Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

canım çok teşekkür ederim :)

inşallah istediğin gibi olur saçların.. hangi kuaförde ve ne kadara yaptırdığınıda paylaşırsan sevinirim
canım ben fırsat bu fırsat sitesine üyeyim ordan buldum tabi çok araştırdım tek tek aradım en düzgün cevap verene gittim arkadaşımla. sabah 10da randevu verdi tam 8 saat sonra çıktık 6 buçuktu ayrıldığımızda. Maltepe sahilinde adı salon diva. ilk kez gittim ama böyle sabırlı kuaför görmedim adamcağız yemeğini bile zor yedi 10 dakikada.helal olsun. Yarın yıkıycam umarım emeği ve param boşa gitmez. 100 tl ödedim şampuan ve krem de 50 tuttu

Kızlar sonuçlarımı açıklamak istedim. hani demiştim ya kuaförüm çok iyiydi saatlerce uğraştı diye bide adam bugün hem beni hem arkadaşımı aradı bir problem varmı diye şaştık kaldık. sonuca gelince şimdi yıkadım kuaförümün dediği gibi kurutma makinasını tepeden tutarak tarayarak kuruttum sonuç inanılmaz.... Bayıldımmmmmm saçlarım yumuşacık kırıklarım kaybolmuş gibi pırıl pırıl ve dümdüz.... inanın dümdüz mucize mi yahu bu şaştım kaldım. kesinlikle öneriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Sefan olsun canım, güle güle kullan :) benden bir tavsiye saçları ılık su ile yıka, sıcak su brezilya fönünün düşmanı...

Cnm senin adına cok sevindim Brezilyafonünü kim cıkartıysa Allah razı olsun ondan Sende önceki ve sonraki halinin fotoraflarını paylasırsan cok ii olur aslında :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün grupfoni'de gördüm İzmirde Brezilya Fönü çok uygun fiyata ilgilenenler bir baksın derim...

Son düzenleme:
Ben bır ınsanın sahıp olabılıcegı en ınatcı ve en kırık saclara sahıptım saclarımı uzun zamandır kısa kullandıgım ıcınde uzamısken kestırmek ıstemıyordum sac uclarım artık 5 e falan ayrılıyordu kuaforume rofleye gıttıgımde hayır dedı sana baska bısey yapıcam senelerdır ıstıyordun ya duz saclı olmayı olcuaksın dedı ınanmadım adam saatlerce ugrastı sacıma surdugu karısımın bır oranı varmıs yuzde ellı bakım yuzde ellı duzlestırıcı konuluyormus benımkıne yuzde yetmıs bakım yuzde otuz duzlestırıcı koydu,işlemler bıtttıkten sonra bır gunluk bekleme surecıde gectı ve ertesı gun saclarım yıkandı yıne kıvırcıktı dumura ugrmaıstım resmen ama kurutmaya basladıkca kurutttugu yerler dumduz cıkıyordu baktım uclarına her tele ayrı ayrı neredeyse ve duzdu ucları sok oldum o catallıklar gıtmıstı:)sımdı ıkı ayı gectı.cok memnunum:)kendı kendıme resmen kurutarak fon cekıyorum evımde:) fıyatı 350 300 tl arası

Ha bu arada kuaforum pendıkte merkezde V.I.P kuafor kullandıgı urunde BEOX dıye bır urun .Kanserojenkonusunda bende tedırgındım kuaforum onaylı belgelerı (içinde kanserojen bır madde olmadıgına daır)gosterınce ıcıme su serpıldı.

gerçekten mucize gibi bir buluş bencede...

ben yaptıralı 1 ay oldu sanırım hala memnuniyetim devam ediyor ancak iki haftadır saçlarım inanılmaz dökülüyor şampuan ve kreme başından beri alışamadım ondandanmı mevsimlerden mi anlamadım ama bu kadar dökülme yaşamamıştım ne yapıcam bilmiyorum:18:

sonucun güzel olmasına çok sevindim canım güle güle kullan ayrıca salon için verdiğin bilgilerede eşekkür edrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…