Bana sürekli boyun eğen adamla da,
hep benim boyun eğeceğim adamla da yapamam.
Annesi tarafından pasifize edilmiş,silik,
karar alamayan ve kişiliğini ortaya koyamayan adama saygı duyamam ki.
Saygı duymadığım adamı da koca diye yanımda gezdirmem.
İlerde sorunlara gebe böyle bir adamla devam etmek.
Çevremde böyle bir evlilik örneği var, çok zor.
Galiba bunlar tercih ve uyum meselesi.
Mesela bazı kadınlar yönetmeyi çok sever. Onlar için bu durum çok uygun.
Ben ise ilişkimde yönetici pozisyonunda olmak istemem, olmuyorum da. Karşı taraf da atik olsun, düşüncelerini bastırsın ve diretsin isterim benim yaptığım gibi. Sonra uzlaşalım isterim.
Böyle de bir psikopatım..
Eğer siz de öyleyseniz zor olur diye düşünüyorum sizin açınızdan ama ilişkinin bitmesi için bir sebep mi? Bu size bağlı.
ben yapamazdim
madem terapi al deyince alacak bi yapisi var. terapiyle ilerleme var mi diye gozlemleyin sonra karar verin
Ayrılın madem sizi tutan ne...
Onun kişiliği bu. O böyle mutlu. O böyle olmayı tercih ediyor. Dikkat ederseniz tercih ediyor diyorum. Yani buda bir karardır.
Uyup uymamakta sizin kararınız.
Olumlu karar çıkarsa (benden çıkarsa demek daha doğru ne de olsa ben alıcam o kararı) bunu konuşucam zaten
Bir noktaya kadar belki ama sonrasında kabak tadı verir.
"Ben karar almam, almayı sevmiyorum."
"Hep ben/biri mi karar verecek senin için yani?"
"Yani ben öyle tercih ederim"
Öyle durumlarda ikilemde bile kalınmaması gerek devam edip etmemesi yönünden gerçekten o çok ayrı bir mesele.Bitirecek kadar olay olay bir şey değil işte ben de ondan düşünüyorum
Tek sıkıntımız bu
Adam bana öküzlük ediyor, ne bileyim aldatıyor, dövüyor, kumarbaz vb bi özelliği yok
ben tam anlamamisim o zaman. su an iliski sallantida. siz bi karar mi vereceksiniz.
Benim velim olan bir çift.Biraz daha açabilir misiniz sorunlarını?
Ne gibi şeyler yaşıyorlar?
Ozaman derdiniz ne ki? Seviyosunuz, istediginizi yapiyosunuz. Daha nolsun iste? Kac konu var ‘sevdiginizi/esinizi nasil gozunuzun icine bakan adamlara cevirdiniz, fikir verin?’ diye. Dert gibi gelmedi bana.Ama seviyorum
Yani çok kötü bir özellik değil sadece hep yönetmem lazım
Herşeye itiraz etmeden evet diyen bir insanla da olur olmadık herşeye itiraz eden bir insanla da bir ömür geçmez benim açımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?