- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
kılıçbalığı sen ikinciyi yaptın mıson durum nedir? ben senin verdiği tavsiyeyle bu hafta alıp yapmayı düşünüyorum
Kızlar bu işlemi şehir fırsatındaki kuaförlerden yaptıran var mı? bizim burda 400e falan yapıyorlarda, şehir fırsatındakiler iyiyse onlar 100e yapıyor onlara gidiyim diyorum.
Yarın 4. yü yapıyorum canım, benim konuyu takip edersen eğer saçımda bir sorun yok ama dün aldığım bazı bilgilerden dolayı malum siteden aldığımız pembe şampuanı ve mavi suyun keratin üzerindeki etkisini test etmem gerekiyordu, çünkü kullanan arkadaşlarımızdan birinin saçında problem yaratmış, netice itibarı ile bu yöntemi öneren bensem araştırıp sorunu yaratan şeyin ne olduğunu bulmam gerekiyordu...Test ettim sonuç kesinlikle mavi su kullanılmayacak...
kılıçbalığı sen ikinciyi yaptın mıson durum nedir? ben senin verdiği tavsiyeyle bu hafta alıp yapmayı düşünüyorum
4 mümavi su dahil hiç bi kozmetik kullanmıyorum saçıma sadece doğal yağlar filan o yüzden bi sorun yok neyseki. bende haftaya ikinciyi yapmaya çalışıcam
kızlar bende yaptırdım 1 ay oldu ama şimdi saçlarım eski haline kıvırcıklığına kabarıklığına dönmeye başladı offf çok sinirim bozuluyo hani 6 aydı(( sizinkilerin etkisi ne kadar sürüyo kızlar? bi tek benmkimi bu kadar kısa sürdü
kızlar bende yaptırdım 1 ay oldu ama şimdi saçlarım eski haline kıvırcıklığına kabarıklığına dönmeye başladı offf çok sinirim bozuluyo hani 6 aydı(( sizinkilerin etkisi ne kadar sürüyo kızlar? bi tek benmkimi bu kadar kısa sürdü
aaa niye öyle olduki,keratinimi az kullandılar,yada fönden sonra yapılması gereken şeylermi var:30:
ya kanserojen maddeyle ilgili herkes ayrı birşey söylüyor ben çok emin olamadım açıkçası ama deriye değmiyor diye kendimi kandırıp yaptırmıştım valla:18:
Kılıçbalığı ne kadar zaman sonra brezilya fönünü yeniliyorsun. Haftada bir mi?
Bir sorumda her seferinde keratini sürüp bekleyip kuruttuktan sonra düzleştirici yapıyor musun? Bakım amaçlı yapıldığında da aşamaları aynı şekilde mi uygulayacağız.
Ben başıma gelenlerden sonra toparlayana kadar yapmayı düşünüyorum da
bende yaptırdım kızlar 3 gün oldu yıkamadım su değdirmedim itinayla bakdım toka takmadım yarın gidicem 2. işlemi yapıcaklar bakalım iyimi ettik kötümü sonuçları bildiririm ama gittiğim yer süper biyerdi beşiktaşta oğuz yanal saç tasarım merkezi fırsattan yararlanıp gittim 99 lira ödedim resim atarım saçlarım parlak kalınlaştı ayrıca sonuçları bildiricem :)
bende yaptırdım kızlar 3 gün oldu yıkamadım su değdirmedim itinayla bakdım toka takmadım yarın gidicem 2. işlemi yapıcaklar bakalım iyimi ettik kötümü sonuçları bildiririm ama gittiğim yer süper biyerdi beşiktaşta oğuz yanal saç tasarım merkezi fırsattan yararlanıp gittim 99 lira ödedim resim atarım saçlarım parlak kalınlaştı ayrıca sonuçları bildiricem :)
bende orda yaptırdım yarın gidip 2.işlemi yaptırmam lazım ama vaktim yok.. arayıp srdum kendim yıkayablrmişim başka bi güne randewu aldım 2.katı ozaman atıcaklar umarım bişey olmaz..
Kızlar ben yaklaşık 2 ay önce ablamla beraber yaptırdım , 4. gün sonunda ikimizde kendimiz direk sülfatsız şampuanla yıkadık bişeycikte olmadı , hatta ablam 3. günün gecesi yıkadı 4. günü beklemedi , boşuna gitmeyin kuaföre gittiğinzde yok keselim yok boyayalım yok maske yok bilmemne bişeyler daha eklicekler o yüzden çağrıolar muhakkak...
Tatlım, her markada değil ama mesela nano fix için işlemden sonra serum sürmek gerekiyormuş, yoksa saç bir kaç hafta sonra eski haline dönmeye başlıyor diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?