Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

28 yaş 153 boyla aranıza katılıyorum bence sıkma canını, sadece kilo almamaya dikkat et neredeyse 30'um deyince kimse inanmıyor bence bu bir avantaj. Çocuksu durma konusuna gelirsek; kıyafet, saç ve ayakkabı ister çocuksu ister kadınsı durmak pek ala mümkün

Bence sen çok fazla takmışsın bu konuya, insanlara da farkında olmadan belli ediyorsun. Yoksa kimse yeni tanıştığı kişiye direk boyunu sormaz, yani en azından bana kimse sormadı bugüne kadar.

evet haklısın çok belli ediyorum sürekli takıntım oldu arrtık

benim boyumda 1.53 eğer kilolu değilsen bu boy avantajlı bile oluyo bence bizden daha kısalar var onlar ne yapsın 1.45 olduğunu bi düşün bide :)

yok ya kilom normal ama boyum işte çok cnmı sıkıyor insan hep kendinden yukardakilere bakıyor yalan mı

kilom normal ama çok üzülüyrom işte engel olmaıyorum peki siz evli misinizz

yok ya kilom normal ama boyum işte çok cnmı sıkıyor insan hep kendinden yukardakilere bakıyor yalan mı

yalan ben bakmıyorum çocukluk çağımda dert ederdim sadece daha sonra kendinden kısa erkeklerle çıkan uzun kızları görünce kendimi çok şanslı hissettim açıkçası çok komik duruyo

Minyon kadin kadar guzeli var mi yau.. bu kadar avantajli bir seyden neden sikayet ediyorsunuz ki.. bence cok daha zarif cok daha guzel..

ama fazla minyon oluyor 1 53 boy 1 60 fln olsaydım hiç şikayet etmzdim çünkü çok uzun boyu bn de sevmiyorum ama fazla kısayım (

güzellik bakan gözdedir...
seni seven sevgilin eşin seni herkesten güzel bulursa bunuda dile getirirse anlarsın
her daim taze minyom şirin çıtır olucaksın
kartlaşma durumun yok
bence gayet hoş

ben çok uzunlarıda sevmiyorum çok kısaları da sadede normal olmak isterdim yani biryle ilk tanştıgımda i sen çok küçüksün demesin isterdim. sen çok mu uzunsun senn boyun kaç ki

yaşım 24
boyum 154
valla en son 12-13 yaşlarındayken üzülmüştüm herhalde.
ne olacak ki boyum uzun olsa?
çıtı pıtı bi kızım canım isterse 10 cm dolgu topuklarımı giyiyorum işte 164 oldum bile.
ama genelde düz ayakkabı tercih ediyorum.
bence dert edecek bir şey değil bu.

ama fazla minyon oluyor 1 53 boy 1 60 fln olsaydım hiç şikayet etmzdim çünkü çok uzun boyu bn de sevmiyorum ama fazla kısayım (

Tatlim turkiyede yasiyoruz 150 nin uzeri kendini nimetten sayiyor. Genlerimiz boyle :) fazla kisa degilsin.. inan degilsin.. sadece kafana takmissin bunu o kadar..

155 boya 1.90 kocaya sahibim düşün artık ama bayılıyorum bu halimize.kızım da babaya çekmiş boy konusunda.bayram ziyaretine gelen bi hödük dedi ki' birkibirki kızın senden çok uzun olcak ne hissedeceksin sen kısasın' ben de dedim ki'valla abi boy dediğin o kadar önemli bi şey değil sen de erkeksin boyun 170 bile gelmez sonuçta' adam kıpkırmızı oldu.karısının da hıncı varmış sanırım 'canım' dedi '170 i; o 160 anca'bastı kahkahayı.salla boy soranları giy topuklunu çık

katılıyorum. ayrıca içten topuklu ayakkabılar var bir nebze çare olabilir..

kilom normal ama çok üzülüyrom işte engel olmaıyorum peki siz evli misinizz

Evlenmeye çalışıyorum diyeyim, az karışık ama kısmetse evleneceğim :) Cidden üzülmeyin, ablalarımdan biri de benim gibi benden biraz uzun ama 40'lı yaşlarının başında 2 çocuk sahibi, kimse inanmıyor, 30 var mısın diye soruyorlar ona da, ben bunun bir şans olduğuna inanıyorum :) bence stilinizi biraz değiştirin, algı değişikliği yaratırsınız

Bende 1.60 ım uzun sayılmam ama zayıf olduğumdan çok kısa durmuyorum

Senin sorununun boydan ziyade güzellik/çekicilik olduğunu düşünüyorum. Güzel yüz ve vücut hatları boyun kaç olursa olsun dikkat çeker. Kimi vardır boyu 1.50 ve şişmandır, güzel görünmez. Kimi vardır 1.60 boyunda, geniş kemikli vücut hatlarıyla, fit duruşuyla daha uzun ve güzel görünür. İş bence kemik yapısı ve hatlarda.

Son düzenleme:
Bu arada eşim de 170
bi erkeğe göre kısa ama bana göre çok uzun topukluyla bile yetişemiyorum, 15 cm fark var aramızda
boylu poslu kocam diye seviyorum kendisini

kuzenim 193.
eşi 148 mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…