Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

senin seven kimse yok işte bu boyum yüzünden kimsen,in dikkatini bile çekmiyorum çocuk muamlesei görüyorum

şaka gibisin :)
sadece karşına çıkmamış emin ol
aşıgın olunca bu düşüncelerine güleceksin
ben gebeyım ve doktorum kan değerimde olan bi toxoplazmadan dolayı bebegınde bazı durumlar olabılır dedi
dudagı damagı yarık,başı bedenıne göre küçük vs.
bende dedimki yüce rabbim bana öyle layık görüyosa öyle basarım bağrıma
fiziğimiz bedenimiz organlarımız allahın şekıllendırmesi değil mi?
yaradınımız neyi nasıl hoş görüyosa öyle olur
verdiği vermediği bütün güzellikler ve nimetler için binlerce kez şükürler olsun

Berbat inan kendini kısa ve şişko hissediyorum diyetisyene gittim bana deli muamelesi yaptı resmen 10 kilo fazlam var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm sen iyi misin bnm boyum 1 53 diyorum senn boyun bnden 10 santm fazla ve kilon çok az yani benle dalgaa mı geçiyorsun anlamadım ya biri bu kıza yorum yapsın :SS(

evet ama arada 7 santm var az degl keşke 1 60 olsaydım (

Canim o 7 cm cidden pek farkli durmuyor, benden birazcik kisa bi arkadasim var ayni boylardayiz diyordum 152 imis o da. Neden takiliyorsun buna ? Etrafinda bu konuda alay eden falan var mi ki seninle ? Belki ondan takmissindir ? Ben ailemdeki, genel arkadas cevremdeki en kisa insanim hep. Hic takmadim kafama, niye takayimm. Siz de takmayin, minik kadin daha narin olur, cogu erkegin de dusuncesi bu yonde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm sen iyi misin bnm boyum 1 53 diyorum senn boyun bnden 10 santm fazla ve kilon çok az yani benle dalgaa mı geçiyorsun anlamadım ya biri bu kıza yorum yapsın :SS(

Bana takıntılısın diyen var bu konuda sen bana bakma kilon kaç bu arada fazla değilse sıkıntın olmaz aslında

Benim boyum da 157 erkek arkadaşım 186 Biz en çokta boy farkımızı seviyoruz. Takılma böyle şeylere. Boy önemli değil. Fiziğine önem ver zayıf ve orantılı bir vücut olunca kısa boy daha çekici duruyor emin ol

yok bnm öyle güzelleşcek özellgm olsaydı keşke

E özelliklerin bu kadar kötüyse giyimle dikkat çek. Spor giyiniyorum, topuklu ayakkabı giymiyorum diyorsun. Bu durumda yapılacak hiçbir şey yok. Bari insanların yanında bundan bahsetme de koz verme ellerine.

benim de boyum kısa.. 1.55 önceden çok dert ederdim.

topuklu giyerdim sürekli. aslında severdim ama yine en azından 3-4. cm topuklu giymek isterdim spor ayakkabı vs giymek isterdim... ama bu babetleri sevmezdim. hiç de babet giymedim..

bazı uzun boyluları görünce sinirlenmezdim ama hadi ben giyiyor 7-8 cm topuklu uzun boylularda giyiyor o kadar topuklu..
işyerinde ya da çevrede deyim bazı çünkü gereksiz insanlar boyu kısa da ondan topuklu giyiyor, işte topuklu giyiyor ki uzun görünüyüm diye ya da pantolonun paçasını uzun tutuyor ki topuklu görünmesin diye.. vs laflar ederek boş boş konuşanlar da vardı.

onlara kızıyordum.
33 yaşında evlendim. eşimin boyu 1.80. ama nedense çok uzun topuklu giymeden de rahattim eşimin yanında. yanında rahat etmemde ne yalan söyleyim eşimin payı büyüktür. önemsemez.. kısa topuklu giymeyi önerir, ya da birşeye baksa şu da güzel der..kısa topuklu olanları vs.

zamanla bu duruma alışıyorsun yani.. şimdi hamileyim düz terlik giyiyorum.. hiç aldırış etmiyorum..

sözün özü sen rahat ettiğin ve yanındakileri seni rahat ettirdiğinde boyun önemi yok..

benim kuzenim de kısa onun eşide uzun boylu.ama o hep düz veya birkaç cm topuklu giyiyordu. yani öyle topuklu giyeceğim diye kendini kasma..

ayriyetten arkadaşların dediği gibi minyon olmanın avantajı yaşınız küçük göstermesi.. ben 35 yaşındayım diyorum tanımayanlar inanmıyor..

Son düzenleme:
Insan yeter ki dert etmek istesin, kafaya takacak o kadar cok sey var ki.
istedigin kadar buna uzul, bu konu senin elinde degil, Allah oyle yaratmis.
sen senin elinde olanlarla ilgilen.kendini gelistir, kültürünu arttir, toplum icinde goruntu seni bir yere kadar goturur,
sonra devreye karakterin girer. Sen bunlara yogunlas.
bak simdi yorumları okurken ben de takildim.
burda yazilan rakamlarin oldukcs ustunde boyum.
ve arkadaslar hep 'hem biz topuklu da giyebiliyoruz' demis.
demek ki uzun boylularin topuklu giymeleri hos gorulmuyor.
e napalim, her gun mu spor ayakkabi , duz ayakkabi giyelim.
gayet de giyiyorum topuklu, kimsenin ne dedigi umrumda olmuyor.
kirk yilda bir giysem de on cm topuklum bile var yani .
canim oyle istiyorsa kime ne?
sen de salla insanlari, kendinle baris.saglikli olduguna sukret.

senin boyun kaç bi de ne oldu kafana takmamaya başladın merak ettim belki bnde de işe yarar hiç sanmıyorum ama :/

canım ben doğuştan engelliyim boyum tam 1 metre falan yürüyemiyorum ve 4 yıldır oksiijene bağlıyım inan deve gibi uzun olmaktan iyi kısa boylu olmak

bende 1.50 yim önceleri aynen senin gibiydim dershanedeki arkadaşlar falan aa bak topuklu giymiş demesinler diye topukluda giyemezdim komik gelebilir belki ama ayakkabımın içine hep gazete sıkıştırıp giyerdim uzasın boyum diye artık o zamanlar piskolojimi sen düşün ama sonrasında takmamaya başladım hatta bunu kendi açımdan olumlu bile değerlendiriyorum yaşıtlarımdan çok çok genç görünüyorum bence sen de kendine dert etme giy topukluları olsun bitsin :)

Ben de kısa boyluyum ve 29 yaşında olmama rağmen insanların beni 17-18 yaşında sanmasından nefret ediyorum!!!

Ne kadar güzel yaşınızı göstermiyorsunuz şeklinde yorumlar yapılıyor ancak iş hayatında bu minyon görünüşüm nedeniyle otorite kurmakta zorlanıyorum.

İşimi mümkün olduğunca iyi yapmaya çalışan, çalışkan bir insan olmam nedeniyle iş arkadaşlarım beni överken 'atom karınca' diyor. Onlar aklınca iltifat ediyor ama ben bu benzetmeden rahatsız oluyorum

Örneğin bir mobilyacı ya da beyaz eşya falan almaya gittiğimde; ki genelde annem ile giderim, insanlar beni sallamayıp anneme anlatırlar eşyaların özelliklerini ve ben çok bozulurum.

Kendi adıma yaşını göstermemenin çok da iyi birşey olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Hahah cok sekersiniz. Insanlar birilerine teselli verirken diger insanlari nasil da kucuk dusurmeye calisiyorlar di mi? Deve gibi vs.
Ben de 1,60 im. 1,65 olsaydim diyebilirim. 1,65 olsaydim da 1,70 e goz dikecektim eminim. Ben ortalama 1,70 boyunda ve zayif olan kizlari begeniyorum. Cok hos duruyor. Fakat boyu 1,50 - 1,60 araliginda olup zayif olan kizlarin, boyu 1,70 olan ve zayif olan kizlardan cok bir farkinin olmadigi da bir gercek. Yasli gostermenin de boyla ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Bana 1,60 boyumla 16 yasinda misin diye soranlar varken benden daha kisa arkadasima 27 - 28 yasinda gosteriyorsun diyenler oldu. Ikimizin yasi da 26 ustelik. Konu sahibesi sen epey bir takinti yapmissin. Bence bu konuyu asman gerekiyor ki mutlu olabilesin. Yapilan hicbir tavsiye seni mutlu etmeyecekse konu acmanin da manasi yok. Ya boy uzatma ameliyati olacaksin ya mutsuz olacaksin ya da kendini seveceksin. Bu kadar basit.

Son düzenleme:
boyum 1,78....topuklu ayakkabı delisiyim...ama

boyum uzun olduğu için başım göğe ermedi...bunları boşverin....öemli olan mutlu olabilmek...mutlu olmaya bakın...boy pos hepsi boşş...dışarıda fiziğime hevesle bakanların ben de mutluluklarına heves ediyorum...sizce hangisi???

Ve arkadasim, dun izledigim bir seyi senin de izlemeni tavsiye ederim. Goz yaslari icinde izledim. Fiziksel ozellik namina hicbir seyi kafama takmamaya yemin ettim, kafama takmadigim halde. Hicbir insani fiziksel ozelliklerinden dolayi da kinamayacagima soz verdim kendi kendime. Lutfen sen de izle, herkes izlesin:

http://m.youtube.com/watch?v=Lybu_ZEFn6w

Son düzenleme:
Boyun değiştiremeyebileceğin birşey o yüzden bence takmaya değmez, hem güzel bi vücudun olursa bazı erkekler minyon daha çekici bulurlar. Kendinle barış bence topuklu filan giyme, ben komik buluyorum çünkü yalan yok. Ve birçok kişiden de duydum ufacık boyla boyları kadar topukluyu niye giyiyorlar acayip duruyor diye,bunu eşim de dedi.

Ben 177 yim bende hep üzülmüşümdür küçükken herkes sırık derdi şimdi de sürekli kilomu kontrol etmem gerekiyor yeni doğum yaptım baya kilo aldım çok kötü duruyorum dev gibi (( minyon bayanlar bana hep daha hoş gelmiştir

Ben 1.70im, valla uzmeyin kendinizi, 1.55lik kadin 1.70lik erkekle de olur, 1.80lik de ama ben Topuklu da giyince 1.85ten asagi adam yanima yakismiyor, bence cok sanslisiniz, hayata gulumseyin. Minyon kadinlar bence daha zarif ve feminen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…