Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

Konunu okuyunca kendimi hatırladım cnm. Benin boyum 1,55 ve ben de boyuma çok takardım. Çeşit çeşit dolgu topuk ayakkabılar alırdım. Üniversiteye başlayınca benim gibi hatta benden daha kısa olan kızları görünce inan bu takıntının saçma olduğunu anladım. Bence boyun gayet normal ama biraz topuklu, şıkır şıkır kıyafetlerle kendini daha iyi hissedbilirsin.

Boyum 1.78 uzun boylu olmaktan inanilmaz memunum 1 tek sey disinda '' topukluuuuuu ayakkaaaabiiiiii'' her ne kadar topuklu ayakkabilara bayilsamda her zaman her ortamda giyilmio malesef kisa boylu olmanin en guzel sansi bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

egzersiz yaparak boyunuzu 4 cm e kadr uzatabilirsiniz

boyum 1,74 tü 3 ay agır idman yaptım besyo sınavlarına hazırlanıyordum,şuan 3 santim uzunum

Ay kısa boylu insanlar çıplak mı geziyor? Giydiğim yakışmıyor diyip diyip durmuşsun. Boyum 1.58 21 yaşındayım marketten sigara alırken kimlik sorulmuş insanım :) önemli olan kendine yakıştırmak. Bana dolaba dikkat et kafan çarpmasın diyenlere ay boy mu var nereye çarpıcak diyorum. Biraz kendinle barışık ol.

sana katılıyorum

cnm vücudum güzel olsa giydiğim kıyafetyakışsa zaten bu kadar takmazdım ama boy da vücutla alakalı zaten vucut hatlarım da hoş değil ki uyumsuz hiçkıyafet bile almak istemiyorum hep aynı şeyleri giyiyorum :/

hehe çocugun da varne güzelbende biraz incelmek istiyorum belkidaha uzun görünürüm diye ..

insanı çocuk gibi gösteren boyu değil kıyafetleridir kuzucuğum eskiden banada çok takılan olurdu şimdi çektim üstüme pardesüyü teyze diyen çocuklar oluyo terlikle kovalıyorum.. sen niye bu kadar takıntı yaptın bunu kendine.. bunu daha önce bi kişiye daha yazmıştım hiç etrafına baktın mı dalyan gibi çocukların yanında hep minyon tipli kısacık kızlar olur.. daha çekici geliyoruz biz bi kerem miniş tatlış tatlış kızlar olaraktan.. nerden mi biliyorum? kendimden boyum 1.56 nişanlım 1.83...

e vucud hatların kötüyse boyunu uzatamayacağına göre kilo ver

boyum 1.78 cok memnunum mutluyum ama sevgilisinin boyle gogsune gelen kiz gordum mu icim eriyor :) cunku benim boyle bir sansim pek yok. benim sevgilimin boyu varryaa 180 diyen kiza mesela o adam dev geliyor ama benim icin peh yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o kadar abartmışsın ki, yasın küçük sanırım bunun takılacak bir tarafı yok

bnkimse için güzel görünemkiçin değil kendi gözüme güzel gelmek istiyorum o da olmuyor her aynaya baktıgımda cnm sıkılyor

aynı boydayız ama ben çocuk gibi görünmekten nefret ediyorum artık hiçkimse bi olgun insan gözüyle bakmıyor

artık hiç kimse bi olgun insan gözüyle bakmıyor demişsin. ama Türkiyde kadınların boyu zaten kısadır genel olarak. ayrıca kimse olgunluğu boyla ölçmez ki... bence bu senin zihninde oluşturduğun bir imaj, yani kısa boylulara kimseni olgun gözüyle bakmaması. bunu zihninde değiştir ve herkesin kısa boylulara olugun gözüyle baktığını düşün ve tıpkı bir filim sahnesi gibi bunu zihninda hayal et.

evt dedikleriniz doğru bu kadar uzun pşmak istemezdim zaten ama keşke normal bi boyum olsaydı

olgunluk derken ondan bahsetmedim yani yaşım büyük olmasına ragmen çocuk gibi görülüyorum hep biri ufaklık diyo biri küçükşeytan diyo böyle lkaaplar biri geliyo başımı okşuyo yanagmı sıkıyo bi küçük çocukmuşum gibi ya sinir oluyorum (

Allah baska dert vermesin cnm. Kisa boylu olmak hicte kötü bisey degil. Daha yasindan kücük gösteriyor insani. Ablaminda boyu kisadir 29 yasinda ve görsen 18-19 yasinda dersin :) oyüzden bende bazen imreniyorum :) herseye olumlu tarafindan bak kisa boylu olmaninda avantajlari var. Ayrica istedigin topuklu ayakkabulari giyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…