boyumla başım dertte

17 yasinda 1.55 sen pek uzayacagini sanmiyorum. Bende ayni boydayim dalga gecmeye calisanlar olmadimi oldu ama ben guldum gectim. Ama en son karsilastigim olayda yanimdan gecen adamlardan birisi suna bak s..k kadar boyu var dedi bana bakarak ve gulduler gecip gittiler. Şok oldm pislikler..maleesef insanlar gercekten çok acimasiz ve terbiyesiz olabiliyolar.

Citi piti olmak guzel bir ozellik bence.
Benim de boyumla ilgili cok kafa yoran arkadaslarim oldu. Yillardir boy takintim var. 16-17 yasindayken 1,66 olduguma eminim. Birkac cm daha uzadigimi biliyorum. Su an 170 civarindayim. 2014 temmuz ayinda 173 ciktim, 3 cm yanilma payina da raziyim en az 170 olmam gerek :) Gogsun tam ortasindan el orta parmagimin sonuna kadar olctuk 86 cm cikti, ayrica son yilarda aldigim pantolonlari hic kisaltmadan kullandim.
Boy muhabbeti acildiginda hep sen de varsindir 1,63 1,65 falan deniyor. Soran oldugunda soyluyorum yok canim sen en fazla 1,65 1,66 falansin diyorlar. Sinir bozucu olmaya basladi.
Incecik citi piti olmak bence cok cool, gercekten.

Dunyayi kucuk biylular yoneltdi hep.cevabin bu olsun.uzunun akli tabaninda olur de.gul gec.bende uzun deyilim amma kendimi seviyorum ve birisi bana bunu ima etdiyinde anliyor kendimle barisik oldugumu ve susuyor
Yapmayın ya, hep mi kısa boylular yönetmiş. O zaman kısa boylular öok akıllı, uzunlarında akılları tabanlarında.
Konu sahibinin moralini uzun boyluları aşşalayarak düzeltemezsiniz hanımefendi.

Dunyayi kucuk biylular yoneltdi hep.cevabin bu olsun.uzunun akli tabaninda olur de.gul gec.bende uzun deyilim amma kendimi seviyorum ve birisi bana bunu ima etdiyinde anliyor kendimle barisik oldugumu ve susuyor
Kendiyle barışıklıktan çok kompleksli olduğunuzu düşünüyor olmasınlar? Bir başarı veya gurur kaynağı olmayan Allah vergisi durumlarda kendinizi yüceltip, aksini aşağılamak kompleks ve kıskançlık belirtisidir. Hiç cevap vermeyip gülüp geçseniz kendinizle barışık bir imaj çizebilirsiniz. Sizdeki "kedi ulaşamadığı çiğere mundar dermiş" durumu zira.

süt için, balık yağının da faydalı olduğunu okumuştum.
basketbol oynayın, pilates yapın. bunları yaptınız diye belki 1.70 olmazsınız ama birkaç santim daha uzarsınız.

türk kızının boy ortalaması 1.60 santim civarı. cüce değilsiniz. kısa boylu olmak başka, cücelik başka. bir sürü 1.50-1.55 boylarında arkadaşım vardı lisedeyken. öyle abartı kısa bir boyunuz yok.

boy uzunluğu ya da kısalığı bir kusur değildir. allah tarafından verilmiş bir özelliktir. uzun boyun da kendine göre güzellikleri ve dezavantajları vardır, kısa boyun da... biri diğerinden daha üstün ya da aşağı değildir.

Yaneee fizikte boydan çok tombiş olup olmamak, orantılı bir vücuda dahip olmak önemli bence. Kadınlar için kısa boy bence dert değil , topuklu ayakkabı var

Yaneee fizikte boydan çok tombiş olup olmamak, orantılı bir vücuda dahip olmak önemli bence. Kadınlar için kısa boy bence dert değil , topuklu ayakkabı var
Kesinlikle
74 kilo, 42 bedene zor sigan biri olarak daha kisa ama incecik, zarif kiyafetleri topukluyla tamamlayabilen bayanlari daha cok begeniyorum

Canım kuzum hiç üzülme yaş ilerledikçe boyunun kıymetini anlıcaksın.. atıyorum mesela 30 oldun çalışıyorsun herkes (makyajı da katıyorum) yaşından 10 yaş büyük gösterirken sana ne okuyosun diye sorcaklar hatta liseye mi gidiyorsun bile diyen olacak.. yaş sınırı olan yerlerde kimlik sorcaklar.. isteyen dalga geçsin sen kendinle barışık ol hiiiç umursama hatta millete fırsat verme sen kendinle dalga geç ki onlar çenelerini açamadan kapatsın.. olay boyda bitseydi pique shakiranın yüzüne bile bakmazdı kısmetin güzel olsun

O insanlar aynaya bakmadan başkalarıyla dalga geçmeyi seven tiplerdir. Üstelik elimizde olmayan Allah vergisi özelliklerimizle. Bende manken gibi çok uzun değilim 162 boyum. Ama deseler 175 olmak istermisin diye aslaaaa istemem. Çünkü topuklu ayakkabıyı asla uzun boylulara yakıştırmıyorum. Fazla uzun olduğu için çok sırıtıyor bence. Kısa boy iyidir. Sende takmamaya çalış. Benimlede koca basenli hatta roberto carlos bacaklı diye dalga geçiyorlar ama bende gülüyorum yaptıkları esprilere. Çünkü o şakadan yaralandığınızı anladıklarında daha çok üstüne gelmeye başlarlar. Takma canımmm hayat o insancıkları takmayacak kadar değerli.

Her daim genc ve citir kalcaksin 35 yasinda bile geldiginde insanlar ay inanmam en fazla 25 sin diycekler ömürlük genc kalanlardan olacaksin daha ne istiyorsun..

Eskiden, senin yaşındayken ben de sorun ederdim. Fakat inan artık hiç umrumda bile değil. Hatta iyi ki uzun olmamışım diye seviniyorum. Minyonluk güzel şey.

Ve evet boyun daha uzar. İnsanların 25 yaşına kadar uzayabildiğini okumuştum bir yerde. Basketbol tavsiye ederim ben sana. Plates de uzatıyor diyorlardı.

Yapmayın ya, hep mi kısa boylular yönetmiş. O zaman kısa boylular öok akıllı, uzunlarında akılları tabanlarında.
Konu sahibinin moralini uzun boyluları aşşalayarak düzeltemezsiniz hanımefendi.
Ben kimseyi asagilamadim.Sanirim boyunuz uzun amma dediyimi uzerinize alinmaniza gerek yok.Bu sadece soylenen sozler. Uzunboylu yada kisaboylu olmak onemli deyil insan olmak onemli

Uzunboylular bana saldirmaya baslamis bile.

Benim de yasim 23 ama boyum 1.60. Bence bu kadar takmayin. Minyon tipli bayanlar hep tatli olurlar

Uzunboylular bana saldirmaya baslamis bile.
Yoo. Saldıran sizin mesajınızdı. Biz size bu şekilde olmayacağını, kimseye laf vuramayacağınızı anlatmaya çalışıyorız. Uzunların akılları tabanlarında olur gibi bir lafa alkış beklemiyordunuz herhalde. Tabii ki tepki alacaktınız.

Asdfsgassh aynen öyle. Biz uzun boylular olarak, pek zeki sayılmayız. Zeka ile boy ters orantılıdır, AMMA biz bunu anlamayiz.

Canimya ben36yasinda155boyundayim
Gencligimde cok guxeldim☺yada oyle oldugumu herkes dile getirirdi hatta bi boydan kaybediyorsun yoksa tr guzeli olurdun laflarini cok duyar sitrese girerdim guzelligimden ote hep kisaligim vurgulanirdi sanki
baya depresif ve ozguvensizfim kendime
evlenfim esim1.80yapili kapi gibi adam ve tum ailesi
birgun kayinvalidem ayagini kirdi o nedirya at bilegi gibi ayak bilekleti var☺3erkek ki ogullari hesap et yataga xor koydu
ogun sukur ettim minnak olduguma
ecenay belim tutulfu rsim kucaginda afedersin lavoboya goturuyodu bidaha sukur ettim
nedenmi bukadar uzun anlattim belki takintin azalir nebileyim

Minyon ve güzel olduğunu düşün ..
Sağlıklı olduğuna Şükret. .
Takılma ..

Ben kimseyi asagilamadim.Sanirim boyunuz uzun amma dediyimi uzerinize alinmaniza gerek yok.Bu sadece soylenen sozler. Uzunboylu yada kisaboylu olmak onemli deyil insan olmak onemli
Evet çok şükür uzun. Kısada olabilirdi, hiç sorun değil. Kısa boylularla alakalıda bir çok söz var. Kalkıpta bunları uzun boylular şöyle şöyle diye sıralayıp sonrada üstünüze alınmayın diye bi şey yok. Size tafsiye kendinizle barışık olun. Eğer kompleksliyseniz karşı tarafa ne kadar taş atarsanız atın, bu komplekslerinizden kurtulamazsınız.

Eger sagliginiz yerindeyse ve hergün karniniz doyuyorsa sanki bütun dunya size verilmis gibidir.Boyle seyler icin uzme kendini.Daha omrun olursa neler gorceksin.En onemlisi saglik.Boy kilo vs. vos bunlar .Senden cok daha kisalarida var ama sikatci deiller.Sukret RABBine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…