boyumun kısa olmasına canım çok sıkılıyo:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben gerekeni yaptım zaten,size cocişinizle mutluluklar.

Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun! Ben Mükemmel değilim ve olmak zorunda da değilim! Parmağın ile beni işaret etmeden önce, ellerinin temiz olduğundan emin ol.

Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun! Ben Mükemmel değilim ve olmak zorunda da değilim! Parmağın ile beni işaret etmeden önce, ellerinin temiz olduğundan emin ol.

Pardon da ne alaka ?

bob marleye ait bi söz . sana uğun olacağını düşündüm bide açıklamasını mı yapayım
kısaca sen kim oluyorsunda benim seçimlerimi yargılıyorsun ! bende bunları yargılarken sen kendi hayatına bak , bak bakalım nasıl !

Açıklamana gerek yok.

Türkçe Öğretmenliği okuyorum,anlama sorunum yok,söylediğin söz o kadar alakasız ki bağlantı kuracak bir tarafı yok.

Cocişinle mutluluklar dedik,sanki kötü bir şey dedik.

Son düzenleme:
tebrik ederim sizi . sevgili türkçe öğretmeni adayı cociş ne yaaa kociş dersin anlarımda cociş ne
.

tebrik ederim sizi . sevgili türkçe öğretmeni adayı cociş ne yaaa kociş dersin anlarımda cociş ne
.

Kocişi kelimesi ne peki ?

Öyle bir sözcük var mı ?

Hamiş,kociş sözcükleri uydurulmuş sözcükler ve ben de dalga geçiyorum bu sözcüklerle.

Konuştukça batıyorsun mub.

bu yaştan sonra boyunuz en fazla 1-2 cm uzar. kendinizi böyle kabulleneceksiniz. boyunuzu kısa bulanlara da onların yaptığı şeyin aynısını yapın. mesela saçları dökülmüşse ayy senin de saçların günden güne dökülüyor gibi. belki o zaman insanların fiziki özelliklerini yargılamanın yanlış ve üzücü bir şey olduğunu anlar....

Her topikte kavga var neredeyse bu gece...Hava çok sıcak ondan olsa gerek.

Kocişi kelimesi ne peki ?

Öyle bir sözcük var mı ?

Hamiş,kociş sözcükleri uydurulmuş sözcükler ve ben de dalga geçiyorum bu sözcüklerle.

Konuştukça batıyorsun mub.

canım bence sen batıyorsun mesleğinide yerin dibine soktun kullandığın kelimelerle , savunmanda ismin kadar komik gece gece beni eğlendiriyosun
ha birde senin türkçe öğretmenliği okuyo olman her yazılanı anlamak anlamına mı geliyo .
yani ben öğretmenlik okuyorum ! bunu mu duyuruyosun . :) tek kelimeyle komiksin

19 yaşından sonra,en fazla 1 veya 2 cm uzarsın,o da şanslıysan veya pilates filan yaparsan beeellkii.
Ama sakın ha mucizevi birşeyler yiyip içme.Hormonların filan bozulur mazallah.

Ayrıca 1.58 kompleks yapılacak bir boy değil.
Ve...1.80 erkek için çok uzun bir boy değil.
Yani sen 1.70 olsan,yanında platform zor giyersin.

Senin eşin boy konusunu takıntı yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Buna izin verme.Yani seni bu yüzden küçümseyip üzmesine...
Çok meraklıysa uzun boylusunu bulsaymış.

ben 158 cm olsam bayram ederdim yani ben çok kısayım gerçekten. senin boyun ortalama kadın boyu. 160 yani Türkiyede. ben de kısacık neredeyse cüce kadar olmaktan hoşlanmıyorum giysi bulması zor oluyor büyük kadın kıyafetlerini kısa boy ve 0-1 beden olarak bulamıyorum.

haklısın :) sizler sayesinde takmamayı öğrendim , sitede kızdıklarımda olsu ama büyümeyi olğunlaşmayı da öğrendim :) tşk ederim hepinize
takıntılı olduğu zamanlar eşim sende kelsin diyodum yani hiç altta kalamam :) üzülüyodum ama lafımıda söylüyordum
şimdi takmıyorum . begenmeyen begendiğini alsın diyorum benide elbet yakışıklı bi delikanlı bulur diyorum :) onuda kıskanıyo

bizim türk kadını sadece kocası için yaşıyor anacım , ne yaparsa eşi için yapıyor. ne tuhaf şey

pilates yapabilirsin canım,bikaç cm uzatıyormuş illa ki

çok kısa degılsın ki, Türkiye'ye göre normal. kaldı ki eşin sorun etmemiş, eşinin boyu uzun, sen niye kompleks yaptın ki, bence can sıkıntısından oluyor bu, yapacak bir şey yok, kendine sarmışsın... ben de burnuma sarıp estetık olmustum:) saçını boyat, kıyafetıne dikkat et, bakımlı ol, dıkkatıni başka yere ver, Hollywood'taki bazı ünlüler de çok kısa, ama hiç aklımıza bile gelmıyor boyları.

pilates topum var cd den yapmaya çalıştım toptan yuvarlanıp düşüyodum :) hem izleyip hem yapması zor oluyo anca öyle uzarım sanırım çünkü pilatesin uzattığını söylüyorlar
kocam için yapmıyorum dedim ya uzun boylu bayanların yanında kendimi kısa hissedyorum diye :26:

pilates topum var cd den yapmaya çalıştım toptan yuvarlanıp düşüyodum :) hem izleyip hem yapması zor oluyo anca öyle uzarım sanırım çünkü pilatesin uzattığını söylüyorlar
kocam için yapmıyorum dedim ya uzun boylu bayanların yanında kendimi kısa hissedyorum diye :26: sanırım o yüzdendirki hiç uzun boylu arkadasşım olmadı :)

sizin boyunuz kaç acaba valla bende diyorumki bi 1.65 olsam bayram ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…