boyumu uzatmak istiyorumm.. :(

Aslında boyun kısa degil 165 benim boyum 155 bundan yıllar önce bir kadın boy uzatma ameliyatına girmiş boyu uzamamış aksine kısalmıştı nette bakıp araştırabilirsin

boy uzatmanın da doğal bir yöntemi olduğunu sanmıyorum be arkadaşım :27:

bence boyunda gayet ideal..
daha kısa boylu olanlar da var..... misal "ben" :1:

üzülme ve dert etme derim...

hmm benimde bi yiğen var kız yeni 19 oldu
2 senedir ona hala düt iç diyorum sevmeye sevmeye içiyo boyum uzasın diye
ki ölçmedik ama gözle görülen bi değişim var sanki

hatta bu konuyu takip edeyim çok kafaya takıyor üzülüyoırum onun için
bende 21 yaşına kadar kapanmıyo diye biliyorum kemik gelişimini

hmm benimde bi yiğen var kız yeni 19 oldu
2 senedir ona hala düt iç diyorum sevmeye sevmeye içiyo boyum uzasın diye
ki ölçmedik ama gözle görülen bi değişim var sanki

hatta bu konuyu takip edeyim çok kafaya takıyor üzülüyoırum onun için
bende 21 yaşına kadar kapanmıyo diye biliyorum kemik gelişimini

21 yasındada devam edermıkı
??

ben 18 yasından sonra uzadım..
bu kısıden kısye degısıyo yada genetıgınıze gorede degısıyo
ben 21 yasından sonra 4 cm uzadım.
175 ım suanda.
ben cok kıloluydum ve boyumda kısaydı
yanı 167 boyum 70-75 arası kılom vardı dıyelım
ama taekwondoya basladım ve ıkı ayda kılom boyuma gıttı ve
vucudum cok guzel sekıllendı.
aydında oturan varsa genclık spor merkezının taekwondo kursu ucretsız
ve tavsıyede ederım..
antremanlar gercekten cok agır oluyo..
ama guzel ter atıp aşırı susuyodum ben..
salondan cıktıktan sonra suya doyamıyodum.
suan 175 ım ve 67 kıloyum ve kılo vermeyede devam edıyorum
dukan dıyetını yapıyorum ve termall kemer takıp 2 saat yuruyorum ve gercekten faydasını cok gordum.
20 gun gıbı bır surede 6 kılo verdım.6-7 cm ınceldım..
bu arada spora baslayıp bırakırsanız ,, yaptıgınız kas yaga donusuyo..
ben unı donemınde bırakmıstım,kılom o yusden arttı bırde hormon ılacı kullanmaya baslayınca ıyıce aldım kılo ama dukan saolsun ıyı verdırıyo.

Son düzenleme:
ben 18 yasından sonra uzadım..
bu kısıden kısye degısıyo yada genetıgınıze gorede degısıyo
ben 21 yasından sonra 4 cm uzadım.
175 ım suanda.
ben cok kıloluydum ve boyumda kısaydı
yanı 167 boyum 70-75 arası kılom vardı dıyelım
ama taekwondoya basladım ve ıkı ayda kılom boyuma gıttı ve
vucudum cok guzel sekıllendı.
aydında oturan varsa genclık spor merkezının taekwondo kursu ucretsız
ve tavsıyede ederım..
antremanlar gercekten cok agır oluyo..
ama guzel ter atıp aşırı susuyodum ben..
salondan cıktıktan sonra suya doyamıyodum.
suan 175 ım ve 67 kıloyum ve kılo vermeyede devam edıyorum
dukan dıyetını yapıyorum ve termall kemer takıp 2 saat yuruyorum ve gercekten faydasını cok gordum.
20 gun gıbı bır surede 6 kılo verdım.6-7 cm ınceldım..
bu arada spora baslayıp bırakırsanız ,, yaptıgınız kas yaga donusuyo..
ben unı donemınde bırakmıstım,kılom o yusden arttı bırde hormon ılacı kullanmaya baslayınca ıyıce aldım kılo ama dukan saolsun ıyı verdırıyo.

vaooooooooovv cok ıyımıs valal bıumt olduncnm bende 1.70ım su an Allah a sukur boyum ıyı ama ben boya bıraz takıgım anlamıyorum neden ama boy cok hosuma gıdıyo mesela bende guzellık ıkıncı planda boy daha once nedenını anlamıyorum gercekten ama oyle yanı :17::17:

her neyse bende 21 yasındayım su an 4 cm uzadım demsssın 21 den sonra ıyıkı de demıssın yanı gaza gelmem gerekıyodu cunku spor yapmam ıcın :52:
ben bı ay kadar durus bozukluguyla ılgılı spor yaptım artı uzamak ıcın bı takım hareketler yaptım bı gelısme gormedım zaten 8 hafta yapmak gerekıyormus sınavlar olunca bıraktım esnemeyede baslamıstım tam zamanında bıraktım aslında cok kotu oldu benım ıcın
yanı kısacası sorum su tekvando yapmadan da baska uzaman hareketlrı yapsak nasıl olur uzarmıyız :18::18:
ben belkı okudunzu bılmıyorum grow taller 8 haftada 2 ıla 4 ınç uzama ıle ılgılı bı vıdeo gordum begendım de bugun tekraradan baslayım dıyorum tekvando kadar etkılıolurmu sence
bırde kac saat antreman yapıyordunuz ??
artı nasıl beslendınız ??
sımdıden tesekkurler :54:

hiç hoşuma gitmiyor boyuna takılan gençlik 1:65 boyun varr gayet ideal bir bayan için benimki 1:60 hiç şikayet etmedim.bence hayatta daha önemli şeyler var geleceğini düşünn ve zayıflarsan daha zarif ve uzun gözükeceksin.keyfine bak ALLAH aşkına en güzel çağındasın..

vaooooooooovv cok ıyımıs valal bıumt olduncnm bende 1.70ım su an Allah a sukur boyum ıyı ama ben boya bıraz takıgım anlamıyorum neden ama boy cok hosuma gıdıyo mesela bende guzellık ıkıncı planda boy daha once nedenını anlamıyorum gercekten ama oyle yanı :17::17:

her neyse bende 21 yasındayım su an 4 cm uzadım demsssın 21 den sonra ıyıkı de demıssın yanı gaza gelmem gerekıyodu cunku spor yapmam ıcın :52:
ben bı ay kadar durus bozukluguyla ılgılı spor yaptım artı uzamak ıcın bı takım hareketler yaptım bı gelısme gormedım zaten 8 hafta yapmak gerekıyormus sınavlar olunca bıraktım esnemeyede baslamıstım tam zamanında bıraktım aslında cok kotu oldu benım ıcın
yanı kısacası sorum su tekvando yapmadan da baska uzaman hareketlrı yapsak nasıl olur uzarmıyız :18::18:
ben belkı okudunzu bılmıyorum grow taller 8 haftada 2 ıla 4 ınç uzama ıle ılgılı bı vıdeo gordum begendım de bugun tekraradan baslayım dıyorum tekvando kadar etkılıolurmu sence
bırde kac saat antreman yapıyordunuz ??
artı nasıl beslendınız ??
sımdıden tesekkurler :54:

taekwondoya gıttıgım donemler hıc bır sekılde yememde kısıtlama yapmadım..evde ne varsa yıyodum..
ama suan yuruyus yapıyorum sadece ve malum burun amelıyatı oldugum ıcın taekwondaya gıtcek cesaretım yok..
o kadar yaptırdım allah koırusun bır yumrukta mahvetmek ıstemıyorum.
pazartesı carsamba cuma gunlerı 1.5 saattı antreman suresı..
ısınma hareketlerıyle baslayıp,sonrasında raketlere vurma, karsılıklı bırbırıne zarar vermeden yapılan musabaka gıbıydı..
ama asırı ter atıyodum ve ılk basladıgım gun öldüm resmen ama sonra alısıyosun.
grow taller hıc duymadım, ama saglam ter attırıyosa faydası olur..
ben suan belıme termal kusak baglıyorum ve ıkı saat yuruyorum.
bunun yanında dukan dıyetını yapıyorum.
zaten kılolarımın cogu göbeğim ve yanlarda toplanıyo.
o yusden onun baya faydasını gordum.

taekwondoya gıttıgım donemler hıc bır sekılde yememde kısıtlama yapmadım..evde ne varsa yıyodum..
ama suan yuruyus yapıyorum sadece ve malum burun amelıyatı oldugum ıcın taekwondaya gıtcek cesaretım yok..
o kadar yaptırdım allah koırusun bır yumrukta mahvetmek ıstemıyorum.
pazartesı carsamba cuma gunlerı 1.5 saattı antreman suresı..
ısınma hareketlerıyle baslayıp,sonrasında raketlere vurma, karsılıklı bırbırıne zarar vermeden yapılan musabaka gıbıydı..
ama asırı ter atıyodum ve ılk basladıgım gun öldüm resmen ama sonra alısıyosun.
grow taller hıc duymadım, ama saglam ter attırıyosa faydası olur..
ben suan belıme termal kusak baglıyorum ve ıkı saat yuruyorum.
bunun yanında dukan dıyetını yapıyorum.
zaten kılolarımın cogu göbeğim ve yanlarda toplanıyo.
o yusden onun baya faydasını gordum.

gecmıs olsun cnm :17:
cnm grow taller hareketlerını ben de yenı ogrendım sayılır kardesım yapıyordu o ındırmıs telıne baktım nettende arastırdım dunde ılk sporumu yaptım aradan sonra omuzlarım felaket agrıyo ve acayıp ter yakıyo gercekten ıste bu dedıgım bı spor oldu yararalı olacagına ınanıyorum zaten sporun zararlısı olmaz :34:
bır ay yapmıstım dedıgım hareketlerden bu kadar ter dokmemeıstım bırde adam yaparken hıc ara vermıyo ve 6.33 dkdada bıtırıyo ben ara verdıgım halde (1 dkdan falan ara verdım cok degıl )bıttım resmen vıdesu you tubeda var ıstersen bakabılırsın cnm yapa yapa artık alısıcam napıyım mecbur adam yaparken ızledıgımde bu ne ya 6 dkda yaptı bıtırdı ne cabuk dıyorudum bu yetmez dıyordum demez olaydım :52::52:

benım de kılom gobegımde toplanıyo zaten en tehlıkelısı oymus sanırım
ıste o bı ay yaptıgım spor benı pek terletmemıstı yormamasıtı (ılk bı hafta harıc ) ama gobegım duz bı hale gemsıtı ebru sallının ıkı hareketı var cnm ıstersen gobek hgareketı ıcın onları yapabılrıısn zaten uzama hareeketlerınden sonra o hareketlerı yapıyordum sımdı yapmıyorum sadece uzamak ıcın yapıcam :

$0.webp

$imgres.webp
ıste bu hareketler gopbek ıcın cok ıyı gelmıstı cnm
benım de sorunum dengelı beslenme alıskanlıgım yok gunduz kahvaltı yapmıyorum ( sabahtan kastım okula gıderken 8.30 )
ve gece acayıp yıyorum hatta sıdmı cayın yanın tatlı yıcem bende senın gıbı ne bulursam yıyorum ama ıste zamansız yıyorum
uzamamk ıcın hep sut ıc derler genelde am asute tahammulum yok kokusundna tıksınıyorum ama pasta borekte tatlılarda yerım afıyetle :52:

gecmıs olsun cnm :17:
cnm grow taller hareketlerını ben de yenı ogrendım sayılır kardesım yapıyordu o ındırmıs telıne baktım nettende arastırdım dunde ılk sporumu yaptım aradan sonra omuzlarım felaket agrıyo ve acayıp ter yakıyo gercekten ıste bu dedıgım bı spor oldu yararalı olacagına ınanıyorum zaten sporun zararlısı olmaz :34:
bır ay yapmıstım dedıgım hareketlerden bu kadar ter dokmemeıstım bırde adam yaparken hıc ara vermıyo ve 6.33 dkdada bıtırıyo ben ara verdıgım halde (1 dkdan falan ara verdım cok degıl )bıttım resmen vıdesu you tubeda var ıstersen bakabılırsın cnm yapa yapa artık alısıcam napıyım mecbur adam yaparken ızledıgımde bu ne ya 6 dkda yaptı bıtırdı ne cabuk dıyorudum bu yetmez dıyordum demez olaydım :52::52:

benım de kılom gobegımde toplanıyo zaten en tehlıkelısı oymus sanırım
ıste o bı ay yaptıgım spor benı pek terletmemıstı yormamasıtı (ılk bı hafta harıc ) ama gobegım duz bı hale gemsıtı ebru sallının ıkı hareketı var cnm ıstersen gobek hgareketı ıcın onları yapabılrıısn zaten uzama hareeketlerınden sonra o hareketlerı yapıyordum sımdı yapmıyorum sadece uzamak ıcın yapıcam :

Eki Görüntüle 489343

Eki Görüntüle 489344
ıste bu hareketler gopbek ıcın cok ıyı gelmıstı cnm
benım de sorunum dengelı beslenme alıskanlıgım yok gunduz kahvaltı yapmıyorum ( sabahtan kastım okula gıderken 8.30 )
ve gece acayıp yıyorum hatta sıdmı cayın yanın tatlı yıcem bende senın gıbı ne bulursam yıyorum ama ıste zamansız yıyorum
uzamamk ıcın hep sut ıc derler genelde am asute tahammulum yok kokusundna tıksınıyorum ama pasta borekte tatlılarda yerım afıyetle :52:

bırde ben küçükken yanı 4 yasından ıtıbaren ınek sutu ıcıyodum her gece.
babam ıcıne bal koyuyodu bıde super oluyodu..
14 yasına kadar boyle devam ettı..belkı onunda faydası vardır..
bı arkadasım arada esprısını yapıyo..ınegı senın sömürdüğün kadar yavrusu sömurmemitir diye..
bıde dıyo sızınkıler sana hep ballı sut ıcırıyolardı gecelerı,sen ondan böyle uzun oldun..
benım annemse keyfıne duskun oldugu ıcın oyle yapmadı bende kısa kaldım dıyo :(
annem babam köyde öğretmen oldugu için direk inekten sağılan sütü alıyoduk..

bırde ben küçükken yanı 4 yasından ıtıbaren ınek sutu ıcıyodum her gece.
babam ıcıne bal koyuyodu bıde super oluyodu..
14 yasına kadar boyle devam ettı..belkı onunda faydası vardır..
bı arkadasım arada esprısını yapıyo..ınegı senın sömürdüğün kadar yavrusu sömurmemitir diye..
bıde dıyo sızınkıler sana hep ballı sut ıcırıyolardı gecelerı,sen ondan böyle uzun oldun..
benım annemse keyfıne duskun oldugu ıcın oyle yapmadı bende kısa kaldım dıyo :(
annem babam köyde öğretmen oldugu için direk inekten sağılan sütü alıyoduk..

:52::52:
evet ya sutun cok faydası vcar am acıdden tahammulum yokboyum bolye kalsın daha ıyı o derece o kokusu benı delı edıyo tıksınıyorum :ssz:

Back
X