ben amcalarıma cekmısım galıba:26:sende belkı baskasına cekmısındır canımbende sutu severım baya ıcerım hala,bugun uzun zamandır gorusmedıgım bır arkadasım geldı bana,ıkız bebeklerı var sutun varmı dedı dolaptan alıyodu bıkac paket sutu gorunce sen sut ıcıyonmu hala yase dıye dalga gectı
valla bizim ailede pek kisa kimse yok bende icerim hala aslinda fazlasida zararmis kemik erimesine yok aciyormus ondanmi ters teptim acaba
evet neden olmasınherseyın fazla zarar sonucta canım ya boyun boyun umrumda degıl ınsansın sen herseyden once,bır ınsanın ıcı guzelse benım gozumde adrıana lıma gıbı gozukuyor yemınle
ya abla ben 17 yaşındayım ve boyum 1.51senin boyun gayet normal bence.ben de aşırı sıkıntı ediyorum boyumu ama seni alan almış zaten amannnn eşin 1.80 olsa nolcak, 1.90 olsa nolcak.bu saatten sonra ders ettiğin şeye bak:)
allah iyiliğini versin koptum
19 yaşındayım boyum 1.58 topuklu giymekten bıktım çünkü eşim 1.80 . rabbim herkese ne güzel boy vermiş ben böyle kaldım . supratall diye bi ilaç vardı bi ay kullandım yarım santim dahi uzamadım hatta daha da kısaldım gibi geldi . canım sıkılıyo bunalıma giriyorum kendimi begenmiyorum kızlar kimseyede söyleyemiyorum
konu sahibinden kısayım başlığı sabah görür görmez depresyona girdim
19 yaşındayım boyum 1.58 topuklu giymekten bıktım çünkü eşim 1.80 . rabbim herkese ne güzel boy vermiş ben böyle kaldım . supratall diye bi ilaç vardı bi ay kullandım yarım santim dahi uzamadım hatta daha da kısaldım gibi geldi . canım sıkılıyo bunalıma giriyorum kendimi begenmiyorum kızlar kimseyede söyleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?