Bozuk para uzatmak

Benim eşimde araba kullanırken bana bozukları uzatıp şurdan ekmeği alır mısın diyor. Acaba boşasam mı

Benimkinin de motor kullandığımız dönem indirip bariyer kaldırtmışlığı var ha bir de motorun aküsü bittiğinde eşimi ve motoru ittirmişliğim de var inip su almak ne ki

sanırım bozuk paraya değil ama suyu adamın almadığına bozulmuş arkadaşınız, bence arabaya park edecek alanın sıkıntısını yaşamış olabilir, empati yapın biraz.
Diyelim ki arabayı park edecek alan vardı ama adam inip almadı eeeeee ne var bunda kıza da birşey demek istemiyorum oda kendi açısından bakıyor incelik yapıp su alıp gelebilirdi diyor ama almamış zzorla değil ya burda kıza düşen susadigini dile getirmek ve karşıdan gelecek tepkiyi beklemek bittiii bu kadar alır almaz bozuk para da verebilir çünkü o sonuçta para yani incir çekirdeği doldurmayacak bir sorun lütfen takilmayin buna ve tekrarlanmaması için uğraşın çünkü bunlar çocuksu haraketler.

Arkadaşınızla ömür geçmez. Adamın nakli varsa koşarak uzaklaşır.
Tam bir prenses vakası

Su için elli TL mi vercekti adam. Ergen galiba arkadaşınız

hdskfljsdldfjkslsdf
yarıldım

hdskfljsdldfjkslsdf
yarıldım
Kuzenler hala hatırlar adamı ha bir de şey var ben buna doğum günü için hediye alacaktım zamanım dardı bulamadım. Parasını verdim rica ettim sen alır mısın kendine diye. o zaman 50TL vermiştim bak hala hatırlıyorum parayı Adam gitti parayla açık öğretim kitabı aldı Dedim ben sana parayı o yüzden mi verdim. Napim ihtiyacım vardı dedi dkjfdilgjfdf

Böyle şeyler okuyunca bedavadan evlenmişim diyorum. İçeceğim suyu inip almak ne ki tekerlekte taş var gibi ses geliyor diye eşim yavaş yavaş arabayı sürüp ben tekerleğe bakarak koşmam mı dersiniz,motorda sıkıntı olup o arabayı çalıştırıp ben kaputu açıp dur çalıştır modunda sıkıntıyı tespit etmem mi dersiniz ,ekmek alınınca içerde kokusuna dayanamıyorum bagaja kendim inip koyuyorum mu dersiniz ohoo ben baya harcanmışım.

Ben de konuyu okumaya başladığımda sanıyorum ki kızın cüzdanını almadığını fark etmedi inip alsın diye bekledi kızda para teklif etmemesine felan bozuldu. Halbuki gayet doğal müsait yerde alacağı yeride kolaylık olsun diye bozuk parayı da göstermiş. Bunda incelik neden aranır ki. Yetmemiş bide özür dilemiş ey gidiii

Sayenizde maymun gözünü açtı eşim bir gelsin sorcam ne münasebet beni böyle her işe çırak gibi koşar hadsiz

İşin şakası dünya yeterince zor bir yer gerek var mı bir de kendimizin bu kadar zorlaştırmasına. Tamam kimi erkek/kadın asla tek bir tavizi ,fedakarlığı bile hak etmez,ne kadar süründürsen müstehaktır ama eğer karşınızdaki normal bir insansa küçük hesaplara ne gerek var. Valla hem kadınlara rol biçilemez kadın özgür her işi yapar diyoruz,hem ama erkek onu yapmalı bunu yapmalı deyip yine ilişkide gereksiz cinsiyetçi kalıplar buluyoruz. Karşılıklı genel anlamda sevgi,saygı,ilgi,ince düşünce varsa suyu kimin aldığı aman efendim parayı elinden alamazdım gibi konular olmamalı bence.

adamdaki vizyonsuzluk :)

First lady oldugundan bozulmuş herhalde
Saka misiniz

Susadim deyince adam hemen arkadan su ve bilumum market ürünü çıkarmalı çünkü ya da arabayi park edip kosa kosa hemen su almali.
^^susadım^^
Nasıl romantik bir istek. Nasil önemli.
Arkadasin porselen bebek oldugu icin boyle isler yapmamali ne munasebet.
Eline para mi alacak kiz haşa ne haddine o adamin.
Ay umarim adam bidaha aramaz kizi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…