Ben gerekeni yaptım zaten,size cocişinizle mutluluklar.
Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun! Ben Mükemmel değilim ve olmak zorunda da değilim! Parmağın ile beni işaret etmeden önce, ellerinin temiz olduğundan emin ol.
bob marleye ait bi söz . sana uğun olacağını düşündüm bide açıklamasını mı yapayım
kısaca sen kim oluyorsunda benim seçimlerimi yargılıyorsun ! bende bunları yargılarken sen kendi hayatına bak , bak bakalım nasıl !
tebrik ederim siziAçıklamana gerek yok.
Türkçe Öğretmenliği okuyorum,anlama sorunum yok,söylediğin söz o kadar alakasız ki bağlantı kuracak bir tarafı yok.
Cocişinle mutluluklar dedik,sanki kötü bir şey dedik.
tebrik ederim sizi. sevgili türkçe öğretmeni adayı cociş ne yaaa kociş dersin anlarımda cociş ne
.
Her topikte kavga var neredeyse bu gece...Hava çok sıcak ondan olsa gerek.
Her topikte kavga var neredeyse bu gece...Hava çok sıcak ondan olsa gerek.
Kocişi kelimesi ne peki ?
Öyle bir sözcük var mı ?
Hamiş,kociş sözcükleri uydurulmuş sözcükler ve ben de dalga geçiyorum bu sözcüklerle.
Konuştukça batıyorsun mub.
19 yaşındayım boyum 1.58 topuklu giymekten bıktım çünkü eşim 1.80 . rabbim herkese ne güzel boy vermiş ben böyle kaldım . supratall diye bi ilaç vardı bi ay kullandım yarım santim dahi uzamadım hatta daha da kısaldım gibi geldi . canım sıkılıyo bunalıma giriyorum kendimi begenmiyorum kızlar kimseyede söyleyemiyorum
ben 158 cm olsam bayram ederdim yani ben çok kısayım gerçekten. senin boyun ortalama kadın boyu. 160 yani Türkiyede. ben de kısacık neredeyse cüce kadar olmaktan hoşlanmıyorum giysi bulması zor oluyor büyük kadın kıyafetlerini kısa boy ve 0-1 beden olarak bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?