Ay kısa boylu insanlar çıplak mı geziyor? Giydiğim yakışmıyor diyip diyip durmuşsun. Boyum 1.58 21 yaşındayım marketten sigara alırken kimlik sorulmuş insanım :) önemli olan kendine yakıştırmak. Bana dolaba dikkat et kafan çarpmasın diyenlere ay boy mu var nereye çarpıcak diyorum. Biraz kendinle barışık ol.
geçmş olsun cnm çok hem evet çok uzun boyu ben de hiç sevmyorum normal bi boy sadece.Senn yaşın kaç
İnsanoğlu memnuniyetsiz ve doyumsuz bir varlıktır. Şimdi sen 1.60 olsan bu sefer diyecektın ki keske 170 olsaydım. Çünkü istekler bitmez.
Zaten hıc anlamam bu boy sevdasını. Bır kadında öncelik yüz sonra vucut sn son boydur. Scharlett johansson 1.62 cogu erkek hastadır o kadına. Yani bır kadına giydiği yakısıyorsa guzelse narın bir vucuda sahıpse boy hıc onemli değil.
Yabancılar hıc takmıyo bu meseleye ben Türkiyede goruyorum bu boy takıntısını. Bana mınyon hatun her zaman daha cekıcı gelir. Zaten o yabancılarda da uzun herıflerın yanında hep mınyon olur özellikle uzak dogulu kadınlar.
Ben de öyleydim ama hayat değiştirdi beni.
1.55im ama öyle ufacık tefecik değilim, kütük gibi de değilim tabi.Şu an kiloluyum o yüzden iri görünüyorum fotoğraflarda falan hiç kısa durmuyorum. Omuzlarım geniş kalçam dar bacaklarım ince, minyon görünmüyorum.
Spor yapıp incelmek istiyorum, minyon görünmeyi seviyorum ama küçük görünmeyi değil tabi. İnsanlara bebeğim var dediğimde kısa süreli bir şok geçiriyorlar.
BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar
cnm vücudum güzel olsa giydiğim kıyafetyakışsa zaten bu kadar takmazdım ama boy da vücutla alakalı zaten vucut hatlarım da hoş değil ki uyumsuz hiçkıyafet bile almak istemiyorum hep aynı şeyleri giyiyorum :/
insanı çocuk gibi gösteren boyu değil kıyafetleridir kuzucuğum eskiden banada çok takılan olurdu şimdi çektim üstüme pardesüyü teyze diyen çocuklar oluyo terlikle kovalıyorum.. sen niye bu kadar takıntı yaptın bunu kendine.. bunu daha önce bi kişiye daha yazmıştım hiç etrafına baktın mı dalyan gibi çocukların yanında hep minyon tipli kısacık kızlar olur.. daha çekici geliyoruz biz bi kerem miniş tatlış tatlış kızlar olaraktan.. nerden mi biliyorum? kendimdenboyum 1.56 nişanlım 1.83...
aynı boydayız ama ben çocuk gibi görünmekten nefret ediyorum artık hiçkimse bi olgun insan gözüyle bakmıyor
o kadar abartmışsın ki, yasın küçük sanırım bunun takılacak bir tarafı yok
e vucud hatların kötüyse boyunu uzatamayacağına göre kilo ver
boyum 1.78 cok memnunum mutluyum ama sevgilisinin boyle gogsune gelen kiz gordum mu icim eriyor :) cunku benim boyle bir sansim pek yok. benim sevgilimin boyu varryaa 180 diyen kiza mesela o adam dev geliyor ama benim icin peh yani.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
artık hiç kimse bi olgun insan gözüyle bakmıyor demişsin. ama Türkiyde kadınların boyu zaten kısadır genel olarak. ayrıca kimse olgunluğu boyla ölçmez ki... bence bu senin zihninde oluşturduğun bir imaj, yani kısa boylulara kimseni olgun gözüyle bakmaması. bunu zihninde değiştir ve herkesin kısa boylulara olugun gözüyle baktığını düşün ve tıpkı bir filim sahnesi gibi bunu zihninda hayal et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?