boyumu uzatmak istiyorumm.. :(

oofff olamazzz... :( azıcık daha istiyorum hesap yapar gibi olacak ama hadi 5 cm olsunn.. :( topuklu giydiğimde diyorum hıh bu kadar olsam yeter.. :( kilom war boyuma göre o yüzden boy uzamasını isitoyrum (tartılmadım ama 65 kilodan fazlayımdır.) ve ramazandan snra lahana çorbası diyeti yapacam.. :( wardır mutlaka yaa bi çözümm yardımm.. :(

Bence sen boyundan önce kilonu tak kafana,65 çok,spor yaparsan hem zayıflarsın belki biraz da boyun uzar..

Gittiğim diyetisyen bana zayıfladıkça boyunda uzar demişti,o zaman 17 yaşındaydım
19 yaşındayım şuan başka bi diyetisyene gidiyorum ve 3 cm kısalmışım :14:
Kamburluk var bende ondandır diye düşünüyorum ama :26:
hmm evet olabilir.. diyete bşlayacam ramazandan snra hayırlısıyla..

uzamazsın, hele de adet gördüysen ki 18 yaşında artık görmen lazım
ben 165 olsam nolurdu yav düşün bak o kadar kısayım :)
hmm evet şükrediyorum zatende.. ama azıcık daha isityorum ;)

ya zaten çok uzun olup ne yapıcaksın ki ?senin boyun ideal 1.65 bence.170 im bende daha uzun olmak istemezdim .bu boylar ideal .çok uzun sevmiyorum ben erkeksi gözüküyor .
evet doğru çokkk uzun ve iri güzel değil bnce 1.70 ideal..

Lise 1'de iken 1.79 idim.Sonra çok uzun yıllar ölçtürmedim boyumu.22 yaşında ölçtürdüğümde 1.82 çıktı.Hala da aynı boydayım.Genetik biraz da,belki uzarsın.
wayy sizinde maşallahınız warmışş annem babbam fazla uzun değil ama annemin babası uzunmuş bnle abim ona çekmişiz sanırım abimde uzundur bayağı..

cnm you tubedan grow taller 2 4 inches ın 8 weeks gır ordakı hareketlerı ızle

cnm bende senın gıbı boyu seven bırıyım 1 . 75 boy hep ıdeal gelmıstır bana gore bende bı ara burdan resımlı hareketler var onu yapıyodum bır aydır yaptım bı degısıklık olmadı bende zaten 7 8 hafta dıyodu sınavlar falan bıraktım dah ada baslamadım ama spor sonucta oyle rahattımkı cok ıyı gelıyodum aban stres falan hıc bısey bırakmamıstı esnemıstım de bayagıdır
21 yasındayım bu arada
her neyse sonra bı gun netten gordum bunu 2 4 inç uzarsın dıyo 8 haftada hareketler zor gıbı ama ınan esnedıkce yapıyosun ıkı haftan zor gecer ama sonra cok zevklı oluyo alısıyodun yapasın gelıyo zaten ama ıste sınav cart curt derken bırakmamak lazım
bende hastayım bıtsın baslıcam ınsallah
21 yasımdan sonra uzarmıyım bılmıyorum ama bıldıgım kadarıyla hareketler durus bozuklugunu gıderıyo ve en azından bı 3 4 cm esneme payın oluyo o selıkde 3 4 cm uzayabılıyosun ancak
senın yasın 18 bak bayanların 18den sonra yavaslarmıs boy uzaması ama 20ye kadar devam edermıs haberın olsun
ben sana ogre bıraz daha ımkansızım
çokkkkkk tşk ederim sanırım biraz sabır gerektirecek bişey bakalım cnm inş.. yaparım.

boyun o kadarda kısa değilki.
1.65 normal bence
bu yaştan sonrada en fazla 1.68 olursun
uzamak için bol bol zıpla canım.
evet öyle yapıyorum kapıların üstüne zıplıyorum zaten.. :)

Bence sen boyundan önce kilonu tak kafana,65 çok,spor yaparsan hem zayıflarsın belki biraz da boyun uzar..
takıyorum ramazanın bitmesini bekliyorum cnm inş diyetlere başlayacam kk'dada güzel diyetler war sanırım siz neler önerirsiniz ?

gercekten cok kisasin sandim ben, ortalama bir turk kadini icin 1.65 boy uzun bile :34:

:) bilmem ki azıcık daha hem artık uzamayacam ileriki yaşlarda... ileriyi düşünüyorumm tabii öleceğimiz kesin değilde bi yaştan snra kemik erimesi bşlayıp tepten kısa olmk istemiyorum imkanım warsa 1.70 olayım diyorum..

gençlerrrr boyumu uzatmak istyorum ne yapabilirim.. ? her gün evdeyim ve yaşım 18 :( sanırım boyum1.65 daha fazlaada ama öyle 7 cm falan daha uzamak istiyorum ne yapayım sizce lütfen ev içinde yapılacak şeyler söyleyin çnkü dışarı çıkmıyorum çıkamamda zaten ortam nedeniyle kalkıp basket falan oynayamam yada bi yere asılamam yardım edermisiniiz ?

18 yasından sonra uzamazsın ya boyun normal çok kısa degil maalesef ole 7 cm falan uzaymazsın :21:

Bazılarınınki küçük ve kibar olabiliyor ama.. :34:

Özge Ulusoy'un ayakkabı numarası 37, duyunca çok şaşırmıştım

ben de şimdi senden duydum ve çok şaşırdım :53:

Bu arada konu sahibi, 21 yaşına kadar yolun var boyun uzayabilir. Basketbol boy uzatır derler ama bilinenin aksine en çok ip atlamak boy uzatıyor ve sonra da voleybol. Daha sonra basketbol geliyor. Düzenli olarak evde ip atla, kalsiyum al.

.

Son düzenleme:
Back
X