19 yaşındayım boyum 1.58 topuklu giymekten bıktım çünkü eşim 1.80 . rabbim herkese ne güzel boy vermiş ben böyle kaldım . supratall diye bi ilaç vardı bi ay kullandım yarım santim dahi uzamadım hatta daha da kısaldım gibi geldi . canım sıkılıyo bunalıma giriyorum kendimi begenmiyorum kızlar kimseyede söyleyemiyorum
benim de boyum kısa, uzun olsam tabi ki daha iyi olurdu ama şu yaştan sonra kısayım diye üzülmem
bir faydası da yok, canımı sıkınca uzamıcam
sen de uzamazsın zaten artık
ayrıca senin sorunun kocan olacak o adam(!)
onun hayatından defetsen hiçbir şey kalmayacak.
o 180 olmuş da nolcak erkek için uzun bir boy değil o
forumda ondan daha uzun arkadaşlarımız var
inşallah o da bir gün uzun boylu birine denk gelir de eziklerler onu da boyundan dolayı, o zaman öküzlüğünü anlar.
gerçi onun yaptığı sadece boy olsa iyi çocuğunu bile düşürmeni istiyordu o adam.
daha 19 yaşında başına ne işler almışsın
bi tekmeyi basıp okuluna devam etsen mükemmel bi hayatın olabilir
19 yaşındayım boyum 1.58 topuklu giymekten bıktım çünkü eşim 1.80 . rabbim herkese ne güzel boy vermiş ben böyle kaldım . supratall diye bi ilaç vardı bi ay kullandım yarım santim dahi uzamadım hatta daha da kısaldım gibi geldi . canım sıkılıyo bunalıma giriyorum kendimi begenmiyorum kızlar kimseyede söyleyemiyorum
sizin boyunuz uzunmmuşş yaa ne güzelll ahh ahhh keşke bende o boyda olsaydım topuklu giyinip endamlı endamlı yürürdüm .
ben şahsen uzun değilim bana diyosan
size diyorum tabiki ne güzel yaa. en kötüsüde ne biliyomusunuz sürekli topuklu ayakkabılara mahkum kalmak ayaklarım yürümekten yara oldu eşimin yanında minicik kalmayım diye. aslında bende böyle minyon hanımları pek bi severdim çok şirin oluyorlar benm annemde minyon 50 küsür yaşında ama 35 duruyo
doktorlar hastanede yanına gelip soruyorlarmış gençliğinizi sırrı ne diye anneme bende minyon olmak deseydin dedim
evet halimize şükretmek lazım bazen görünce tövbe ediyorum . tşk ederim yorumlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?