Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

kılıçbalığı sen ikinciyi yaptın mıson durum nedir? ben senin verdiği tavsiyeyle bu hafta alıp yapmayı düşünüyorum

Yarın 4. yü yapıyorum canım, benim konuyu takip edersen eğer saçımda bir sorun yok ama dün aldığım bazı bilgilerden dolayı malum siteden aldığımız pembe şampuanı ve mavi suyun keratin üzerindeki etkisini test etmem gerekiyordu, çünkü kullanan arkadaşlarımızdan birinin saçında problem yaratmış, netice itibarı ile bu yöntemi öneren bensem araştırıp sorunu yaratan şeyin ne olduğunu bulmam gerekiyordu...Test ettim sonuç kesinlikle mavi su kullanılmayacak...

Kızlar bu işlemi şehir fırsatındaki kuaförlerden yaptıran var mı? bizim burda 400e falan yapıyorlarda, şehir fırsatındakiler iyiyse onlar 100e yapıyor onlara gidiyim diyorum.

Kızlar bu işlemi şehir fırsatındaki kuaförlerden yaptıran var mı? bizim burda 400e falan yapıyorlarda, şehir fırsatındakiler iyiyse onlar 100e yapıyor onlara gidiyim diyorum.

Ben ve bir çok kişi fırsatalrdan satın alıp yaptırdık ama almadan önce salonu iyi araştırman lazım. eğer iyi kaiteli bi yerse adını kötületmemek için kampanyada olsa özenerek yapıyor.

4 mü mavi su dahil hiç bi kozmetik kullanmıyorum saçıma sadece doğal yağlar filan o yüzden bi sorun yok neyseki. bende haftaya ikinciyi yapmaya çalışıcam

[B]Kızlar bugün fırsat sitesinden brezilya fönü aldım 89 tl ye toprakşeker diye bi yerden meşhur bi yermiş,haziranda düğünüm var mayısa randevu aldım,inşallah güzel olur,ben kocaelideyim diyince ben sana ilacı veririm ikinci kez gelmene gerek kalmaz ,bir uaföre gidip çektirirsin dedi[/B]

kılıçbalığı sen ikinciyi yaptın mıson durum nedir? ben senin verdiği tavsiyeyle bu hafta alıp yapmayı düşünüyorum

4 mü mavi su dahil hiç bi kozmetik kullanmıyorum saçıma sadece doğal yağlar filan o yüzden bi sorun yok neyseki. bende haftaya ikinciyi yapmaya çalışıcam

Niye bu kadar şaşırdın kız Daha evvelde defalarca yazdığım gibi saçlarım doğuştan düz zaten ve amacım zaten düz olan saçlarımı düzeltmek değil boyadan dolayı yanan ve ıslakken lastik gibi uzamaya başlamış olan saçlarımı kurtarmaktı...Yoğun hasarlı saçlarda bu işlem 6-8 seans arası yapılıyor mecbur devam ediyorum, gerçi ilk seansta zaten çok iyi toparladı ama adet yerini bulsun diye devam ediyorum işte ne yapayım :)

Son düzenleme:
Kılıçbalığı ne kadar zaman sonra brezilya fönünü yeniliyorsun. Haftada bir mi?

Bir sorumda her seferinde keratini sürüp bekleyip kuruttuktan sonra düzleştirici yapıyor musun? Bakım amaçlı yapıldığında da aşamaları aynı şekilde mi uygulayacağız.

Ben başıma gelenlerden sonra toparlayana kadar yapmayı düşünüyorum da

kızlar bende yaptırdım 1 ay oldu ama şimdi saçlarım eski haline kıvırcıklığına kabarıklığına dönmeye başladı offf çok sinirim bozuluyo hani 6 aydı(( sizinkilerin etkisi ne kadar sürüyo kızlar? bi tek benmkimi bu kadar kısa sürdü

aaa niye öyle olduki,keratinimi az kullandılar,yada fönden sonra yapılması gereken şeylermi var:30:

kızlar avrupa yakasında brezilya fönü yaptıran varsa kuaförlerini ve memnun kalıp kalmadıklarını paylaşabilirler mii

kızlar keratinin zararlı olanımı bunu nasıl anlayacaz ben kılıçbalığının evde brezilya fönü başlığı adı altında yayınladığı yazıda resimdeki keratini sipariş edecektim o uygunmu acaba bir de sülfatsız bir şampuan aldım ama içinde sodyum var sizce uygunmu yoksa sodyumda içermeyeninimi bulmalıyım sizler nasıl kullandınız benim babyliss saç düzletiricim var ama ısı yterli değil beim saçlar kıvırcık ısı ayarlı almam lazım bu nedenlede 2. yi alacagım içi cok pahalı olmayan ve memnun olduğunuz bi düzleştirici önerebilirseniz cok sevinirim

aaa niye öyle olduki,keratinimi az kullandılar,yada fönden sonra yapılması gereken şeylermi var:30:

Kıvırcık saçlar tek seansta düzleşmez ki...Kıvırcık saçlar için önerilen seans sayısı 2-3, kuaförler bunu size özellikle söylemiyor ve sanki tek seansta saçlarınız 6 ay düz kalacakmış gibi davranıyorlar ama işin gerçeği bu değil...Yaptırmadan evvel buradan sorsaydınız keşke...saçların eski haline dönmesi normal yani...

ya kanserojen maddeyle ilgili herkes ayrı birşey söylüyor ben çok emin olamadım açıkçası ama deriye değmiyor diye kendimi kandırıp yaptırmıştım valla:18:

Canım kullanılan ürüne göre değişiyor, içinde formalin olanlar tabii ki kansorojen ve risklerinden kafa derine değdirmeyerek kurtulamıyorsun çünkü işlem yapılırken soluduğun bir duman söz konusu, bu yüzden iyice araştırıp formalinsiz ürünleri kullanmanız lazım diyorum.Türkiye'de hala ve hala kaçak olarak gelen veya daha ucuz olduğu için isnanlar tarafından rağbet gören ürünler var, ucuz diye kanmamak gerek...

Haftada 1, 10 günde 1 duruma göre, evet her seferinde düzleştirici ile geçiyorum...Bakım amacı ile yapılan uygulamada da durum aynı...

bende yaptırdım kızlar 3 gün oldu yıkamadım su değdirmedim itinayla bakdım toka takmadım yarın gidicem 2. işlemi yapıcaklar bakalım iyimi ettik kötümü sonuçları bildiririm ama gittiğim yer süper biyerdi beşiktaşta oğuz yanal saç tasarım merkezi fırsattan yararlanıp gittim 99 lira ödedim resim atarım saçlarım parlak kalınlaştı ayrıca sonuçları bildiricem :)

bende orda yaptırdım yarın gidip 2.işlemi yaptırmam lazım ama vaktim yok.. arayıp srdum kendim yıkayablrmişim başka bi güne randewu aldım 2.katı ozaman atıcaklar umarım bişey olmaz..

bende orda yaptırdım yarın gidip 2.işlemi yaptırmam lazım ama vaktim yok.. arayıp srdum kendim yıkayablrmişim başka bi güne randewu aldım 2.katı ozaman atıcaklar umarım bişey olmaz..

Hayırlısı olsun, muhakkak olumlu olumsuz bildirin sonuçları...

Kızlar ben yaklaşık 2 ay önce ablamla beraber yaptırdım , 4. gün sonunda ikimizde kendimiz direk sülfatsız şampuanla yıkadık bişeycikte olmadı , hatta ablam 3. günün gecesi yıkadı 4. günü beklemedi , boşuna gitmeyin kuaföre gittiğinzde yok keselim yok boyayalım yok maske yok bilmemne bişeyler daha eklicekler o yüzden çağrıolar muhakkak...

Tatlım, her markada değil ama mesela nano fix için işlemden sonra serum sürmek gerekiyormuş, yoksa saç bir kaç hafta sonra eski haline dönmeye başlıyor diyorlar...

Tatlım, her markada değil ama mesela nano fix için işlemden sonra serum sürmek gerekiyormuş, yoksa saç bir kaç hafta sonra eski haline dönmeye başlıyor diyorlar...

walla benim ki global. ben 2.ciye ancak 1 hfta snra gidebilcem. bide kuaför önce kendi şampuanınla yıka snra ordan aldğım şampuanlarla yıka dedi size de böyle söylendi mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…