cnm ben fırcalayla hem tarıyıp ve hem fönle bi arada kurutuorum herzamanki yaptıgım bi yöntemdi dalgalı olan saclarım o sekilde dalgalı degil düz oluordu ama tabi kabarık simdiyse dümdüz kabarma felanda yok. Bu arada Sacfırcanın yapısıda önemli benimki bu cnm
canım ben fırsat bu fırsat sitesine üyeyim ordan buldum tabi çok araştırdım tek tek aradım en düzgün cevap verene gittim arkadaşımla. sabah 10da randevu verdi tam 8 saat sonra çıktık 6 buçuktu ayrıldığımızda. Maltepe sahilinde adı salon diva. ilk kez gittim ama böyle sabırlı kuaför görmedim adamcağız yemeğini bile zor yedi 10 dakikada.helal olsun. Yarın yıkıycam umarım emeği ve param boşa gitmez. 100 tl ödedim şampuan ve krem de 50 tuttuinşallah istediğin gibi olur saçların.. hangi kuaförde ve ne kadara yaptırdığınıda paylaşırsan sevinirim
Kızlar sonuçlarımı açıklamak istedim. hani demiştim ya kuaförüm çok iyiydi saatlerce uğraştı diye bide adam bugün hem beni hem arkadaşımı aradı bir problem varmı diye şaştık kaldık. sonuca gelince şimdi yıkadım kuaförümün dediği gibi kurutma makinasını tepeden tutarak tarayarak kuruttum sonuç inanılmaz....Bayıldımmmmmm saçlarım yumuşacık kırıklarım kaybolmuş gibi pırıl pırıl ve dümdüz.... inanın dümdüz mucize mi yahu bu şaştım kaldım. kesinlikle öneriyorum
Sefan olsun canım, güle güle kullan :) benden bir tavsiye saçları ılık su ile yıka, sıcak su brezilya fönünün düşmanı...
Kızlar sonuçlarımı açıklamak istedim. hani demiştim ya kuaförüm çok iyiydi saatlerce uğraştı diye bide adam bugün hem beni hem arkadaşımı aradı bir problem varmı diye şaştık kaldık. sonuca gelince şimdi yıkadım kuaförümün dediği gibi kurutma makinasını tepeden tutarak tarayarak kuruttum sonuç inanılmaz....Bayıldımmmmmm saçlarım yumuşacık kırıklarım kaybolmuş gibi pırıl pırıl ve dümdüz.... inanın dümdüz mucize mi yahu bu şaştım kaldım. kesinlikle öneriyorum
canım şimdiki halini atıyorum ama önceki hali yok elimde çünkü ben hep fönlü gezerdim tüm fotolarım öyle. amakendihalikabarık ve dalgalıdır saçlarımın ilginç alakasız dalgaları var şimdi eser yok
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
canım şimdiki halini atıyorum ama önceki hali yok elimde çünkü ben hep fönlü gezerdim tüm fotolarım öyle. amakendihalikabarık ve dalgalıdır saçlarımın ilginç alakasız dalgaları var şimdi eser yok
Ben bır ınsanın sahıp olabılıcegı en ınatcı ve en kırık saclara sahıptım saclarımı uzun zamandır kısa kullandıgım ıcınde uzamısken kestırmek ıstemıyordum sac uclarım artık 5 e falan ayrılıyordu kuaforume rofleye gıttıgımde hayır dedı sana baska bısey yapıcam senelerdır ıstıyordun ya duz saclı olmayı olcuaksın dedı ınanmadım adam saatlerce ugrastı sacıma surdugu karısımın bır oranı varmıs yuzde ellı bakım yuzde ellı duzlestırıcı konuluyormus benımkıne yuzde yetmıs bakım yuzde otuz duzlestırıcı koydu,işlemler bıtttıkten sonra bır gunluk bekleme surecıde gectı ve ertesı gun saclarım yıkandı yıne kıvırcıktı dumura ugrmaıstım resmen ama kurutmaya basladıkca kurutttugu yerler dumduz cıkıyordu baktım uclarına her tele ayrı ayrı neredeyse ve duzdu ucları sok oldum o catallıklar gıtmıstı:)sımdı ıkı ayı gectı.cok memnunum:)kendı kendıme resmen kurutarak fon cekıyorum evımde:) fıyatı 350 300 tl arası
kızlar şu anda sehirfirsati.com da da var 99 tl ye yapıyorlar, araştırdım ama kullanılan madde de kanserojen varmış, korktum açıkçası, ilgilenenler linke bi baksın derim
Brezilya Fönü Nedir | Saç Modelleri Saç Kaynak Saç Kaynağı Saç Bakımı Saç Ekim Merkezi
İpek gibi görünüyor
sonucun güzel olmasına çok sevindim canım güle güle kullanKızlar sonuçlarımı açıklamak istedim. hani demiştim ya kuaförüm çok iyiydi saatlerce uğraştı diye bide adam bugün hem beni hem arkadaşımı aradı bir problem varmı diye şaştık kaldık. sonuca gelince şimdi yıkadım kuaförümün dediği gibi kurutma makinasını tepeden tutarak tarayarak kuruttum sonuç inanılmaz....Bayıldımmmmmm saçlarım yumuşacık kırıklarım kaybolmuş gibi pırıl pırıl ve dümdüz.... inanın dümdüz mucize mi yahu bu şaştım kaldım. kesinlikle öneriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?