Bence sen çok fazla takmışsın bu konuya, insanlara da farkında olmadan belli ediyorsun. Yoksa kimse yeni tanıştığı kişiye direk boyunu sormaz, yani en azından bana kimse sormadı bugüne kadar.
benim boyumda 1.53 eğer kilolu değilsen bu boy avantajlı bile oluyo bence bizden daha kısalar var onlar ne yapsın 1.45 olduğunu bi düşün bide :)
28 yaş 153 boyla aranıza katılıyorumbence sıkma canını, sadece kilo almamaya dikkat et neredeyse 30'um deyince kimse inanmıyor bence bu bir avantaj. Çocuksu durma konusuna gelirsek; kıyafet, saç ve ayakkabı ister çocuksu ister kadınsı durmak pek ala mümkün
yok ya kilom normal ama boyum işte çok cnmı sıkıyor insan hep kendinden yukardakilere bakıyor yalan mı
Minyon kadin kadar guzeli var mi yau.. bu kadar avantajli bir seyden neden sikayet ediyorsunuz ki.. bence cok daha zarif cok daha guzel..
eger kilolu degilsen minyon olmak super avantaj bence
cok sirin
Ah be guzelim saniyor musun ki uzun boylu olunca hayat gulluk gulistanlik.
Ne kiyafet bulabiliyorsun ne ayakkabi.boy uzadi mi ayak da buyur haliyle.sirik gibi duruyorsun öyle.kilon da varsa masallah hukumet misali.....
Inan ki minyon tipli olmak isterdim.
Hafif hissetmek koca koca topuklulari giymek isterdim.ama bu boyla topuklu giyersem uzaya ulasabilirim sanirim.
yok cnm normal bi kiloya sahibim :)))
BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar
ama fazla minyon oluyor 1 53 boy 1 60 fln olsaydım hiç şikayet etmzdim çünkü çok uzun boyu bn de sevmiyorum ama fazla kısayım(
bol bol topuklu giyersin işte ne olacak ki?
katılıyorum. ayrıca içten topuklu ayakkabılar var bir nebze çare olabilir..Benım ablam da 1.50 :)) çok şirin bence, eğer kilolu değilseniz bence minyon tipli insanlar çok tatlı, ayrıca yaşlarından genç gösteriyor olmaları ileriki yıllar için çok büyük bir avantaj, böyle şeyleri kafanıza takıp üzülmeyin, hayat kısa , boşverin üzülmeye degmez.
kilom normal ama çok üzülüyrom işte engel olmaıyorum peki siz evli misinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?