iyi biryere yaptırdığımı düşünüyorum boyamı da yıllardır aynı yere yaptırıyordum ama belki bir hata vardı bilemiyorumbrezilya fönünü aylarca araştırdım haftadır da yaptırdım kullanıyrum ve çok memnumun.
bence ya yaptırdığın brezilya fönünde bi sahtelik var yada röfle ilacı ve oranından dolayı yanmıştır. bi yanlış anlaşılma var diye düşünüyorum.
Ünlü kuaför ilker yavrutürk'ün videosunu izledim adam mucize diye bahsediyor.
Tabi gerçek ürünle ve emin ellerde...
Ben yaptırmadım alıp kuaförde yaptırcam ama inanıyorum ki süper olacak...
Puttanesca bence senin yaptırdıgın urunün maddesinde bi'şey vardır.Çok geçmiş olsun
ben artık bunlara inanmıyorum ya tutarsa olayına dönüştü canım iyi besleniyorum ve doğal kalıyorSana boya işlemi yanlış yapılmış saçlarını yakan boya olmuş ben önce boyattım 3-4 gün sonra keratinm yaptırdım saçlarım mükemmel oldu.. Keratin zaten saç botoksu .. saçlarına üzüldüm..
tatlım asla sıcak suyla yıkama ister boyadan önce yıpranmış demek ki bir de bu tür işlemler zaten saçı mahvediyorKuzucuk benimde yaklaşık 8 gün içerisinde doğal olarak sarı saçlarım önce iki kere kumrala boyandı, renk tutmayınca dore kumrala boyandı o da olmayınca akıtıcı ile boyası akıtıldı ve tahmin edebileceğin gibi saçlarım ıslakken adeta lastik gibi uzuyordu.Bu olay yaklaşık 9 ay evvel geldi başıma hiç bir bakım ile düzeltemedim şimdi çok şükür keratin tedavisi yapıyorum iki seferdir ve o lastikler gitti bende kestirmekten kurtuldum çünkü kesmeye kalksam burun hizası kestirmem gerekecekti...Saçları göğüs hizası olan birinin burun hizasında kestirdiğini düşünsene herhalde ne kadar acı bir deneyim olurdubence saçlarının yanmasının bu işlemle alakası yok zaten, senin kuaförde benim saçımı boyayan kadar beceriksizmiş, bundan böyle bana ders olsun ama kendi işimi kendim yapacağım bir dahada saçına boya süren eşşek olsun
iyi biryere yaptırdığımı düşünüyorum boyamı da yıllardır aynı yere yaptırıyordum ama belki bir hata vardı bilemiyorum
geçti canım artık ne boya ne fön mis gibi saçlarım var uçlarda sarı kaldı ama hareket veriyor o da .)
ben artık bunlara inanmıyorum ya tutarsa olayına dönüştü canım iyi besleniyorum ve doğal kalıyor
tatlım asla sıcak suyla yıkama ister boyadan önce yıpranmış demek ki bir de bu tür işlemler zaten saçı mahvediyor
kiliçbaliği ve nly26 öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşkkürler,
kıvırcık değilde tam düz olması önemli kabarık olmaması gerekiyoruk elektriklenmiş fön gibi durmamalı :)
kiliçbalığı eğer yaptırdıktan sonra senin gibi duracaksa gerçekten mucize
peki banyodan sonra her seferin üzrene fön yada düzletiriciyle hafif geçmek mi gerekiyor yoksa yıka ve çık yeterli olur mu ?
birde benim saçlarım renk renk muhakkak bir iki kez daha boyanması gerekli bir ay sonra nişanım var daen iyisi bu işlemi nişandan sonra uygulamak sanırım nişanı yanık ve yoluk saçlarla geçirmek bi kabus olur
kiliçbaliği ve nly26 öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşkkürler,
kıvırcık değilde tam düz olması önemli kabarık olmaması gerekiyoruk elektriklenmiş fön gibi durmamalı :)
kiliçbalığı eğer yaptırdıktan sonra senin gibi duracaksa gerçekten mucize
peki banyodan sonra her seferin üzrene fön yada düzletiriciyle hafif geçmek mi gerekiyor yoksa yıka ve çık yeterli olur mu ?
birde benim saçlarım renk renk muhakkak bir iki kez daha boyanması gerekli bir ay sonra nişanım var daen iyisi bu işlemi nişandan sonra uygulamak sanırım nişanı yanık ve yoluk saçlarla geçirmek bi kabus olur
Tatlım, daha evvelde dediğim gibi benim bu işlemi yapma amacım yanıkları ve lastik gibi uzayan saçları düzletmekti çünkü saçlarım zaten dümdüzdü, hala düz bu yüzden düzlük konusunu daha dalgalı veya kıvırcık saçlı arkadaşlara danışmalı.Okuduğum yorumlara göre bazı arkadaşlar sadece kurutuyor bazı arkadaşlarsa hemen üzerinden hafifçe düzleştirici ile geçiyorlar .Bense eskiden 30 dakikada saçlarımı kuruturken şu anda 7-8 dakika sürüyor.Burada önemli olan saçlarının cinsinin ne olduğu.Çok kıvırcık saçlarda tek seferde tamamen sonuç alınamayabiliyor ama normal dalgalı saçlarda tek seferde sonuç alınır...bencede önce boya işlemlerini halledip sonra keratin işlemi yapmak lazım çünkü saça keratin uygulanması saçı doğal etkilere karşı daha dirençli hale getiriyor ama saçın boyadan dolayı yanmasını engellemiyor...
benim kuaförüm 3 ay sonra boyanı yaparız ertesi gün brezilya fönüne başlarız dedi. ısı keratini saça yapıştırdığı için boyada ister istemez yapışıyo ve akma yapmıyo daha kalıcı olur demişti.
birde yıka çık olmuyo pek benle fönle tarar gibi kurutuyorum yetiyor
benim kuaförüm 3 ay sonra boyanı yaparız ertesi gün brezilya fönüne başlarız dedi. ısı keratini saça yapıştırdığı için boyada ister istemez yapışıyo ve akma yapmıyo daha kalıcı olur demişti.
çok teşekkürler
bu gün iş yerinden bir arkadaş yaptırmaya başlamışsaçları benim kadar olmasada dalgalı şimdi onu takip edicem bakalım kurutma işlemini nasıl yapıyo hemen ona göre soluğu kuaförde alıyorum
birde gisele bündchen saçları çok güzel oda brezilya fönüymüş acaba öyle yapabilirlermi sizce de iyi değil mi?
Yok canım o sersem kuaför saçlarıma el atmadan evvel doğuştan sarı,düz ve ipek gibi uzun saçlarım vardı, ne zamanki boyandı saçlar yanınca yapağı gibi oldu ama yani kumraldan dönerken 70 dakika oksidan açıcıyı saçta tutan bir kuaförden zaten başka bir şey beklenemezdi...Çok şükür bu keratin dalgası sayesinde hallettim, üstelik dediğim gibi kimseye güvenemediğim için kendim yaptım çünkü biliyorum ki adam keratini yedirirken 230 derece düzleştiriciyi saça bir sürecek zaten lastik gibi uzayan saçlar iyice naylona dönecek iyisimi bu riskleri atlatıp yapıverdim.Çok da iyi oldu şükür ama ben şimdi bunun üzerine röfle yapmaya kalksam büyük ihtimalle yine yanar, allahın emri iyisimi bundan böyle uzak dursun tüm işlemler...
Arkadaşlar,20 gün önce Brezilya fönü yaptırdım.Saçim dalgalı normal bir saç fakat ince telli.Sacım ilk hafta çok parlaktı.Hoşuma gitti.20 günde parlaklıktan eser yok. İnce telli olanlara tavsiye etmem.Tüm saç kafanıza yapışıyor ve yağlıymış gibi gözüküyor.Saçınız iyice sönüyor,Brezilye fönü demelerinin nedenini şimdi anladım.Brezilyalıların saçı çok gür ve kıvırcık olduğu için onlarda super duruyordur.Saçı kısa,az ve ince telli olanlara kesinlikle tavsiye etmem.6 ay çabuk geçsin ve eski halime döneyim diyorum..
bu arada begenen arkadaslara tesekürler :))arkadaslar cumartesi yaptırdıgım brezilyafonünü salıya kadar yıkamadım taki istedigim sulfatsız sampuanını bulana kadar ve buldum Aktarda DFNgarlı Sampuan icinde Defne ve zeytınyagı var ve tamammen bitkisel 450ml sadece 10 Ytlye aldım. daha öncede ezcaneye baktım evet ordada vardı ama 32ytlye farklı bi markadan cok pahalı geldi.O Yüzden hem bitkisel hem uygun hemde sülfatsız benden size bi öneri olsun :)) Bu arada sacımı yıkadım ve yumusacık ve düz aynı okadar yumusak olduki saclarım dislituturmalıtokalar sacımı tutmuor tokalar kayıp gidior
bu arada begenen arkadaslara tesekürler :))arkadaslar cumartesi yaptırdıgım brezilyafonünü salıya kadar yıkamadım taki istedigim sulfatsız sampuanını bulana kadar ve buldum Aktarda DFNgarlı Sampuan icinde Defne ve zeytınyagı var ve tamammen bitkisel 450ml sadece 10 Ytlye aldım. daha öncede ezcaneye baktım evet ordada vardı ama 32ytlye farklı bi markadan cok pahalı geldi.O Yüzden hem bitkisel hem uygun hemde sülfatsız benden size bi öneri olsun :)) Bu arada sacımı yıkadım ve yumusacık ve düz aynı okadar yumusak olduki saclarım dislituturmalıtokalar sacımı tutmuor tokalar kayıp gidior
ben de bugün yaptırdım arkadaşlar perşembe günü yıkadıktan sonra sonuçları paylaşırım. Ama kuaförüm çok ama çok özen gösterdi hayretle izledim tam 4 saat benle ilgilendi. Keratini sürerken bile o nasıl bir sabır anlamadım amatel tel sürdü. Press işleminde de öyle serçe parmağımın yarısı kalınlıkta tek tek uğraştı.
peki sende kuruturken tarakla fön çeker gbi üzerinden geçip mi kurutuyosun benim saçlar seninkilerden oldukça fazla kıvırcık :)
cnm ben fırcalayla hem tarıyıp ve hem fönle bi arada kurutuorum herzamanki yaptıgım bi yöntemdi dalgalı olan saclarım o sekilde dalgalı degil düz oluordu ama tabi kabarık simdiyse dümdüz kabarma felanda yok. Bu arada Sacfırcanın yapısıda önemli benimki bu cnm
ben de bugün yaptırdım arkadaşlar perşembe günü yıkadıktan sonra sonuçları paylaşırım. Ama kuaförüm çok ama çok özen gösterdi hayretle izledim tam 4 saat benle ilgilendi. Keratini sürerken bile o nasıl bir sabır anlamadım amatel tel sürdü. Press işleminde de öyle serçe parmağımın yarısı kalınlıkta tek tek uğraştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?