boyumun kısa olmasına canım çok sıkılıyo:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya bişi fark ettim de erkeklerin öyle bi dertleri yok yanı takıntıları yok bizim yaratılış özelliğimiz mi ki :) birden seda sayanı hatırladım bi programında gıdığıma taktıydım gittim aldırdım bacım demişti :) kendimi seda sayan gibi hissettim bende gidiyimde kemik eklettiriyim uzayım bariii

1.58 kısa bir boy değil ki. Bence kadında minyonluk daha iyidir.
Ayrıca bir ilaç bir ayda fayda etmez ki. Doktor tavsiyesi falansa kullanmaya devam etseydin.

kendini sev.gerisini boşver

kendini sevmeyen insan isterse dünyanın en iyi özelliklerine sahip olsun fiziken yine de bişey bulur kendine sorun edecek

Kücükken cok iri bir cocukmusum, kız kardesimle aramda 1 yas olmasına ragmen yanında cok büyük görünüyormusum, sonra yıllar gectikce ikiz gibi olduk, o kadar az bir fark vardı ki aramızda ergenlik döneminde de o birden boy attı, ben kaldım :)

O zamanlar cok sorun yapmıstım, cocuk aklı iste boy kompleksim vardı, uzun boyu olan arkadaslarla bir tuhaf konusurdum, sanki bana bakınca direkt boyum akıllarına geliyormus gibi olurdu, sanki bu kız da ne kadar kısa diyecekler sanırdım, yanlarında yürüyemezdim bile bu bende fena özgüven problemine yol acmıstı o zamanlar, herkesle kendimi kıyaslardım, onun boyu bu kadar, bunun boyu su kadar uzun falan.. :)

Büyüdükce boyun hic önemli olmadıgını anladım bu arada bana da denk gelenlerin cogu 1,80 ve üstü oluyorlardı, özellikle secmisim gibi :)
Boyumun tam olarak kac oldugunu bilmiyorum, en kısa 1.55' tir, en fazla 1.58. Hatırlayamıyorum kac oldugumu, yani gördügün gibi uzun boylu degilim, eskiden isterdim uzun olmayı, ne zaman ki büyük bir hastaneye gittim, oradaki hastaları gördüm ya bacaklarım olmasaydı?, Ya yürüyemeseydim? dedim kendi kendime, o günden sonrada her zaman halime sükrettim..

Son düzenleme:
Tartışmayınız lütfen!

Bana artık komik geliyor boya takılmak. Kısa olmak bir özür ya da bir kusur değil; genetik bir özellik. En az uzun olmak kadar doğal bir durum.
Benzer bir konuya daha önceden yazmıştım, kopyalıyorum;

Boy o kadar mühim değil, önemli olan orantı bence. Bak Shakira 1.50 ama fıstık gibi kadın, çünkü vücudu orantılı. Sevgilisi Pique ondan uzun ama bak ne kadar yakışıyorlar.

Ben de 1.56yım. Ergenlik dönemlerim hariç hiç özenmedim uzun boya. Hatta inanır mısın boyu 1.50 olan minyon, ufak tefek, biblo gibi kızlara çok imreniyorum. Annemin boyu 1.48 ve gençliğinde biblo gibiymiş, yüzü Belgin Doruk'un kopyası gibi, eller ayaklar minik, ufak tefek, hem şirin hem çekici . Geçenlerde arkadaş ortamında kendimden kısa bir kızla tanıştım, kız bildiğin bebek, yanındaki uzun boylu kızlardan daha çok dikkat çekiyordu o derece.
Benim için kısa boylu, minyon, güzel yüzlü bir kadın; uzun boylu, güzel yüz hatları olan bir kadından daha çekicidir. Hani kimisi der ya 'aynı güzellikte olan iki kadından uzun boylu olan her zaman bir adım öndedir' diye, bana göre bu durum tam tersi.

Bir de ben oldum olası hep uzun boylu erkekleri beğenmişimdir. Bu da etkili boyumu dert etmemem konusunda.

Konu sahibi banlanmış ama olsun, ziyaretçi olarak görür yazdıklarımı, hem aynı dertten muzdarip bir çok kadın var. Onlara faydası dokunur yazdıklarımın. Kimisi 'sağlıklısın ya ona şükret' diye tesellide bulunmuş, kimisi boyunu uzatman için tavsiyelerde bulunmuş. Ne güzel... Ama bir de bu açıdan bak; kısa boyluları da beğenen var. Ülkemizin boy ortalaması kısa olduğu için, kısalar pek ilgi görmüyor ama boy ortalaması uzun ülkelerde durum tam tersi.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/512197-boyum-cok-kisa-23.html

walla benim de boyum 1.57 yasım 20 hiç te sorun etmiyorum.. yüz güzelliği ve vücudumun orantıları yeter bana:))
bana ne 1.80le 1.85ler talip cıktı:)
demek ki erkekler sorun yapmıyor hatta böyle çıtı pıtı bayanlara bayılıyorlar no problem kızlar:)

canım bence boyunu sorun etme bende 24 yaşındayım boyum 153 ne olmuş yani gayet memnunum hayatımdan çıtı pıtı bir bayanım 1 kızım var ikinciye hamileyim ama kimse demez 2 çocuk annesiyim öğrenci zannediyorlar beni minyon tipliyim bence kendinle barışık ol sen kendine güvenmezsen güzelliğine güvenmezsen olmaz ben zaten kadının çok boylu olmasını sevmiyorum 170 ideal şükür buna da neleri var böyle düşün

haklısınız kızlar artık kendimle barşığım topuklu giyince uzuyorum zaten
buugn 1.70 boyundaki bi hanım ne güzel topuklu ayakkabı giyiniyorsunuz ben hiç beceremem diye özendi banaa :)

bendee ooooo ben topuklularla koşuyorum bile dedim
baktımda topuklu giyince normal boylu oluyorum herşeyin bi çaresi var allah dermansız dert vermesin

harikaaasın

ben de 18 yaşındayım boyum 1.51 o zaman ben pencereden atlayayım yatıp kalkıp şükretmeliyiz sağlam uzuvlarımız için.

süt belki gelisime yardimci oluyordur ama boy uzattigini sanmiyorum,
su yasima kadar sut ictim boyumun 1.80 olmasi lazimdi eger sutle olacak isse,
ayrica annem babamda uzundur ama benim boyum 161 de kaldi neden acaba

slm kızlar.bu supratal ilgimi çekti.çocuğum yaşıtlarına göre bayağı kısa.bu durum onuda benide üzüyo.2.sınıfa geçti allahın izniyle.bu supratalı kullanan varmı çocuğuna varsa paylaşırsa sevinirim.sevgilerimle paylaşımlarınızı bekliyorum.

mub bende yarmagul gıbıyım 170boy 59kg yım fakat kemıklerım cok ırı oldugumdan uzun ve ırı duruyorum asuman kurause gıbıyım, esım 176 topuksuz ayakkabıda sevmıyorum, esımın boyunu astıgım zamanlar oluyor bana yarmagul dıyorabımde hep yarmagul derdı
belkı ınanmıcaksın ama mınyon tıplı bayanları gorunce ıcım gıdıyor cok kıskanıyorum onlarıbıkere hep yaslarından cok kucuk gozukuyorlar ergenlıkten sonra budurum cok buyuk bır avantajokuldaykende benı hep arka sıralara koyarlardı sınır olurdumfazla kılosu olmayan mınyon tıplı kızları cok sevımlı buluyorum

süt belki gelisime yardimci oluyordur ama boy uzattigini sanmiyorum,
su yasima kadar sut ictim boyumun 1.80 olmasi lazimdi eger sutle olacak isse,
ayrica annem babamda uzundur ama benim boyum 161 de kaldi neden acaba

canım benım annemle babamda benden baya bı kısalar,bende kucukken cok sut ıcermısım annem anlatır durur sut ıcmeden yatmazmısım,evde sut kalmamıssa gece onları sut almaya yolluyormusum ben sızın gıbı kısa boylu olmucam gıdın bana sut alın gelın dıyomusumben cok sut ıcerdım bende ıse yaradı kemık gelısımınde faydalı bence

Son düzenleme:

valla yaseminim benim annemde uzun babamda ailede en cok sut icen bendim halada iciyorum seviyorum sutu ama ailede en kisada benim bana yaramadi demek süt beni sevmedi

benim boyumda 1.58 cm ama ben mutluyum benden kısa olanlar var haline sükret engelliler var

valla yaseminim benim annemde uzun babamda ailede en cok sut icen bendim halada iciyorum seviyorum sutu ama ailede en kisada benim bana yaramadi demek süt beni sevmedi

ben amcalarıma cekmısım galıba:26:sende belkı baskasına cekmısındır canımbende sutu severım baya ıcerım hala,bugun uzun zamandır gorusmedıgım bır arkadasım geldı bana,ıkız bebeklerı var sutun varmı dedı dolaptan alıyodu bıkac paket sutu gorunce sen sut ıcıyonmu hala yase dıye dalga gectı

benim boyum 1.49 ben ölüyüm yaa sen yine 1.58 yani 1.60a yakınsın bence Allah a şükret sakatlığın yok bişeyin yok elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…