İnanın insanların isteği bitmiyo ben de öyleyim eşimin bana olan sevgisinden zerre kadar şüphem yok ama pek iltifat etmez güzel söz söylemez bunların benim için ne kadar önemli olduğunun farkında değil bazen yapar ama hani ne kadar çaba sarf etse onun ağzında yapmacık duruyo söyleyince bile içinden gelmediğini düşündüğüm için kırılıyorum soylemeyince yine kırılıyorum . Bu küçük bi örnekti tabi farklı şeyler de var ama düşünüyorum bu ayrılık için gerçekten geçerli bir neden mi hayır değil belki onunda bende hoşlanmadığı şeyler vardır ondan beklentilerimden sıkılmıştır . Büyük problemler dışında aslında hanımlar olarak kafamızda çok fazla şey kuruyoruz çok fazla beklenti içine giriyoruz .yani kendi örneğim üzerinden devam edersem aslında bir sorun yok ama ben gerçekte var olmayan bi sorun oluşturup ona takılıp hatta kırılıyorum . Bence sevdiklerimizi çok fazla değiştirmeye calismayalim karakter olarak yani . Çünkü insan zaten değişiyor süreç içinde biraz siz ona biraz o size benzer orta yolu bulursunuz hemen ayrılmayı düşünmeyin .sevgi varsa her şey aşılırVurmaya gerek bile yok, ben aç ağzını diyorum o açıyor lokma düşüyor zaten...
O destek alma konusunu masaya yatırıcam eğer devam etmeye karar verirsem.
Ya evet işte o da aklıma geliyor ne bileyim zorba insanlar var, inatçı olanlar var, pis olanlar var, var da var yani herkesin bi' falsosu var.
Benim de var.
Bazen diyorum daha kötüsü de olabilirdi, en azından adam bana hasar vermiyor aktif olarak.
Bazen yoruyor beni ama genel olarak memnunum bu durumdan. Her şeyi kontrol etmeyi seven bir yapım var açıkçası. Onun yaptığı ya da seçtiği şeyleri de çok beğenmiyorum. Baştan savma yapar genelde yapılacak işleri o yüzden pek şikayetçi değilim.İşte hem iyi hem kötü yanı var
İyi yanı aynı dediğiniz gibi
Böyle olsun mu, olsun
Bunu alalım mı, alalım
Bunu yapalım mı, yapalım
Hani çok azcık ama o da desin ki ben bunu yapalım diyorum falan
Sizi yormadı mı?
Yoruldun mu sen de peki?
Dimi mesela bi gün de tutup dese ya gel şurda şöyle bişey varmış deneyelim ne kadar ilginç falan, yok adam sabit
Evet İngiliz, niçin ki?
Ben de seni hatırlıyorum sen diyordun kimseye güvenmem karar almada ben alırım en iyisini haha aynı ben
Yoruyor mu peki seni öyle karar almak?
Eşin nasıl tepki veriyor o da böyle tamam, olur, hallederizci mi
Siz boşandınız yeni değil mi, hatırlıyorum
Ben de dominantım evet ama bazen şöyle beni sımsıkı tutup koruyan, kollayan bi' adam istiyorum hani sen çekil ben hallederim desin
Halledeyim mi demesin
Veya bana bakmasın napayım diye
Poff, zor.
Yoruldum zaten şimdiden :)
Aynı biz gibisiniz o haldeKendi kararlarıma güvenirim ben :)
Ya ona bıraksam şimdi yapmıcak diye geriliyorum
Ben çünkü duramam yerimde hemen halledelim, yapalım edelim o fazla rahat
Hallederiz ya, hallolur kendiliğinden modunda
Benim saçımı başımı yolasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?