- Konu Sahibi Yumusaksurat
-
Ah adam yanında nasıl sevgilisine su almak ıcın cumhuriyet altını tasımaz! Olacak iş degıl hatta kız araca binmeden once bir altın dolusu küp kırmalıydı utanmadan bozuk para al demısKendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
Gecekten bu kadar minnos kalbinizmi var ya. Adam bir su alacak diye 200 lirami bozsun. Benim esimde olsa aynisini yapar bende olsam karsimdakine aynisi yapardm yani. O torpidodaki bozuklullar su almak icin genelde. Atariz oraya bu budur yaniMerhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...
Bozuk para uzatmamış ki ayrıca su ne kadar,bozuklukla gelen bi şey..şurda bozuk para yani su alabileceğin para var alabilirsin demiş bende bi tuhaflık göremedimKendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
Yahu suyunuzu da kendiniz alacak kapasitede olun, her şeyi erkekten bekleyip kendi kendinizi yoksunlaştırmayın, bu yaşa kadar kim alıyordu içeceği suyu arkadaşınızın bu ne değişik bir alınganlık. Nasıl bi prenseslik seviyesi arabayla marketin önünde durmuş adam zaten e inip alsın bi zahmet arkadaşınız da suyu. Böyle mi sevgi ölçüyor, kibarlık kabalık ayrımı yapıyorsunuz gerçekten?Kendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
Arkadasiniz hangi ülkenin prensesi???Kendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
Evet yanlis düşünüyorsunuz. Kızın yaptığı çok ayıp ve terbiyesizce. Adam gene adamlık yapmış ben olsam terk ederim suratına bakmam bu kadar da.kapris olmaz kiBilmiyorum ya bana biraz ters geldi gibi ama bilmiyorum bakalım cogunluk sizin fikrinizdeyse demekki biz yanlış düşünüyoruz
Prensesler yanında para taşımazBende bozuldum ama kıza neden kendi parası yokmuymuş kendi almıyor.......
Sen zaten onun maddi gücünü kabul etmişin ki o sana o teklifi yapmış.
Kendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?