Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

Ayrıca ben topuklu giyincede zaten deve gibisin topuklu niye giyiyorsun diyorlar eleştirenler hep eleştirir zaten üzme kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaa inanmıyorum ya iyimişş:)))))))))))) peki yaşın kaçsenn:)

katılıyorum aynen sana.Bu arada yaşın kaç? işte bunları yaşıyorum ben de kayle alınmıyorum ya çocuk gibi görünüyorum yaşımı göstermek biraz büyük göstermek istiyorum bni ciddiye almıyorlar ya çocuk gibi bakıyorlar bn 21 yaşındayım şuan hastanede staj yapıyoum ve ordaki bi abla bana cimcime ismini verdi hep cimcime diyorya çoküzülüyorum bıktım bu hakaret gibi aşagılanmalardan (

23 yaşındayım nerdeyse acıcık kaldı
boyum 160 yurt dışında yaşadığım için burdaki aşağa yukar bütün hatunlar tabiri caizse at gibi
Ben hep ufak tefek sevgilimin boyu desen 182 ailesinde hepsi uzuuuuuunnn mu uzuuuunnn görümce fln benden uzun babası 190
Bir tek kayınvalidemle aynı boydayız sanırım yada bir tık daha uzunumm

Sorsan bana nekadar olmak isterdin diye 165-167 den daha fazla olmak istemezdim e şimdide 5-7cm için isyan edecek değilim çok sükür Rabbim sağlık huzur mutluluk versinn

Benim boyum kısa diye mi aşkım ideal boydasn bir kız için diyor bilmiyorum tabi aradada dalga geçip şakaya vuruyor
Ama genelde ciddi konuşurken bence boyun iyi aşkım omuzumu geçiyosun zaten bak çeneme varıyosun düz ayakkabıyla diyor
Birde ufak tefeğiz ya daha fazla eğilip bükülebiliyoruz daha sempatiğiz kesinlikle
Bana demişti baçaklarını bükmeden eğilip ayak baş parmaklarına dokunabilirmisin diye tek seferde zınk diye hemen eğilip dokundum
Anaaa aşkıma bak diyip gözleri na böyle oldu
Birde diyo bana mızmızlancan yada bir kaç kez yavaş yavaş esneyip anca öyle dokunabilceksin sandım diyor

keşke bunu sonradan gönderseydin hastanedeydim stajda ağladım tüm rimel eyeliner hepsi aktı :/

bnm hem boyum kısa hem de mutlu değilimbu konu dışındaki sebeplerden dolayıneyse hiç de mutlu olmdm zaten.. Neyse sizinde mutlu olcak bişeyiiniz var bnm o da yok

canım ben doğuştan engelliyim boyum tam 1 metre falan yürüyemiyorum ve 4 yıldır oksiijene bağlıyım inan deve gibi uzun olmaktan iyi kısa boylu olmak

geçmş olsun cnm çok hem evet çok uzun boyu ben de hiç sevmyorum normal bi boy sadece.Senn yaşın kaç

gayet tatli göründüğünüze eminim. cok topuklu tercih etmeyin saçınızı cok uzatmayin ve uzun elbise giymeyin. gerisini dert etmeyin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

keşke bunu sonradan gönderseydin hastanedeydim stajda ağladım tüm rimel eyeliner hepsi aktı :/

Bu video ve nicelerinden sonra da boy mevzuunu hayatinin merkezi yapacak ve kahrolacaksan sana daha bir sey denemez. En azindan benim tarafimdan. Sukur iyidir, gereklidir.

bnm hem boyum kısa hem de mutlu değilimbu konu dışındaki sebeplerden dolayıneyse hiç de mutlu olmdm zaten.. Neyse sizinde mutlu olcak bişeyiiniz var bnm o da yok

inan ki bende değilim...

Sen de biraz ağır takıl o zaman. Karakterini bilemem ama eğlenceli, neşeli biriysen bunu fazla samimi olmadığın ortamlarda belli etme.

Mesela samimi olmadığım biri bana dese cimcime diye, ben de bundan rahatsız olsam ters ters bakardım heralde.

Geçenlerde markete gittim sigara almaya, kız bana yaşımı sordu. 22 dedim ben de sert bir ses tonuyla. O biraz abarttı, eminim sigara almaya gelen küçük çocuklara sesini çıkarmıyordur.

Katılıyorum.

Genç göstermekle çocuk gibi göstermek farklı şeyler..

ben çok uzunlarıda sevmiyorum çok kısaları da sadede normal olmak isterdim yani biryle ilk tanştıgımda i sen çok küçüksün demesin isterdim. sen çok mu uzunsun senn boyun kaç ki

1.76 boyum benim.evlenmeden once balik eti kivamindayken iki cocuktan sonra balina benzeri birsey oldum.ayakkabi numaram buyudu.42 anca oluyor.hele hamileligimin son gunlerinde enine boyuna massallahim vardi.
Minyon tipli olmak herzaman daha avantajli emin ol.
Hep bu yasta kalmayacaksin.yarin bi gun evlenip cocuk dogum vs olunca bu dusuncene guleceksin.
Simdi yasin genc,erkekler tarafindan begenilmek elestiri almamak istiyorsun bu gayet dogal ama bunlar gelip gecici.
Sagliginin ve yasinin tadini cikar.

işte böyle oluyor ep aynı bn dediğin gibi biraz samimi hani çok sert bi insna deglm hemen kaynaşırım ondan o da deyince bişeydemedim o emnmki kötü niyetle demiyor ama demekki dışardan bi küçük çocuk gibi görünüyorum ( peki snn boyun kaç cnm

İnsanoğlu memnuniyetsiz ve doyumsuz bir varlıktır. Şimdi sen 1.60 olsan bu sefer diyecektın ki keske 170 olsaydım. Çünkü istekler bitmez.

Zaten hıc anlamam bu boy sevdasını. Bır kadında öncelik yüz sonra vucut sn son boydur. Scharlett johansson 1.62 cogu erkek hastadır o kadına. Yani bır kadına giydiği yakısıyorsa guzelse narın bir vucuda sahıpse boy hıc onemli değil.

Yabancılar hıc takmıyo bu meseleye ben Türkiyede goruyorum bu boy takıntısını. Bana mınyon hatun her zaman daha cekıcı gelir. Zaten o yabancılarda da uzun herıflerın yanında hep mınyon olur özellikle uzak dogulu kadınlar.

scarlet 1,62 miymiş
ben baya uzun sanıyodum onu filmlerde öyle görünüyo
ama cidden ben de çok beğeniyorum o kadını

Ben de öyleydim ama hayat değiştirdi beni.

1.55im ama öyle ufacık tefecik değilim, kütük gibi de değilim tabi. Şu an kiloluyum o yüzden iri görünüyorum fotoğraflarda falan hiç kısa durmuyorum. Omuzlarım geniş kalçam dar bacaklarım ince, minyon görünmüyorum.

Spor yapıp incelmek istiyorum, minyon görünmeyi seviyorum ama küçük görünmeyi değil tabi. İnsanlara bebeğim var dediğimde kısa süreli bir şok geçiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…