boyumun kısa olmasına canım çok sıkılıyo:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
19 yaşındayım boyum 1.58 topuklu giymekten bıktım çünkü eşim 1.80 . rabbim herkese ne güzel boy vermiş ben böyle kaldım . supratall diye bi ilaç vardı bi ay kullandım yarım santim dahi uzamadım hatta daha da kısaldım gibi geldi . canım sıkılıyo bunalıma giriyorum kendimi begenmiyorum kızlar kimseyede söyleyemiyorum

bence kısa değilsin. benim eşim 190 bende 165im topuklu giymiyorum yoruyo ayaklarımı gayet memnumum.

ben çok minyon tipliyim ya topukluda giysem pek fazla uzayamıyorum bacak boyum kısa yüzüm yuvarlar olduğu için . bu saaten sonra uzamam heralde sizin boyunuz uzunmuş ne güzel .

kısa değilsin tabiki canım
erkeklerin uzun olması daha hoş gelir bana zatende
bişey dicem 19 yaşındasın ve evlimisin

Üzülme ya. Allahım herkesi en güzel şekilde düşünmüş. Bacaksız doganlar kör doganlar var. Senin herşeyin var. Takma bunu bu kadar.

sağ olun arkadaş yorumlarınız için. evet evliyim .bu saatten sonra voleybol basketbol oynasam uzarmıyım ki . boyuma taktığım için sürekli kendimde bi,rşeyler değiştirmek istiyorum mesela saç rengimi giyim tarzımı , yani o eksikliği görmemem için sürekli yenilik arayışı içerisindeyim

Bu çok normal. Ama sırf aklın dağılsın diye kalıcı bir değişim yapma pişman olabilirsin. Mesela ben saçlarımı kısa kestirdim. Pişmanım şuanda. :44:

üzülecek birşey göremedim canım boyun çok kısa değilki
herzaman daha kötüsüne görki mutlu olabilesin

benimde boyum kısa hiç takmam yani takılsam da birşey değişmeyecek ne diye canımı sıkayım ki

özel günler dışında topuklu da giymiyorum

sürekli başka arayışlara yönelmen kendine güvenmediğin anlamına geliyor

eşine belli etme bari bu takıntını

benımde boyum 1,58 ve gayette memnunum.evet uzun boylu olmasam fena olmazdı belkı ama herkesın zevkı begenısı ayrı emınım sende bu halınle bır coguna guzel hos gelıosundur yanı.bos yere dert edıp takıntı yapma.hem caresıde var yanı bu kdr sorun edıosan topuklu gıyersın:)kısa boylu olupta uzunlara nazaran cok seksı cekıcı etkıleyıcı olabılen kadınlar var.herkese boyda yakısmıyor üstelik, upuzun olup kotu bi proporsıyon muydu ahahhaha ona sahıp olacagına kısa olup cıtı pıtı bişi olman daha hoş hemyasın daha cok genc bence gelıp gecıcı bı takıntı bu.Yaradana sukret kendını sev bence.)

19 yaşından sonra boymu uzarmış?? Uzamaz tabiki. Boyun kısa değil normal ülke standartlarına göre. Benim boyum 1.60 eşimin boyu 1.88 ve de gayet memnunum.

bu konuda şükretmem lazım . allah başka dert vermesin . insanın uğraşacak bişeyi olmayıncakendine takıyo m bi arada yüzümde minik tüyler vardı onlara takmıştım :) ayyy ne takıntılı kızmışım meger tşk ederim kızlar destekleriniz için

Senin böyle olmana sebep eşin...

Seni beğenmediği için kafana takıyorsun bunu...

Ben de 1.60 boyundayım.Gayet de mutluyum...

Bi tarafı överken zıttını yerin dibine batırmak da çok yanlış.İnsan kendini öyle avutmamalı. :)

hamile değilim. ilacıda aralık ayında kullanmıştım. galiba eşim sebep onun boy takıntısı yüzünden . kendimi kullarımdan ve bacaklarımdan tutturup çektirmek istiyorum belki boyum uzar :)

ben de 158 im. eşim de 170 ama benden uzun durmuyor fazla. erkek için orta boy ama bayana 170 uzundur.senin eşinde eminim çok uzun durmaz. 180 çok da abartılı bir boy değilki. erkek de boy fazla göstermiyor. daha ne kısaları var canım derdin bu olsun

Neden uzamasın canım uzayabilir 19 yaşından sonra.

Daha dün burada okudum hamilelikte boyu uzayan bir arkadaşı

Birçok kişinin annesi de aynı durumu yaşamış mesela.

Bence düzenli beslenme, düzenli uyku ve boy uzatmana yardımcı sporlarla daha uzayabilirsin, yaşın genç.

bende hamilelikte boy uzamasına inanıyoırum iki arkadaşım da uzadı allahtan ümit kesilmez uzarım belki . ben liseye kadar çok sağlıklı belsleniyordum liseye kadar kola bile içmişliğim yoktu ilk okulda en uzun boylu kız bendim sonra öylece kaldım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…