evet haklısın çok belli ediyorum sürekli takıntım oldu arrtık
yaşım 24
boyum 154
valla en son 12-13 yaşlarındayken üzülmüştüm herhalde.
ne olacak ki boyum uzun olsa?
çıtı pıtı bi kızım canım isterse 10 cm dolgu topuklarımı giyiyorum işte 164 oldum bile.
ama genelde düz ayakkabı tercih ediyorum.
bence dert edecek bir şey değil bu.
Tatlim turkiyede yasiyoruz 150 nin uzeri kendini nimetten sayiyor. Genlerimiz boyle :) fazla kisa degilsin.. inan degilsin.. sadece kafana takmissin bunu o kadar..
Senin sorununun boydan ziyade güzellik/çekicilik olduğunu düşünüyorum. Güzel yüz ve vücut hatları boyun kaç olursa olsun dikkat çeker. Kimi vardır boyu 1.50 ve şişmandır, güzel görünmez. Kimi vardır 1.60 boyunda, geniş kemikli vücut hatlarıyla, fit duruşuyla daha uzun ve güzel görünür. İş bence kemik yapısı ve hatlarda.
sen fiziksel özelliklerini beğeniyo musun peki
yoksa çevren mi seni strse sokuyo
boyun için boşa üzülme
onun yerinde nasıl daha güzel görünebilirim diye düşün ve kendine bi tarz yarat
olmazsa topuklu giyersin çok abatmamak şartıyla
ayrıca ben kimseye boyunu filan sormam normalde senin arkadaşların neden soruyo ki
acaba sen konuyu sürekli boyunun kısalığına getiriyo olabilir misin
kendine güvenmezsen mutlu olamazsın
o yüzden üzülmeyi bırak
evet kendimi bildim bileli hep bu yüzden üzülüyorum zaten boyum yüzünden polis olamadım herşey içime oturdu
topukluyu sevmiyorum işte daha spor giyinmeyi seviyorum oyle kıyafete de topuklu olmuyor çok kadınsı duruyor(
evet kesinlikleeee :)) güzellik gözüme güzel gelmiyor vücudum bu da beni sinir ediyor senin anlattgın gibi hatlarım hoş değil begenmiyorum bi de kısa olunca iyice psikolojim bozuluyor o bahsettgn güzel hatlar da yok bende yani
evet kesinlikleeee :)) güzellik gözüme güzel gelmiyor vücudum bu da beni sinir ediyor senin anlattgın gibi hatlarım hoş değil begenmiyorum bi de kısa olunca iyice psikolojim bozuluyor o bahsettgn güzel hatlar da yok bende yani
ama topuklu giyiyorsun topuklu giydiğin gözüküyor bişe değişmiyor ayakkabıyı çıkarınca yine kısasın işte
Değiştirilebilecek ya da güzelleştirilebilecek özelliklerinin üstüne gidersen boyun önemi kalmaz senin için.
evet cnm iki lafımdan biri boyum çünkü o yüzden laf açılıyor :/ yüz olarak da güzel deglm ki bni motive edebilcek bi özellgm yok maalesef
Ah bak ista orda dur.. cocuklugumdan beri en buyuk hayalimdi polis olmak.. sinirda kaldigim icin giremedim.. o kadar cok uzuldum ki anlatamam sana.. sonra boy sinirini dusurduler bayanlarda.. bu sefer de yasimi doldurdugum icin giremedim
Ama simdi cok sevdigim bir isim var... kendi isim be severek yapiyorum..egr polis olsaydim bu isi yapamayacaktim.. kapanan bir kapi daha guzel baska bir kapiyi acti yani senin anlayacagin..
Simdi donup bakinca ne sacmaymis o kadar uzulmek diyorum.. seninki bence takinti olmus canim.. bunu ancak sen yenebilirsin.. oncelikle kisa boylu olmanin kotu bisey olmadigini kabul et.. cunku degil, hatta bir suru uzun erkek arkadasim var hepsi de minyon kadinlardan hoslaniyor.. erkeklerin cogu uzun kadinlari begenmiyorlar bile
bnm sevgilim oldu bi tane boyumdan hep laf sokardı bna çok üzülürdüm ama belli etmzdim onakoyan şeyler arasındadır bu da polislik dışında bilmiyorum ben kimse bni sevmeyecek herhalde bu dünyada
Benım ablam da 1.50 :)) çok şirin bence, eğer kilolu değilseniz bence minyon tipli insanlar çok tatlı, ayrıca yaşlarından genç gösteriyor olmaları ileriki yıllar için çok büyük bir avantaj, böyle şeyleri kafanıza takıp üzülmeyin, hayat kısa , boşverin üzülmeye degmez.
bence sen kendine yeterince özen göstermiyosun
kendini beğenmediğin için bakımlı olmak ta istemiyosun sanırım
bak benim sınıf arkadaşım da kısa boyluydu ve kendine pek bakmazdı
sürekli kendisiyle dalga geçerdi boyuyla ilgili ama neşeli bi kızdı
saçlarını saçma sapan yapardı iyice çirkinleştirirdi kendini
sonra bi gün saçlarını kestirdi farklı bi tarzda yaptı
fönledi maşaladı birşeyler yaptı
hafif ince topuklu ayakkabılar giymeye başladı
giyim tarzını değiştirdi
yani o kadar hoş oldu ki anlatamam
çıtı pıtı çok hoş bi kız oldu
o da dünya güzeli miydi sanki
kendine bakmasa kimsenin dikkatini çekmiyodu
sonra biraz bakım yapınca baya baya değişti
herkes çok güzelsin demeye başladı ondan sonra
bence sen de kendine yeni bi başlangıç yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?