Boyun eğen adamla yapabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dominant olsa buraya gelip beni baskılıyoo diye ağlardınız. Biri size gelip karakterinizi değiştirmeyi teklif etse naparsınız merak ediyorum terapi falan demişsiniz bi de neyi var adamın terapilik? Bazı insanlar böyledir kafası rahat yaşamaya alışmış olmuyorsa size uymuyorsa ayrılırsınız. Ama seviyorum diye bi şey de yok seven insana bu durum batmaz.

Belki adam seni sevdiği için sana hayır diyemiyor bre vicdansız. Ne istiyorsun adamdan :)

Benim sevilme şeklim tam olarak bu değil ama. :))
Hayır demekten ziyade, bi fikir sunmuyor pek. Öyle takılıyor, hava hep hoş ona göre.
Öyle höt söt biriyle zaten yapamam ve sevmezdim de ama bu kadar da teslim olmasını istemezdim.
Bizim durum biraz değişik aslında tam olarak bu konuya da oturtamam. Çok zıt insanlarız ve izahı cidden zor :))

Off bu ilişki bende de var :) Bi insanın hiç mi hayali planları hadi şunu yapalım şu şöyle olsun hiçbir eylem yok, nasıl gelirse öyle yaşıyor. Ben ne istersem o oluyor ben de muzdaribim bu konudan..

Aynı şeyi ben yaşıyorum kuzum ya..
Her konumuz mu aynı olur.. :)
Hemen hemen her kararımızda "sen bilirsin,sen nasıl istersen,ben bilmem" tarzında cümleler duyuyorum benimkinin ağzından.
Genel olarak giyeceğine,yemeğine hatta ve hatta diş tedavisi olması gerektiğine de ben karar veriyorum. Bu beni biraz yoruyor. Ben istiyorum ki,benimle seviyeli bir şekilde tartışsın,fikir alışverişi yapalım,o da ne istediğini söylesin
Ama yok yok yok
Bilemiyorum,şuan ikimize de eğlenceli gelebiliyor ama ileride senin içinde benim içinde bir adamın donuna kadar karar vermek sıkıcı olur diye düşünüyorum.
Benimkini de küçükken babası pasifleştirmiş,tabi sonra babası da vefat edince öylece kalmış.

Senin sevgilin yabancimiydi? Oyle kalmus aklimda?

Herseyi superse bu huyunu gormezdim emin ol. O kadar kusur kadi kizindada olur.

Buarada kararlari evde ben aliyorum genelde.. cunku hem dominant kisiligimden kaynakli hemde kontrolculugumden dolayi

İyi ki yazmışsın teşekkür ederim
Ben de aynı asi ve özgürlükçü yapıya sahibim.
Galiba, asi, özgürlükçü olduğumuz kadar biraz da "challenge" istiyoruz karşıdan.
Ben de düşünüyor ve biraz daha zaman veriyorum, hemen harcamayacağım zaten belki de orta yol bulunur, bi' oturup konuşalım...

Teşekkür ederim umarım bu ilişkiyi harcamam gerekmez, size özel mesaj atacağım ama banlanmışsınız en kısa zamanda dönmenizi bekliyorum THY ile ilgili sorularım var :)

Kesinlikle çok iyi bir insan her yönüyle. Hiçbir kırıcılığı, kabalığı, kötü huyunu görmedim. Çok da seviyorum kendisini.
Bu da öyle çok zararlı bi' özellik olmadığı için eeh bitsin demek zor oluyor.

Sorumluluklar vere vere karar almayı ögretebilirsiniz ama siz dominantsanız bunu başarmanız zor...

Benimki de 30 yaşında aynen.
O da ayrı bir sorun olabilir tabii sonuçta ben yönetiyorsam annesi, ablası da yönetebilir.
Sonuçta karar almayan adam.
Ben de yıpranmaktan korkuyorum...

Üzerinde biraz çalışmadan sallamayacağım zaten, biraz girişken olması gerektiğini sürekli dürtüklüyorum bu konuda onu. Çok muntazam değişmedi ama dediğim şeyleri yapmaya çabalıyor en azından...

Valla en son ben de böyle bir kriz geçirdim işte geçen gün histeriktim resmen çünkü ben konuşuyorum konuşuyorum adam susuyor ya, ya da bilmiyorum en muntazam cevabı çünkü benim bilmem lazım. Bana bırakma kararı diyor.
Düşünüyorum günlerdir ama henüz çözemedim çıkamadım içinden.

Resmen zaten %50 yükü omzumdan alman lazım diyeceğim, dışarıdan yük gibi görünmese de karar almak bi' yük sonuçta.

Vurmaya gerek bile yok, ben aç ağzını diyorum o açıyor lokma düşüyor zaten...

O destek alma konusunu masaya yatırıcam eğer devam etmeye karar verirsem.
Ya evet işte o da aklıma geliyor ne bileyim zorba insanlar var, inatçı olanlar var, pis olanlar var, var da var yani herkesin bi' falsosu var.
Benim de var.
Bazen diyorum daha kötüsü de olabilirdi, en azından adam bana hasar vermiyor aktif olarak.

Siz boşandınız yeni değil mi, hatırlıyorum
Ben de dominantım evet ama bazen şöyle beni sımsıkı tutup koruyan, kollayan bi' adam istiyorum hani sen çekil ben hallederim desin
Halledeyim mi demesin
Veya bana bakmasın napayım diye
Poff, zor.

Yorulursun.
Evlilik hayat yükünü beraber paylaşmak demek.
Anasının büyütemediğini sen hiç büyütemezsin.
Çok yorulursun iyi düşün.

Yoruldum zaten şimdiden :)

İşte hem iyi hem kötü yanı var
İyi yanı aynı dediğiniz gibi
Böyle olsun mu, olsun
Bunu alalım mı, alalım
Bunu yapalım mı, yapalım
Hani çok azcık ama o da desin ki ben bunu yapalım diyorum falan
Sizi yormadı mı?

Ama dominant karakterli kişiler genelde karşısındaki kişi de o şekilde olunca anlaşamıyor.
Evet her şeye senin karar vermen olmamış elbette ama demek ki sende doğru kararlar veriyorsun

Kendi kararlarıma güvenirim ben :)
Ya ona bıraksam şimdi yapmıcak diye geriliyorum
Ben çünkü duramam yerimde hemen halledelim, yapalım edelim o fazla rahat
Hallederiz ya, hallolur kendiliğinden modunda
Benim saçımı başımı yolasım geliyor

O da doğru, öncekilerde hep güç savaşı vardı o da yormuştu. Kafam karışık sanırsam

bulmuşsun eline göre adamı daha ne istersin derim bende

Ahahah annem de böyle diyor al yönet işte diye

Pasif erkek cekilmiyor. Eski kafali diyin ama kaya gibi saglam, dik, guclu durmayan tipler bana erkek gelmiyor.

bende böyle bir pskopatım desem :) öbür türlü çok kolay geliyor

Off bu ilişki bende de var :) Bi insanın hiç mi hayali planları hadi şunu yapalım şu şöyle olsun hiçbir eylem yok, nasıl gelirse öyle yaşıyor. Ben ne istersem o oluyor ben de muzdaribim bu konudan..

Yoruldun mu sen de peki?
Dimi mesela bi gün de tutup dese ya gel şurda şöyle bişey varmış deneyelim ne kadar ilginç falan, yok adam sabit

Ahahah şaşırmadım
Ya başka bi falsosu yok adamın ki öyle çat diye çekemem bunu diye gidemiyorsun
Şimdi ayrılma sebebi olarak şunu mu diyeyim "Ya canım sen çok her şeyin kararını bana bırakıyorsun"
"Ee daha ne istiyorsun" der herhalde

Senin sevgilin yabancimiydi? Oyle kalmus aklimda?

Herseyi superse bu huyunu gormezdim emin ol. O kadar kusur kadi kizindada olur.

Buarada kararlari evde ben aliyorum genelde.. cunku hem dominant kisiligimden kaynakli hemde kontrolculugumden dolayi

Evet İngiliz, niçin ki?
Ben de seni hatırlıyorum sen diyordun kimseye güvenmem karar almada ben alırım en iyisini haha aynı ben
Yoruyor mu peki seni öyle karar almak?
Eşin nasıl tepki veriyor o da böyle tamam, olur, hallederizci mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…