- Konu Sahibi fedakarsevgili21
-
18 yaşındaysan üzgünüm daha fazla uzamazsın
oofff olamazzz...azıcık daha istiyorum hesap yapar gibi olacak ama hadi 5 cm olsunn.. topuklu giydiğimde diyorum hıh bu kadar olsam yeter.. kilom war boyuma göre o yüzden boy uzamasını isitoyrum (tartılmadım ama 65 kilodan fazlayımdır.) ve ramazandan snra lahana çorbası diyeti yapacam.. wardır mutlaka yaa bi çözümm yardımm..
hmm tşk ederim evet yürüyüş falan ii olur inş..ben de 18 yaşındayken 1.65tim..
pilates yap spor yap eklemlerini gevşeticek esneticek hareketler yap..
şimdi 20 yaşındayım 1.68 oldu..
ben de bi dönem çok uğraşmıştım boyumla. 18 yaşımdaydım o zaman geceleri saatlerce parktaki demirlere tutunup sallandırırdım kendimi ellerim nasır tutmuştu o derece yanisonra uzamak için lüzumsuz lüzumsuz biçok ilaç var onlarında bi faydası olmadı o yaştan sonra. danone bile yiyodum ay :) sonuç 1 cm bile uzamadım hala bücürüm. sen yine 165 mişsin ben 165 olmak için uğraşmıştım :) bi tek ameliyatla uzatabilirsin boyunu artık bildiği kadarıyla. dizlerine takılacak bişiylerle hergün milim milim uzatıyolar tam hatırlamıyorumda o zamanlar baya bi araştırmıştım. bilmiyorum o da ne derece sağlıklıdır
zayıflarsan zaten bence boyundan memnunolursun..
daha uzunmuşsun gibi görünür ince olduğunda..
ve eğer illa boy uzatmak istiyosan 18 yaşından sonra en fazla 5 cm uzatan iğneler var çok maliyetli ve çok ağrılı bi yöntem..
uzun da sürüyo..
Ona erkeksi değil ,manken deniyor.ya zaten çok uzun olup ne yapıcaksın ki ?senin boyun ideal 1.65 bence.170 im bende daha uzun olmak istemezdim .bu boylar ideal .çok uzun sevmiyorum ben erkeksi gözüküyor .
Ona erkeksi değil ,manken deniyor.
zevk meselesi.Her uzun da manken gibi olmuyor tabi,ama yine de dikkat çekiyorlar.Basketçi kızlar uzunlar,ama bi de iriler yine de hantal durmuyorlar ki 1.90 falan boyları.Geçen gün gördüm bi tanesini yanında minicik kaldım :)erkeksi geliyor bana çoğu bilmiyorum el ayak kocaman .
gençlerrrr boyumu uzatmak istyorum ne yapabilirim.. ? her gün evdeyim ve yaşım 18sanırım boyum1.65 daha fazlaada ama öyle 7 cm falan daha uzamak istiyorum ne yapayım sizce lütfen ev içinde yapılacak şeyler söyleyin çnkü dışarı çıkmıyorum çıkamamda zaten ortam nedeniyle kalkıp basket falan oynayamam yada bi yere asılamam yardım edermisiniiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?