bende 1.50 yim önceleri aynen senin gibiydim dershanedeki arkadaşlar falan aa bak topuklu giymiş demesinler diye topukluda giyemezdim komik gelebilir belki ama ayakkabımın içine hep gazete sıkıştırıp giyerdim uzasın boyum diye artık o zamanlar piskolojimi sen düşün ama sonrasında takmamaya başladım hatta bunu kendi açımdan olumlu bile değerlendiriyorum yaşıtlarımdan çok çok genç görünüyorum bence sen de kendine dert etme giy topukluları olsun bitsin :)
Boyum 1.73 .uzun olmasamda olurdu.minyon tipliler daha hoslar bence.
Ben de kısa boyluyum ve 29 yaşında olmama rağmen insanların beni 17-18 yaşında sanmasından nefret ediyorum!!!
Ne kadar güzel yaşınızı göstermiyorsunuz şeklinde yorumlar yapılıyor ancak iş hayatında bu minyon görünüşüm nedeniyle otorite kurmakta zorlanıyorum.
İşimi mümkün olduğunca iyi yapmaya çalışan, çalışkan bir insan olmam nedeniyle iş arkadaşlarım beni överken 'atom karınca' diyor. Onlar aklınca iltifat ediyor ama ben bu benzetmeden rahatsız oluyorum
Örneğin bir mobilyacı ya da beyaz eşya falan almaya gittiğimde; ki genelde annem ile giderim, insanlar beni sallamayıp anneme anlatırlar eşyaların özelliklerini ve ben çok bozulurum.
Kendi adıma yaşını göstermemenin çok da iyi birşey olduğunu düşünmüyorum.
Ve arkadasim, dun izledigim bir seyi senin de izlemeni tavsiye ederim. Goz yaslari icinde izledim. Fiziksel ozellik namina hicbir seyi kafama takmamaya yemin ettim, kafama takmadigim halde. Hicbir insani fiziksel ozelliklerinden dolayi da kinamayacagima soz verdim kendi kendime. Lutfen sen de izle, herkes izlesin:
http://m.youtube.com/watch?v=Lybu_ZEFn6w
boyum 1,78....topuklu ayakkabı delisiyim...ama
boyum uzun olduğu için başım göğe ermedi...bunları boşverin....öemli olan mutlu olabilmek...mutlu olmaya bakın...boy pos hepsi boşş...dışarıda fiziğime hevesle bakanların ben de mutluluklarına heves ediyorum...sizce hangisi???
canım ben doğuştan engelliyim boyum tam 1 metre falan yürüyemiyorum ve 4 yıldır oksiijene bağlıyım inan deve gibi uzun olmaktan iyi kısa boylu olmak
keşke bunu sonradan gönderseydin hastanedeydim stajda ağladım tüm rimel eyeliner hepsi aktı :/
bnm hem boyum kısa hem de mutlu değilimbu konu dışındaki sebeplerden dolayıneyse hiç de mutlu olmdm zaten.. Neyse sizinde mutlu olcak bişeyiiniz var bnm o da yok
katılıyorum aynen sana.Bu arada yaşın kaç? işte bunları yaşıyorum ben de kayle alınmıyorum ya çocuk gibi görünüyorum yaşımı göstermek biraz büyük göstermek istiyorum bni ciddiye almıyorlar ya çocuk gibi bakıyorlar bn 21 yaşındayım şuan hastanede staj yapıyoum ve ordaki bi abla bana cimcime ismini verdi hep cimcime diyorya çoküzülüyorum bıktım bu hakaret gibi aşagılanmalardan(
Ben de kısa boyluyum ve 29 yaşında olmama rağmen insanların beni 17-18 yaşında sanmasından nefret ediyorum!!!
Ne kadar güzel yaşınızı göstermiyorsunuz şeklinde yorumlar yapılıyor ancak iş hayatında bu minyon görünüşüm nedeniyle otorite kurmakta zorlanıyorum.
İşimi mümkün olduğunca iyi yapmaya çalışan, çalışkan bir insan olmam nedeniyle iş arkadaşlarım beni överken 'atom karınca' diyor. Onlar aklınca iltifat ediyor ama ben bu benzetmeden rahatsız oluyorum
Örneğin bir mobilyacı ya da beyaz eşya falan almaya gittiğimde; ki genelde annem ile giderim, insanlar beni sallamayıp anneme anlatırlar eşyaların özelliklerini ve ben çok bozulurum.
Kendi adıma yaşını göstermemenin çok da iyi birşey olduğunu düşünmüyorum.
inan ki bende değilim...
ben çok uzunlarıda sevmiyorum çok kısaları da sadede normal olmak isterdim yani biryle ilk tanştıgımda i sen çok küçüksün demesin isterdim. sen çok mu uzunsun senn boyun kaç ki
Sen de biraz ağır takıl o zaman. Karakterini bilemem ama eğlenceli, neşeli biriysen bunu fazla samimi olmadığın ortamlarda belli etme.
Mesela samimi olmadığım biri bana dese cimcime diye, ben de bundan rahatsız olsam ters ters bakardım heralde.
Geçenlerde markete gittim sigara almaya, kız bana yaşımı sordu. 22 dedim ben de sert bir ses tonuyla. O biraz abarttı, eminim sigara almaya gelen küçük çocuklara sesini çıkarmıyordur.
İnsanoğlu memnuniyetsiz ve doyumsuz bir varlıktır. Şimdi sen 1.60 olsan bu sefer diyecektın ki keske 170 olsaydım. Çünkü istekler bitmez.
Zaten hıc anlamam bu boy sevdasını. Bır kadında öncelik yüz sonra vucut sn son boydur. Scharlett johansson 1.62 cogu erkek hastadır o kadına. Yani bır kadına giydiği yakısıyorsa guzelse narın bir vucuda sahıpse boy hıc onemli değil.
Yabancılar hıc takmıyo bu meseleye ben Türkiyede goruyorum bu boy takıntısını. Bana mınyon hatun her zaman daha cekıcı gelir. Zaten o yabancılarda da uzun herıflerın yanında hep mınyon olur özellikle uzak dogulu kadınlar.
işte böyle oluyor ep aynı bn dediğin gibi biraz samimi hani çok sert bi insna deglm hemen kaynaşırım ondan o da deyince bişeydemedim o emnmki kötü niyetle demiyor ama demekki dışardan bi küçük çocuk gibi görünüyorum( peki snn boyun kaç cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?