Bozuk para uzatmak

Biz sevgilimle dolanırken eğer markete uğrayacaksak arabayı da o kullanıyorsa hep ben iner alırım zaten. Böyle durumlarda şoför arabadan inmez ki? Ben kullanıyorsam da o iner alır. Arkadaşınız yaptığı hareket çok saçma bunda alınacak trip atacak bir şey yok ki. Kendi susamış gidip kendi alsın suyunu. Neye bu kadar gocunmuş anlamadım.
Bazı insanlar sıkıntı çıkarmaya,trip atmaya yer arıyor cidden. Yazık oluyor güzelim ilişkilere. Sevgilisi yerinde olsam hiç o kadar dil dökmezdim.

Kadın dedigin sevgilisini arabayla almaz, araba onun ayağına gelir astro, yapma böyle şeyler

benimki otomatik vites, daha büyük, daha havalı :)
sdjgklsjgkl

ama ben kullanmıyorum mesela kendisi hemen şoför mahalline geçiyor
şimdi uyandım, çakal hep suları ben alayım diye yapıyormuş bunu
sdgklşkgşd

Ayni anda ayni yorumu yapmisiz :)

A bir de o vardı de mi.

Hani çokta büyütülecek birşey değil en azından

Sene bilmem kaç daha 24 yaşlarındayım. Görüştüğüm biri var. Bir gün minibüse biniyoruz refleks olarak elimi cebime attım bozuk parlar çıktı bende çok olur. Görüştüğüm kişi avucumdan aldı paraları cebine attı Yüzüne baktım ne yapıyorsun der gibi. Lazım olur bozukluk dedi O günden beri adı BOZUKPARA X olarak kaldı
Ne zaman bozuk para lafı geçse aklıma gelir

O zaman benim eşim hep yakisiksiz iş yapiyor ..eşim arabada beklerken hep ben alırım biseyleri ...

Park sorunu var olur olmadık yer var vs vs yani

Şaka mısınız siz ya. Adamın terbiyesizliği nerede? Yahu eşimle ilk buluşmamızda bana dürümcüden nohut dürüm yedirdi. Ama ben hiç ayıplamadım. Görüyon mu sen millet su aldıracak üstüne bozuk para verecek diye tekmeyi basıyo. Tüh bende o an terke etseymişim dicem ama iyi ki de yapmamşım şimdi en lüks yerlerde de yemek yiyorum salaş yerde de Amannn sanki prenses

Sevgilisinin inip alması kibarlık olurdu. Tam tersi bir durum olsa erkek susadım dese, kızın inip alması da aynı şekilde kibarlık olurdu. Ben azıcık üzülebilirdim sanırım çünkü sevgilim susadım dese ben teklif ederdim alayım mı şuradan diye. Ama çok küçük bir mevzu yani kafaya takmaya değmez

Sırf meraktan baktım durumun şekli nohut sandım içinde nohut varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…