Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

walla benim ki global. ben 2.ciye ancak 1 hfta snra gidebilcem. bide kuaför önce kendi şampuanınla yıka snra ordan aldğım şampuanlarla yıka dedi size de böyle söylendi mi hiç?

Öyle olmaz ki , senin saçlarını sülfattan sodyumdan koruman lazım normal şampuanla yıkayamazsın.

saçı yıpratıyormu merak ediyorum

gvn1907 kullanıcısından alıntı
bende yaptırdım kızlar 3 gün oldu yıkamadım su değdirmedim itinayla bakdım toka takmadım yarın gidicem 2. işlemi yapıcaklar bakalım iyimi ettik kötümü sonuçları bildiririm ama gittiğim yer süper biyerdi beşiktaşta oğuz yanal saç tasarım merkezi fırsattan yararlanıp gittim 99 lira ödedim resim atarım saçlarım parlak kalınlaştı ayrıca sonuçları bildiricem :)

ya 2. işlem denilen nedir anlamadım bnde yaptırdım dün salı günü yıkıcam sodyumsuz şampuanla bana 2. kere gelin fln demediler :s

Tüm uygulamalarda gerek yok canım, gel demedilerse gitmene gerek yokmuş demek ki...

Öyle olmaz ki , senin saçlarını sülfattan sodyumdan koruman lazım normal şampuanla yıkayamazsın.

işte bende onu anlamadım kuaforden satın aldığım şampuanlar sadece arındırıcıymış oyüzden önce kendi şampuanınla yıka snra bununla yıka ama başka krem kullanma bu kremi kullan dedi kafam karıştı şimdi

Arındırıcı olan şampuan sadece keratin işleminden evvel uygulanıyor, sana neden arındırıcı şampuan sattı ki? Ayrıca bir çok uygun fiyatlı saç bakım maskesi ve kremi var keratin işleminden sonra kullanmak için, kısaca kuaförlerde satılan şampuan ve saç kremlerine gebe değilsiniz...sülfat içermeyen şampuan ve saç kremleri gayet uygundur...

peki sizce hangi şampuanı kullanmalıyım bu konuda kararsızım çünkü saçlarımın yapısı yağlı ve her şampuan iyi gelmiyo sodyumsuz olanlardan hangi marka iş görür acaba tabii uygun yollusundan

peki sizce hangi şampuanı kullanmalıyım bu konuda kararsızım çünkü saçlarımın yapısı yağlı ve her şampuan iyi gelmiyo sodyumsuz olanlardan hangi marka iş görür acaba tabii uygun yollusundan

Vallahi canım, çeşit çeşit şampuan kullananlar var, ben watsons'tan aldım 350 ml 19.90 live clean, Boşnak Güzeli nickli arkadaşımız defne garlı şampuan almış 400 ml galiba 10 lira gibi bir şey, bunun dışında strawberry sitesinde tigi sayfasında sülfatsız şampuanlar var, internette organics'in bu iş için özel şampuanı var...Yani çeşit var aslında...

kılıçbalığı benimde ürünlerim gelmişti bugün yaptım şimdi bekliyorum bakalım sonuç ne olcak
o kadar para verip 2.yaptırmaya hiç niyetim yoktu sayende çok ucuza maletmiş olucam.

her ne kadar hain kuaförüm saçımı çok biçimsiz kesitği için haftalrdır açık kullamazsamda 2. bakım için 4 gün toplamamaya razıyım

ben haziranda evleniyorum mayıs ta yaptırırm balayında rahat ederim,diyordum hatta fırsat sitesinden alıp mayısa randevu yazdırdım,ama az önce deniz yasak yazısını okudum eee ben napıcam şimdi,balayında yine kıvırcıkmı olcam saçımlamı uğraşmcam,nappsammkii

Tatlım, her markada değil ama mesela nano fix için işlemden sonra serum sürmek gerekiyormuş, yoksa saç bir kaç hafta sonra eski haline dönmeye başlıyor diyorlar...

valla ne desem yalan olur şimdi , markasını bilmiyorum , ama eski haline dönmedi bizim saçlarımız :)

Tatlım korumak istiyorsan yasak tabii mümkün olduğunca dikkat etmen koruman lazım diğer türlü diyelim 5 ay dayanacaksa deniz vs ile 2 ay bile dayanmıyor...Olay bundan ibaret, dersen ki ben yaptırırım sonra denizime havuzuma girer, yaz çıkışı yeniden yaptırırım ok bunda sorun yok ama genel olarak eğer mümkn mertebe kalıcı olmasını istiyorsan sodyum yasak...

arkadaşlar bende 15 gün evvel yaptırdım saçlarım kalın telli ve dalgalıydı şimdi banyodan çıkınca iyice kurutuyorum ve dümdüz yumuşak bir saç oldu kuaförün verdigi şampuan ve kremi kullanıyorum ben memnunum saçlarım artık kabarmıyor ve föne gitmiyorum

mayısta yaptıracağım fön içinkuaförü aradım,denize girince bozuluyormuş dedim,denize değil ama havuza girince bozuluyor bizede bu malzemeleri satan firma klordan etkilendiğini söylüyr dedi

mayısta yaptıracağım fön içinkuaförü aradım,denize girince bozuluyormuş dedim,denize değil ama havuza girince bozuluyor bizede bu malzemeleri satan firma klordan etkilendiğini söylüyr dedi

Tuz = Sodyum Klorür = NaCl Gayet açık sanırım... Kuaförüde firma yetkilsinide bu konuda tebrik ediyorum, bir ürünün arkasında ancak bu kadar durulamaz herhalde...

Son düzenleme:
deniz kesinlikle bozuyo
ben spora başlıcam onu bile erteliyorum terleyince oda bozacak diye

ama bana fazla terlemede bozar dedi, enseden kıvrılmaya başlarmış
mecburen başlıcam ama bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…