boyumu uzatmak istiyorumm.. :(

fedakarsevgili21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
118
0
26
Diyarbakır
gençlerrrr boyumu uzatmak istyorum ne yapabilirim.. ? her gün evdeyim ve yaşım 18 sanırım boyum1.65 daha fazlaada ama öyle 7 cm falan daha uzamak istiyorum ne yapayım sizce lütfen ev içinde yapılacak şeyler söyleyin çnkü dışarı çıkmıyorum çıkamamda zaten ortam nedeniyle kalkıp basket falan oynayamam yada bi yere asılamam yardım edermisiniiz ?

ben 14 yaşımdan sonra 2-3 cm uzadım .18 den sonra uzamazsın .pilates falan yap belki bir iki cm fark eder ama 7 cm falan uzamazsın .boyun kısa değilki dert etmene gerek yok .

ben de bi dönem çok uğraşmıştım boyumla. 18 yaşımdaydım o zaman geceleri saatlerce parktaki demirlere tutunup sallandırırdım kendimi ellerim nasır tutmuştu o derece yani sonra uzamak için lüzumsuz lüzumsuz biçok ilaç var onlarında bi faydası olmadı o yaştan sonra. danone bile yiyodum ay :) sonuç 1 cm bile uzamadım hala bücürüm. sen yine 165 mişsin ben 165 olmak için uğraşmıştım :) bi tek ameliyatla uzatabilirsin boyunu artık bildiği kadarıyla. dizlerine takılacak bişiylerle hergün milim milim uzatıyolar tam hatırlamıyorumda o zamanlar baya bi araştırmıştım. bilmiyorum o da ne derece sağlıklıdır

oofff olamazzz... azıcık daha istiyorum hesap yapar gibi olacak ama hadi 5 cm olsunn.. topuklu giydiğimde diyorum hıh bu kadar olsam yeter.. kilom war boyuma göre o yüzden boy uzamasını isitoyrum (tartılmadım ama 65 kilodan fazlayımdır.) ve ramazandan snra lahana çorbası diyeti yapacam.. wardır mutlaka yaa bi çözümm yardımm..

zayıflarsan zaten bence boyundan memnunolursun..
daha uzunmuşsun gibi görünür ince olduğunda..
ve eğer illa boy uzatmak istiyosan 18 yaşından sonra en fazla 5 cm uzatan iğneler var çok maliyetli ve çok ağrılı bi yöntem..
uzun da sürüyo..

ben de 18 yaşındayken 1.65tim..
pilates yap spor yap eklemlerini gevşeticek esneticek hareketler yap..
şimdi 20 yaşındayım 1.68 oldu..
hmm tşk ederim evet yürüyüş falan ii olur inş..

ayy şükretmeliyim demk halime zaten şükrediyorumda ama azıcık daha olsun.. 5 cmcik.. bi yerde okumuştum dengelei beslenirsek her günün karbonhidratını yağını proteini düzenli alırsak olabilirmiş.. bakalam ramazandan snra dikkat edecem.. inş uzar.

Son düzenleme:
Gittiğim diyetisyen bana zayıfladıkça boyunda uzar demişti,o zaman 17 yaşındaydım
19 yaşındayım şuan başka bi diyetisyene gidiyorum ve 3 cm kısalmışım
Kamburluk var bende ondandır diye düşünüyorum ama :26:

uzamazsın, hele de adet gördüysen ki 18 yaşında artık görmen lazım
ben 165 olsam nolurdu yav düşün bak o kadar kısayım :)

ya zaten çok uzun olup ne yapıcaksın ki ?senin boyun ideal 1.65 bence.170 im bende daha uzun olmak istemezdim .bu boylar ideal .çok uzun sevmiyorum ben erkeksi gözüküyor .

Lise 1'de iken 1.79 idim.Sonra çok uzun yıllar ölçtürmedim boyumu.22 yaşında ölçtürdüğümde 1.82 çıktı.Hala da aynı boydayım.Genetik biraz da,belki uzarsın.

erkeksi geliyor bana çoğu bilmiyorum el ayak kocaman .
zevk meselesi.Her uzun da manken gibi olmuyor tabi,ama yine de dikkat çekiyorlar.Basketçi kızlar uzunlar,ama bi de iriler yine de hantal durmuyorlar ki 1.90 falan boyları.Geçen gün gördüm bi tanesini yanında minicik kaldım :)

cnm you tubedan grow taller 2 4 inches ın 8 weeks gır ordakı hareketlerı ızle

cnm bende senın gıbı boyu seven bırıyım 1 . 75 boy hep ıdeal gelmıstır bana gore bende bı ara burdan resımlı hareketler var onu yapıyodum bır aydır yaptım bı degısıklık olmadı bende zaten 7 8 hafta dıyodu sınavlar falan bıraktım dah ada baslamadım ama spor sonucta oyle rahattımkı cok ıyı gelıyodum aban stres falan hıc bısey bırakmamıstı esnemıstım de bayagıdır
21 yasındayım bu arada
her neyse sonra bı gun netten gordum bunu 2 4 inç uzarsın dıyo 8 haftada hareketler zor gıbı ama ınan esnedıkce yapıyosun ıkı haftan zor gecer ama sonra cok zevklı oluyo alısıyodun yapasın gelıyo zaten ama ıste sınav cart curt derken bırakmamak lazım
bende hastayım bıtsın baslıcam ınsallah
21 yasımdan sonra uzarmıyım bılmıyorum ama bıldıgım kadarıyla hareketler durus bozuklugunu gıderıyo ve en azından bı 3 4 cm esneme payın oluyo o selıkde 3 4 cm uzayabılıyosun ancak
senın yasın 18 bak bayanların 18den sonra yavaslarmıs boy uzaması ama 20ye kadar devam edermıs haberın olsun
ben sana ogre bıraz daha ımkansızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…