Bozuk para uzatmak

Ah adam yanında nasıl sevgilisine su almak ıcın cumhuriyet altını tasımaz! Olacak iş degıl hatta kız araca binmeden once bir altın dolusu küp kırmalıydı utanmadan bozuk para al demıs

Az bile dusunmussunuz degıl kıza surda bozuk para var oradan para al deyip gondermesı ipek ortulere belenmıs altın tepside kızın ayagına getırmelıydı o suyu acip ıcerken basından gul yaprakları serpılmelıydı buyuk yanlıs yapılmış

Pardon hangi gezegende yasıyordunuz?

Adam suyu alıp gelmeli ayrıca ph değerini kontrol etmeli çok soğuksa uygun sıcaklığa getirip içirmeli daha sonra peçeteyle kızın ağzını silmeliydi. Ya bi gidin Allah aşkına böyle saçma sapan şeylere bozulup ondan sonra "kadınlar güçlüdür" ayakları yapıyorsunuz. İnip alsaydı arkadaşın suyunu.

Arkadaşınıza 1 damacana su + kağıt para versek adamın yakasından düşer mi acaba adam bu sefer peşinden koşup arabaya bindirmiş ama böyle saçma triplere girmeye devam ederse son sürat kaçması yakındır. Çok susamış insan der bakkal büfe falan görünce 2 dakka sağa çek su alıp geleyim. Demek ki o kadar da susamamış , triplenesi gelmiş

Gecekten bu kadar minnos kalbinizmi var ya. Adam bir su alacak diye 200 lirami bozsun. Benim esimde olsa aynisini yapar bende olsam karsimdakine aynisi yapardm yani. O torpidodaki bozuklullar su almak icin genelde. Atariz oraya bu budur yani

Bozuk para uzatmamış ki ayrıca su ne kadar,bozuklukla gelen bi şey..şurda bozuk para yani su alabileceğin para var alabilirsin demiş bende bi tuhaflık göremedim

Bende eşime sen dur ben bi koşu alır gelirim bozuk para ver bozdurmayım diyorum

Yahu suyunuzu da kendiniz alacak kapasitede olun, her şeyi erkekten bekleyip kendi kendinizi yoksunlaştırmayın, bu yaşa kadar kim alıyordu içeceği suyu arkadaşınızın bu ne değişik bir alınganlık. Nasıl bi prenseslik seviyesi arabayla marketin önünde durmuş adam zaten e inip alsın bi zahmet arkadaşınız da suyu. Böyle mi sevgi ölçüyor, kibarlık kabalık ayrımı yapıyorsunuz gerçekten?

Arkadasiniz hangi ülkenin prensesi???
Böyle tripcanlara uyuz oluyorum ya...mantık olarak cinsiyeti kadın da olsa erkek de olsa transeksüel de olsa bakkal için inecek olan kişi şoför hariç herhangi bir kişidir. Bundan da nem kapan evinde tek yaşlansin

Bilmiyorum ya bana biraz ters geldi gibi ama bilmiyorum bakalım cogunluk sizin fikrinizdeyse demekki biz yanlış düşünüyoruz
Evet yanlis düşünüyorsunuz. Kızın yaptığı çok ayıp ve terbiyesizce. Adam gene adamlık yapmış ben olsam terk ederim suratına bakmam bu kadar da.kapris olmaz ki

Şimdi farklı bir versiyonla yorum yapacağım

Ayyy inanmıyoorummm kesinlikle ayrılsınlar eğer sevseydi bozukluk var al demezdi mutlaka kendisi iner alırdı erkek dediğin kızın suyunu alır ayağına getirir abiiii kesinlikle çok yanlış yapmış adam mutlaka bir cezası olmalı affetmesin arkadaşın sakınnnnn

Yok ya olmuyor anca bu kadar çıktı içimde yoksa demek

Bende bozuldum ama kıza neden kendi parası yokmuymuş kendi almıyor.......

Sen zaten onun maddi gücünü kabul etmişin ki o sana o teklifi yapmış.

Evet adamin inip almasi lazimdi. Ben boyle seylere dikkat ederim.

Eşim bir kere biyere girerken benden önce girmişti mesela hiç sevmediğim şeylerdir ama kiyamet kopmadi sadece beni arkada biraktin dedim yani dikkat ediyor.

Yol ortasinda arabadan inip bu kadar abartacak birşey göremedim. Normalde kibar, dusunceli demişsiniz, boşluguna geldi herhalde.
Olabilir bazen saçma davranişlar, bu kadar abartmasin arkadasiniz, fazlasi insani usandirir çünkü.

Böyle hayat çok zor değil mi? Adamın yerinde olsam bende aramazdım

Arkadaşınızın regl dönemi falan sanırım?
Ne okudum arkadaşlar ben
Yapmayın gözünüzü seviyim ya. Adam yanlış birşey yapmamış arabayı durdurup git al'da diyebilirdi,
en azından bozuk para var demiş düşünmüş. Hadi düşünmedi diyelim siz karşınızdaki erkeğin eline bi su için bakıcak kadınlar olamazsınız, olmamalısınız.
Cüzdanı yanında yokmuş sanırım arkadaşınızın öyle anladım adam bunu düşünmeden,
bozuk para var git al dememiş olsaydı da arkadaşınızda cüzdanının olmadığını bildiği halde, para vermedi diye kırılmış bile olsaydı.. Yinede zaten rahatlıkla 'cüzdanım yanımda değil' diyemediğiniz bir ilişki içindeyseniz bu zaten bir ilişki olamamış demektir.
O yüzden arkadaşınız arabadan iyi ki inmiş. Çocuğun ruh sağlığı için en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…