çok kısa degılsın ki, Türkiye'ye göre normal. kaldı ki eşin sorun etmemiş, eşinin boyu uzun, sen niye kompleks yaptın ki, bence can sıkıntısından oluyor bu, yapacak bir şey yok, kendine sarmışsın... ben de burnuma sarıp estetık olmustum:) saçını boyat, kıyafetıne dikkat et, bakımlı ol, dıkkatıni başka yere ver, Hollywood'taki bazı ünlüler de çok kısa, ama hiç aklımıza bile gelmıyor boyları.
harikaaasınhaklısınız kızlar artık kendimle barşığım topuklu giyince uzuyorum zaten
buugn 1.70 boyundaki bi hanım ne güzel topuklu ayakkabı giyiniyorsunuz ben hiç beceremem diye özendi banaa :)
bendee ooooo ben topuklularla koşuyorum bile dedim
baktımda topuklu giyince normal boylu oluyorum herşeyin bi çaresi var allah dermansız dert vermesin
süt belki gelisime yardimci oluyordur ama boy uzattigini sanmiyorum,
su yasima kadar sut ictim boyumun 1.80 olmasi lazimdi eger sutle olacak isse,
ayrica annem babamda uzundur ama benim boyum 161 de kaldi neden acaba
canım benım annemle babamda benden baya bı kısalar,bende kucukken cok sut ıcermısım annem anlatır durur sut ıcmeden yatmazmısım,evde sut kalmamıssa gece onları sut almaya yolluyormusum ben sızın gıbı kısa boylu olmucam gıdın bana sut alın gelın dıyomusumben cok sut ıcerdım bende ıse yaradı kemık gelısımınde faydalı bence
valla yaseminim benim annemde uzun babamda ailede en cok sut icen bendim halada iciyorum seviyorum sutu ama ailede en kisada benimbana yaramadi demek süt beni sevmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?