Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

bence saçlarınıza böyle işlemler yaptırmayın doğal olan saç her zaman daha bakımlıdır, temiz olmasına özen gösterin gerisi boş.

Kesinlikle yapılan işlem başarısız olmuş canım çünkü geriye dönüş 4-6 ay arası başlıyor yeniden yaptır ama yaptırdığın yeri değiştir ve baştan konuş derim...

bence saçlarınıza böyle işlemler yaptırmayın doğal olan saç her zaman daha bakımlıdır, temiz olmasına özen gösterin gerisi boş.

Doğal olan saç her zaman daha bakımlı değildir canım, sen bu konuda şanslı olabilirsin ama milletçe pek ipek gibi saçlarımız yok ayrıca belki bilmiyorsun ama brezilya keratin aslında bir düzleştirme sistemi değil bir tedavi sistemidir, düzleştirme etkisi daha sonra keşfedilmiş kısaca saçına 2 sene zeytinyağı bakımı yapsan yinede bir seans keratin tedavisine denk gelmiyor.Boyadan röfleden yıpranmış hatta kanser tedavisinden dolayı dökülmeyen ama incelen saçlar için bile kullanılabilen bir tedavi sanıyorum ki bize sunulmuş bu şansın farkında değil bazılarınız...

bu bakımı yaptırdım saçlarıma ve bir ay sonra platin attırdım 11 paketi yandı saçlarımı mahvetti bu yöntem şuan sadece bitkisel maske yapıyorum inan daha parlak ve sağlıklı.. herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem ama saçları incelttiğini ve cansızlaştırdığını biliyorum

brezilya fönünü aylarca araştırdım haftadır da yaptırdım kullanıyrum ve çok memnumun.
bence ya yaptırdığın brezilya fönünde bi sahtelik var yada röfle ilacı ve oranından dolayı yanmıştır. bi yanlış anlaşılma var diye düşünüyorum.

Ünlü kuaför ilker yavrutürk'ün videosunu izledim adam mucize diye bahsediyor.
Tabi gerçek ürünle ve emin ellerde...
Ben yaptırmadım alıp kuaförde yaptırcam ama inanıyorum ki süper olacak...

Puttanesca bence senin yaptırdıgın urunün maddesinde bi'şey vardır.Çok geçmiş olsun

Sana boya işlemi yanlış yapılmış saçlarını yakan boya olmuş ben önce boyattım 3-4 gün sonra keratinm yaptırdım saçlarım mükemmel oldu.. Keratin zaten saç botoksu .. saçlarına üzüldüm..

Kuzucuk benimde yaklaşık 8 gün içerisinde doğal olarak sarı saçlarım önce iki kere kumrala boyandı, renk tutmayınca dore kumrala boyandı o da olmayınca akıtıcı ile boyası akıtıldı ve tahmin edebileceğin gibi saçlarım ıslakken adeta lastik gibi uzuyordu.Bu olay yaklaşık 9 ay evvel geldi başıma hiç bir bakım ile düzeltemedim şimdi çok şükür keratin tedavisi yapıyorum iki seferdir ve o lastikler gitti bende kestirmekten kurtuldum çünkü kesmeye kalksam burun hizası kestirmem gerekecekti...Saçları göğüs hizası olan birinin burun hizasında kestirdiğini düşünsene herhalde ne kadar acı bir deneyim olurdu bence saçlarının yanmasının bu işlemle alakası yok zaten, senin kuaförde benim saçımı boyayan kadar beceriksizmiş, bundan böyle bana ders olsun ama kendi işimi kendim yapacağım bir dahada saçına boya süren eşşek olsun

İşin sırrı bu zaten, gerçek ürün onaylı ürün olmalı...Sırf ucuz diye eski nesil keratin kullanmak çok mantıklı değil...

evet arkadaslar gecen yazmıstım sehirfirsatindan aslında faydalanmak istiordum ama tanıdık kuaförüme yaptırdım biraz tuzlu bi fiyata ama randevumu almıstım 230 ytl cıvarında yaptırıdm suan cok memmunum saclarım ipek gibi yumusacık dümdüz ama söle bisey var sulfatsız sampuanla yıkamak gerekiormus siz hangi sulfatsız sampuan markasını kullanıorsunuz ezcaneye gidip sormaya niyetim var benim daha.Fiyati uygun bi sampuan varsa yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada yeni ve eski saclarımı birazdan eklicem arkadaslar

Watsonslarda live clean var 350 ml fiyatı 19.90 çok güzel yumuşak bir şampuan bunu alabilirsin...harika olmuş saçların güle güle kullan boşnakgüzeli :)

Son düzenleme:
Brezilya keratinde şimdi benim saçlarımın telleri kalın telliydi orıelden mafoldu inceldi telleri bu keratin napıyo bu teli kalınlaştırıyormu önceki haliyle sonraki hali arasında fark ne oluyor ?hele şu kopuk havada duran saçlar sinir ediyor beni tel tel kabarık duruyor saçlarım sönük bi dünya dolu saç şimdi at kuyrugu bile yapamıyom azcık saç var sanıyorum

Birde bu kuaförler 500 den yapıyorlar kaça fiyatları ya yine aklına gelen fiyatımı yapıyorlar bide suriyeden kaçak olanları varmış dikkat et dediler bana iyide kuaförde yaptırsam ne biliyim ne kullanıyor zaten hayata küstüm saçlarımdan bide yok edecekler diye iyice korkuyorum

Evet kaçak olanlar ucuz ama içinde formalin var o yüzden dikkat et...

arkadaşlar merhaba ben saçlarımı sürekli boyatmaktan çok yıpratmıştım artık saçlarım ıslanmış pamuk kıvamına gelince en sonunda kısacık kestirmek zorunda kaldım
3 senedir uzasın diye uğraşıyodum boyatmadım hiç en sonunda uzadılar harika buklelerim geri geldi yıka ve çık harika günler geçirdim taa kii ikuaförümün aklına uyup boyatana kadar şimdi tekrar yıprandı saçlarım kurudu o buklelerden eser yok kurutunca elektriğe tutulmuş gibi oluyorum sürekli fönle uğraşamıyorum zaten daha çok yıpranıyor o şekilde brezilya fönü konusunu düşünuyordum ama açıkcası iyice yıpranmasından korkuyordum şimdi yaptıran arkadaşların yorumlarından cesaret aldım biraz boyalı yıpranmış saça nasıl olur :18: en kötüsüde dibi çıkınca tekrar boya işlemi görecek iyice gitmesin saçlarım ya
biraz daha cesarete ve güvenilir bi yere ihtiyacım var sanırım

Dibi çıkınca dibini boyatırsın problem olmaz ama daha evvel boyanmış yerlere kesinlikle boya değmeyecek, boya değerse yanar saçların.Ayrıca kuaförün sabırla işlem yapması lazım çünkü saçlar yanık olduğu için özellikle uç kısımlara 230 derece düzleştirici uygulayamaz ısıyı daha düşük tutacak bu da daha fazla zaman demek ama başarılı oluyor ...bak ben kendim uyguladım br göz at...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html

brezilya fönü tam derdine deva olacak bi uygulama fakat düzleşecek saçların buklelerine kavuşmak istiyorsan o pek olmayacak ama sağlıklı görünecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…