boyumun kısa olmasına canım çok sıkılıyo:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Olduğun gibi mutlu olmayı kabullenmelisin.Hiçkimse mükemmel değildir.Bu kadar kafaya takıyorsan sürekli platformlu ayakkabı giyin.Boyunu uzun gösterecek kıyafetler giyin.Mesela üst bacak kısmı oturan ispanyol paça ,yerlerde sürünen pantolonlar ve kısa t-shirtler boyu uzun gösterir.

Eşinle aranda zaten çok abartılı bir boy farkı yokmuş,bir platformla halledebilirsin.

benim de boyum kısa, uzun olsam tabi ki daha iyi olurdu ama şu yaştan sonra kısayım diye üzülmem
bir faydası da yok, canımı sıkınca uzamıcam
sen de uzamazsın zaten artık
ayrıca senin sorunun kocan olacak o adam(!)
onun hayatından defetsen hiçbir şey kalmayacak.
o 180 olmuş da nolcak erkek için uzun bir boy değil o
forumda ondan daha uzun arkadaşlarımız var
inşallah o da bir gün uzun boylu birine denk gelir de eziklerler onu da boyundan dolayı, o zaman öküzlüğünü anlar.
gerçi onun yaptığı sadece boy olsa iyi çocuğunu bile düşürmeni istiyordu o adam.
daha 19 yaşında başına ne işler almışsın
bi tekmeyi basıp okuluna devam etsen mükemmel bi hayatın olabilir

canım nıye takıyorsun kı o kadar kısa degılsın
esın de madem takıntısı vardı evlenınce mı cıktı ortaya ılgınc

hem her yasta genc gorunursun

sağ olun kızlar yorumladığınız için . kendimi şimdi daha iyi hissediyorum

juno olmadı şimdi bu onun kocası ile sorunu yok.bulunmaz hint kumaşına sahip.onu beğenmiyor aşağılıyor birlikte bile olmak istemiyor.çocuğu düşsün diye haplarını vermiyor ama biz yanlış anlıyoruz onlar aslında birbirlerini çok seviyor.bize karışmak düşmez.alan memnun satan memnun.
bu yorumları beğenmeyecek siz kimsiniz benim yuvamı dağıtmak istiyorsunuz diyecek.bırak kendi istediğini yaşasın.

1.57 boyundayım.
Şükürler olsun ki iki bacağa sahibim ve çok sağlıklıyım..
Ayrıca 21 yaşındayım ve boyum son üç senede 2cm kadar uzadı.. :)

senin boyun nasıl uzadı canım yaa özellikle yaptığın brşeyler varmıydı

benim boyum 1.65 eşimin boyu 1.90
ve bende bazen topuklu giyiyorum bazen giymiyorum ama sıkıntı olmuyor
ben halimden memnunum

sizin boyunuz uzunmmuşş yaa ne güzelll ahh ahhh keşke bende o boyda olsaydım topuklu giyinip endamlı endamlı yürürdüm .

minyon olmakta hoş yaaaa
her ebatın farklı güzelliği vardır

bende 158 eşim 182 kendimi hiç kısa hissetmiyorum topuklu da giymiyorum fazla. ama sen uzayabilirsin bir kaç cm daha yaşı küçükmüş

ben şahsen uzun değilim bana diyosan

size diyorum tabiki ne güzel yaa. en kötüsüde ne biliyomusunuz sürekli topuklu ayakkabılara mahkum kalmak ayaklarım yürümekten yara oldu eşimin yanında minicik kalmayım diye. aslında bende böyle minyon hanımları pek bi severdim çok şirin oluyorlar benm annemde minyon 50 küsür yaşında ama 35 duruyo
doktorlar hastanede yanına gelip soruyorlarmış gençliğinizi sırrı ne diye anneme bende minyon olmak deseydin dedim

bence hiç kendini zorlama topuklu ayakkabılarla
giy tabi ama herzaman değil, zaten sağlık içi sakıncalı
rahat ol, boyu o kadar kısa değil kii, allah korusun cüce olsaydın napardın

Son düzenleme:
evet halimize şükretmek lazım bazen görünce tövbe ediyorum . tşk ederim yorumlarınız için

merak etme geçecek..aslında yaşın 19 ve ergenlikten çıkmış sayılmazsın..insan bu dönemde fiziksel özelliklerine bir hayli takık oluyor, daha hassas oluyor..aynı boydayız ve senin yaşındayken ben de seni gibiydim..yolda yürüyen kadınlarla yanyana durup acaba hangimiz uzunuz diye bakardım :)sürekli topuklu ayakkabı giyerdim..kıyafet almak içimden gelmezdi nasılsa yakışmıyor diye..sözde boy uzatma ilaçlarından içiyordum ,yüzme,basketbol...dolapta süt bırakmazdım..

şu an o kadar gereksiz,o kadar saçma geliyor ki.boşuna kendimi üzmüşüm.hayat tek başına bundan ibaret değil ki.uzun boy elbette daha estetiktir.ama ne kadar artı değer katabilir hayatına?inan bir zaman sonra umurunda bile olmayacak..bu sadece yaşının sana sorun olarak gösterdiği bir mesele.zaten bu insanın değiştirebileceği birşey değil..can sıkmaya değecek birşey hiç değil...

bi anda kendimi okudum valla aynısı ben :) inş zamanla geçer rabbimde bana bunu uygun görmüş diyip kabullenmek gerek benimle aynı boyda arkadaşım var onun boyunu normal görüyorum kendimi kısa .) evli olmam ergenlikten çıkmış olmam anlamına gelmiyo sanırım :) hala ergenlikteyim ve hala takıntılardayım bazen dua ediyorum boyum uzasın allahım mucize ver diye :) umut fakirin ekmeği işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…