boyumun kısa olmasına canım çok sıkılıyo:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir kere 158sen dik dur yürüyüşünü duzelt 160 görünürsün 10 cm de topuklu giysen 170 olursun aranızda 10 cm fark cok değil ki gayet iyi

ben bir laf duymuştum çok hoşuma gitmişti 1.58 santim bir bayan olarak...
uzun boylu kadın sokakta kısa boylu kadın yatakta iyidir...diye
genelde uzun boylu erkeklerin yanında kısa boylu kızlar olur farkettinmi hiç?
hem eşin seni beğenmiş ki evlenmiş seninle boy takıntısı olsa evlenmiş olmazdınız?
ben kısa olduğum için ve topukluyu rahat giyebildiğim için mutluyum...
bu arada uzun boylu bayanlar alınmasın yukarı da yazdıklarıma deyim sonuçta bu

benim boyumda 1.58. hem ne demişler bodur tavuk her daim piliç

bi önceki konunda eşinin uzun boylu ve sarışın kadınlardan hoşlandığını yazmışsın
o zaman öyle ol sende ona haber verme git boyat saçlarını...evin müsaitse evde topuklu şık terlikler giy dışarda eşinle beraberken topuklu giyin azcık katlan..yapcak bişey yok.birde boyuna göre kilon kaç?kaç kilosun?
benimde eşim sarışın sever..ben kapalıyım ve şuan hamileyim.doğumdan sonra bende süpriz yapcam saçlarımı sarıya boyicam

canım ilk önce çok tşk ederim yorumun için. eşim ilk önce sarışın bayanlardan hoşlanıyormuş 21 yaşındayken şimdi 25 yaşında sarışınl hevesi geçmiş . boy takıntısı vardı onuda atlattığımızı düşünüyorumçünkü topuklu giymesende olur diyo evde barı çıkar ayaklarına yazık rahatla diyo. burda bişi deyince evrip çevirip döndürüp dolaştırıp önüne getiriyorlar lafım bugu su mudur gugu sumurdur o hanıma ! susuyum hanımefendiliğimi koruyum diyorum zorla kışkırtıyolar . sevgili bugu su istersen 19n yıllık geçmişimi kes yapıştır çokta tınnn!

daha çocuksun sen ya.cinsellik yaşadın evlendin diye kendini büyümüş mü sandın.şu hareketin kişiliğini ortaya koyuyor.sen karnında ki minicik bir meleğin ölmesini isteyen biri ile evlisin ki istediğini başardı düşük yaptın.sen yüzüne bakmayan seninle birlikte olmak istemeyen,seni aşağı gören sana hakaret eden sana sahip çıkmayan biri ile evlisin.sen ki bunları kabullene biliyorsun sana söylenecek tek kelime var ''yazık''
psikolojin hiç normal değil sana acımaktan başka hiç bir şey yapamayız biz.birde akıllanmam için dua edebiliriz.tabi büyüklerine saygı göstermeni de dileyebiliriz.işine gelmedi hadi cevap yazma bana ve benim fikrimde olanlara.yada böyle çocukça davranmaya devam et.kocanın ve seni tanımayanların bile seninle dalga geçmesini sağla.ortaya koy kişiliğini.

komiksiniz tripoli35. psikyatrsiniz galiba hiç görmediğiniz birinin tüm kişiliğini yazabilecek kadar ,tebrik ediyorum sizi nobel öbülüne layıksınız .
muhattap olmak istemiyorsanız yorum yapmasınız bakıp geçersiniz size yorum yapın diyede yalvarmıyorum . kocamın beni sevip sevmediği sizi ilğilendirmez kerkes kendi önünden yesin .

evde de mi topukluyla geziyorsun bi yaşıma daha girdim valla ayaklarına yazık

seni alırken selvi boyluydan da yıkanınca mı çektin biliyordu senin bu haline evlenmeseymiş o zaman

Son düzenleme:
evde de mi topukluyla geziyorsun bi yaşıma daha girdim valla ayaklarına yazık

seni alırken selvi boyluydan da yıkanınca mı çektin biliyordu senin bu haline evlenmeseymiş o zaman

:) yok canım topuklu terlikler yanı öyle yüksek topuk değil hafif topuk :) bekarkende giyerdim o terliğimi evlenince yanımda getirdim:9

Son düzenleme:

senin ezik biri olduğunu anlamak için psikoloji okumaya gerek yok eski konularına bakmak yeterli.hele eşini sen anlattın bize sen dert yandın şimdi her şey yolunda numarasını yapsan ne olcak.sen sana yapılanları hazmede biliyorsan bize ne ki doğru söylüyorsun bak burda.hadi sen dilini çıkar kocanın seni sevmesi için kendini parçala.kolay gelsin.

Eger evlendiginiz erkek, kisisel gelisiminize katkida bulunmuyorsa,
zayif yanlarinizi güclü, güclü yanlarinizi daha güclü yapmak icin destek olmuyorsa
dogru kisi degil demektir.
Insanin kendisine özgüveni olmali elbet, ama insan hayati biriyle paylasmak
birlikte gelismek icin evlenir.
Birlikte gerilemek icin degil.

Kendinize yazik etmeyin ve en yakin zamanda bir uzmandan yardim alin.
Kirilmayin, esinizi hic gözüm tutmuyor.

yaşınız ne olursa olsun terbiyesizlik yapmayın ! ezik kelimesini size hiç yakıştıramadım çok ayıp burdaki kadınların terbiyeli kültürlü insanlr olarak düşünmüştüm hep saldırgan sakak kavgası çıkaracak kadınlar olarak değil! tabi olur her yerde bi çürük elma
konumu saptırmayın eşim hakında yorum yapın demedim .

Japonya 'da boy uzatma ameliyatı yapıyorlar,tv'de izlemiştim.Çok meşakkatli,ama 10 cm e kadar uzamıştı hastaların boyları. :/

haklısınız size katılıyorm . uzmandan yardım almayı düşünüyorum
ama bilmiyorumki benm boy konuma eşimi neden sokuyorlar eşimi anlatsaydım haklıydılar
ben kendmle ilğili sorunu anlatrken . ..
tşkler yorumunuz için

canım sen kuruntu yapıyorsun boyun normal bence önemli olan boy değil... salma hayek gibi bir örnek var shakıra penelope vs.. ve daha nıcesı .. Bence bunlara takılma kendini başka konularda geliştirmeye çalış derim

Japonya 'da boy uzatma ameliyatı yapıyorlar,tv'de izlemiştim.Çok meşakkatli,ama 10 cm e kadar uzamıştı hastaların boyları. :/

evet cnm bnde duydum boy uzatma operasyonunu . fakat belli bi boy kategorisindekilerini yapıyorlar diye duymuştum .
ha benide yaparlarsalar taaaa japonyaya kadar giderim :)
operayonumu olurum .

Cünkü insan duygusal anlamda doymuyorsa, sevildigini hissetmiyorsa, kendini eksik hisseder.
Kendinden bir kusur oldugunu sanir, tabiri caiz kafayi kendine takar.
Sanirim daha önceki yorumlarinizdan ötürü esinizin size yaptiklarini unutamiyoruz,
bir nevi koruma icgüdümüz gelismis size karsi.
Yasiniz 19 burada bir cogumuz sizden en az 10 yas büyügüz ve mutlu olmanizi istiyoruz.
Keske sizde bunun farkina varsaniz. 19 yasinda mutlu olmayi o kadar cok hakediyorsunuz ki.

Bir de, uzun boylu erkekler ufak tefek, minyon kizlara bayiliyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…