliyor kendimle barisik oldugumu ve susuyor
Kendiyle barışıklıktan çok kompleksli olduğunuzu düşünüyor olmasınlar? Bir başarı veya gurur kaynağı olmayan Allah vergisi durumlarda kendinizi yüceltip, aksini aşağılamak kompleks ve kıskançlık belirtisidir. Hiç cevap vermeyip gülüp geçseniz kendinizle barışık bir imaj çizebilirsiniz. Sizdeki "kedi ulaşamadığı çiğere mundar dermiş" durumu zira.Dunyayi kucuk biylular yoneltdi hep.cevabin bu olsun.uzunun akli tabaninda olur de.gul gec.bende uzun deyilim amma kendimi seviyorum ve birisi bana bunu ima etdiyinde anliyor kendimle barisik oldugumu ve susuyor
KesinlikleYaneee fizikte boydan çok tombiş olup olmamak, orantılı bir vücuda dahip olmak önemli bence.Kadınlar için kısa boy bence dert değil , topuklu ayakkabı var
O insanlar aynaya bakmadan başkalarıyla dalga geçmeyi seven tiplerdir. Üstelik elimizde olmayan Allah vergisi özelliklerimizle. Bende manken gibi çok uzun değilim 162 boyum. Ama deseler 175 olmak istermisin diye aslaaaa istemem. Çünkü topuklu ayakkabıyı asla uzun boylulara yakıştırmıyorum. Fazla uzun olduğu için çok sırıtıyor bence. Kısa boy iyidir. Sende takmamaya çalış. Benimlede koca basenli hatta roberto carlos bacaklı diye dalga geçiyorlar ama bende gülüyorum yaptıkları esprilere. Çünkü o şakadan yaralandığınızı anladıklarında daha çok üstüne gelmeye başlarlar. Takma canımmm hayat o insancıkları takmayacak kadar değerli.Evet sorun boyum. 17 yaşındayım boyum 1.55. Yüzümün hatta fizigimin güzel olduğunu söylerler ama ben artık boyuma laf atılmasına dayanamiyorum. Derslerim cok iyi, cevremde sevilirim fakat dusmanim da cok fazla. Sürekli boyumdan vurmaya calisiyolar. Cuce, hobbit vs. Benim elimde olmayan bir sey icin benimle dalga gecilmesine cok sinirleniyorum. Sanki eksik biriymisim gibi hissediyorum normal biri degilmisim gibi. Sizlere sorum bu yaştan sonra boy uzar mi egzersizlerle vs? Uzarsa ne kadar uzar cevrenizden verebileceginiz örnekler var mi? Simdiden tesekkurler..
Ben kimseyi asagilamadim.Sanirim boyunuz uzun amma dediyimi uzerinize alinmaniza gerek yok.Bu sadece soylenen sozler. Uzunboylu yada kisaboylu olmak onemli deyil insan olmak onemliYapmayın ya, hep mi kısa boylular yönetmiş. O zaman kısa boylular öok akıllı, uzunlarında akılları tabanlarında.
Konu sahibinin moralini uzun boyluları aşşalayarak düzeltemezsiniz hanımefendi.
Uzunboylular bana saldirmaya baslamis bile.Kendiyle barışıklıktan çok kompleksli olduğunuzu düşünüyor olmasınlar? Bir başarı veya gurur kaynağı olmayan Allah vergisi durumlarda kendinizi yüceltip, aksini aşağılamak kompleks ve kıskançlık belirtisidir. Hiç cevap vermeyip gülüp geçseniz kendinizle barışık bir imaj çizebilirsiniz. Sizdeki "kedi ulaşamadığı çiğere mundar dermiş" durumu zira.
Yoo. Saldıran sizin mesajınızdı. Biz size bu şekilde olmayacağını, kimseye laf vuramayacağınızı anlatmaya çalışıyorız. Uzunların akılları tabanlarında olur gibi bir lafa alkış beklemiyordunuz herhalde. Tabii ki tepki alacaktınız.Uzunboylular bana saldirmaya baslamis bile.
Yoo. Saldıran sizin mesajınızdı. Biz size bu şekilde olmayacağını, kimseye laf vuramayacağınızı anlatmaya çalışıyorız. Uzunların akılları tabanlarında olur gibi bir lafa alkış beklemiyordunuz herhalde. Tabii ki tepki alacaktınız.
Canimya ben36yasinda155boyundayimEvet sorun boyum. 17 yaşındayım boyum 1.55. Yüzümün hatta fizigimin güzel olduğunu söylerler ama ben artık boyuma laf atılmasına dayanamiyorum. Derslerim cok iyi, cevremde sevilirim fakat dusmanim da cok fazla. Sürekli boyumdan vurmaya calisiyolar. Cuce, hobbit vs. Benim elimde olmayan bir sey icin benimle dalga gecilmesine cok sinirleniyorum. Sanki eksik biriymisim gibi hissediyorum normal biri degilmisim gibi. Sizlere sorum bu yaştan sonra boy uzar mi egzersizlerle vs? Uzarsa ne kadar uzar cevrenizden verebileceginiz örnekler var mi? Simdiden tesekkurler..
Evet çok şükür uzun. Kısada olabilirdi, hiç sorun değil. Kısa boylularla alakalıda bir çok söz var. Kalkıpta bunları uzun boylular şöyle şöyle diye sıralayıp sonrada üstünüze alınmayın diye bi şey yok. Size tafsiye kendinizle barışık olun. Eğer kompleksliyseniz karşı tarafa ne kadar taş atarsanız atın, bu komplekslerinizden kurtulamazsınız.Ben kimseyi asagilamadim.Sanirim boyunuz uzun amma dediyimi uzerinize alinmaniza gerek yok.Bu sadece soylenen sozler. Uzunboylu yada kisaboylu olmak onemli deyil insan olmak onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?