Bozuk para uzatmak

Yaa adam ne kadar kibar.. Arkadaşınız tam tersi hanzo 😒😒 Bence arkadaşınız da erkek arkadaşından özür dilesin ve 26 yaşnda genç bir kadn olarak daha mantklı adımlar atsn. Ota moka trip atlmaz yani.. Sonra atılması gereken gerçek bir.sebep olsa değeri kalmaz o tribin😒
26 yaşında mıymış :KK57: ben 18 -19 sanmıştım

Kızlar biraz üzüldü arkadasım bunları okuyunca ama o mesaj atmadan adam attı simdi. Kalbini kırdıysam özür dilerim kötü Bi niyetim yoktu falan diye... Okutuyorum merak etmeyin. Bi silkelendi sanki. D

:)

yarın öbür gün arabanın kapısını açmadı diye olay çıkarır böyle bir karakter. bence arkadaşınızın bakış açısını kökten değiştirmesi lazım. bu tek olaylık mevzu değil.

Daha cicim aylarındalar sanırım. Adam neye özür dilediğini anlamamıştır bile. Trip yemektense özür dilerim böylece konu uzamaz deyip dilemiştir :D
1 yıl olmuş cicim ayı kalmış mıdır :D gerçi hanım kızımız prenses olduğu için cicim ayı bi 10 yıl daha sürer ama neyse jajfjdjd. Garibime üzüldüm, özür diliyor ama ne için dilediği hakkında zerre fikri yok :D

Kızlar biraz üzüldü arkadasım bunları okuyunca ama o mesaj atmadan adam attı simdi. Kalbini kırdıysam özür dilerim kötü Bi niyetim yoktu falan diye... Okutuyorum merak etmeyin. Bi silkelendi sanki. D

zavallı adam kızın neye alındığını anlamamış ki

biz bu kadar kadın zor çözdük adam nasıl anlasın

bir de cidden harbi hakikatli adam kızı bırakmamış indi arabadan diye, ille de geri getirmiş vs vs

1 yıl olmuş cicim ayı kalmış mıdır :KK70: gerçi hanım kızımız prenses olduğu için cicim ayı bi 10 yıl daha sürer ama neyse jajfjdjd. Garibime üzüldüm, özür diliyor ama ne için dilediği hakkında zerre fikri yok :KK70:
Erkeklere müstehak işte. Evlenince anam dı ablamdı derken kadını mahvediyorlar mı desem acaba :D

Ne var parayı alıp suyu kendi alsa, eline mi yapışıyor?

Bu kadar premses havalarında olmaya gerek yok.

Ben bu tarz kadınların gerçek dünyada yaşamadığını, çok fazla sosyal medya ve diziye maruz kaldığını düşünüyorum.

Adam yine ısrar edip almış arabaya, orada bırakıp gidecekti su için kapris yapıp inen arkadaşınızı.

Ne var parayı alıp suyu kendi alsa, eline mi yapışıyor?

Bu kadar premses havalarında olmaya gerek yok.

Ben bu tarz kızların gerçek dünyada yaşamadığını, çok fazla medya diziye maruz kaldığını düşünüyorum.

Adam yine ısrar edip almış arabaya, orada bırakıp gidecekti su için kapris yapıp inen arkadaşınızı.

ben de kadın yada erkek insanların pratik düşünememesini, belli kurallara kalıplara kendilerini sıkıştırmalarını anlamıyorum.
yani suyu kimin aldığının ne önemi var ? önemli olan beraber zaman geçirmek.

Yanlış anlamayın ama arkadaşınız bu şekilde prenses sendromlarıni asamadigi taktirde evlendiği zaman çok hayal kırıklığına uğrar. Altı üstü bir su adam düşünememiş. Şayet ki sürekli adamın tavrı bu yondeyse o başka ama aşın lütfen bu durumları. Böyle bir dünya yok her gün prensesler gibi davranilsin

Şimdi; okulun önüne sürpriz bir şekilde gelmesi, adamın jest yapmayı sevdiği biri anlamına geliyor.

Ev kıyafeti ile dışarı çıktığı ve ondan para almak istemediği için adamdan beklemesi bence yanlış bir düşünce değil.

Sonuç: Adam düşünememiş ana sonra kız bozulunca suyu kendi almak istemiş. Bence bu olay gerçekleşmeliydi. Sonrasında Adam da bu konuya dikkat ederdi. Yani o noktadan sonra kızın çok fazla kapris yaptığını düşünüyorum.

Yanlış anlamayın ama arkadaşınız bu şekilde prenses sendromlarıni asamadigi taktirde evlendiği zaman çok hayal kırıklığına uğrar. Altı üstü bir su adam düşünememiş. Şayet ki sürekli adamın tavrı bu yondeyse o başka ama aşın lütfen bu durumları. Böyle bir dünya yok her gün prensesler gibi davranilsin
Evlenemez ki ayol zaten 😂😂 hangi akli basinda adam boyle biriyle evlenir

Araba kenara cekildiyse şoför arabada bekler mantıken. Evine gidince içersin demiş gibi davranmissiniz. Bozuk paraların yerini gösterip alabilirsin surdan demis çok normal. Kız da okadar büyük bir tepki vermiş ki adam neye ugradigini şaşırmıştır.

ben de kadın yada erkek insanların pratik düşünememesini, belli kurallara kalıplara kendilerini sıkıştırmalarını anlamıyorum.
yani suyu kimin aldığının ne önemi var ? önemli olan beraber zaman geçirmek.
Olur mu öyle şey, belli kurallar, kalıplar var onlara bağlı mutluluk.

Sevgilisine arabadan inip su almayan erkek dert sebebidir misal. Kadının etrafında pervane olmalıdır. 🥴

Zavallı adam özür dilemiş birde. Çekecek çilesi varsa demek 😅

Evlenemez ki ayol zaten 😂😂 hangi akli basinda adam boyle biriyle evlenir
Çok çocukça düşünceler. Yeri gelecek evlendikleri zaman eşin vakti yoksa markete pazara kendisi belki çıkacak kendi işlerini kendi halledecek bu sendromlarla çok zor. Her şeyi karşı taraftan beklememek lazım bu beklenti kişiyi çok üzer. Anlatılan durumda ters bir laf edilmemiş

Bir yıla yakındır beraberler. Su parası istememiş işte susadım demiş sadece. Yani eline o parayı almak istememiş. Bozuk veya kağıt sorun değil, parayı istememiş sadece ağrına gitmiş. Bide araba park edilmeyecek bir yerde değilmiş. Sessiz sakin Bir caddede durmuş zaten market için

Ee markette parasiz su alinmayacagina göre? Ki kiz zaten eve gidecekmis, ordada su içebilirdi. Adam kizi okuldan aliyor, marketin önüne getiriyor, parasini bile veriyor ve halen yaranamiyor ya. Onca sey yapiyor, ve kiz arabadan çikip KENDISI ICIN bile su almak istemiyor. Ve adam tüm bunlara ragmen halen kizin pesinden gidiyor.

Cok sagliksiz bir iliski bana sorsan. Adam biraz kiza bagimli gibi ve kiz bu "gücü" çok fazla abartiyor. Kesinlike bir yerden sonra patlak verir.

Lütfen kendine gelsin. Karşısındaki kişi ne güzel kıymet veriyor ki haksız olmasa bile özür diliyor. Belki neye kırıldığını bile anlayamadi. genel olarak erkekler bu kadar derinlemesine düşünen varlıklar zaten degil

Back
X