- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
ama bana fazla terlemede bozar dedi, enseden kıvrılmaya başlarmış
mecburen başlıcam ama bakalım artık
Tüh ya herşey bozuyor heykel gibi dolaşmak lazım,bakayı hayallerim suya düştü,her yerden fırtlayan saçlarla tokalarkla boğuşucam üffff
aaa niye öyle olduki,keratinimi az kullandılar,yada fönden sonra yapılması gereken şeylermi var:30:
Kızlar ben cmt günü brezilya fönü yaptıdım fix nano keratin kullandı kuaför, cmt günü saçım az biraz doreleşti gibi( saçlarım platindi bu arada) sonra ertesi gün tekrar gittim maşa işlemi için o işlemden sonra saçlarım baya dore rengi olduyapan kıuaför normal olduğunu ama işlem bitince bi cila gerekebilir dedi, bugün 3. gün akşam tekrar maşa yapıp sonra yıkayacaklar ama ben eski rengine dönmiyecek diye çok korkuyorum saçlarımda az biraz uçları koptu gibi yaaa bende bi sorunmu var bunlar herkese oldumu kimse yazmamış gerçi offf çok pişmanım....ataşehir moon kuaföre yaptırdım bu arada zaten düzelmese cilayı onlara yaptırmayıp kendi kuaförüme gidicem
ama bana fazla terlemede bozar dedi, enseden kıvrılmaya başlarmış
mecburen başlıcam ama bakalım artık
3 günlük uygulama esnasında terlememek gerek diye söylendi bana. Toka takmak, saçı kulak arkası yapmak da yasakmış o esnada.
okuyabildigim yere kadar okudum ama kimse benim merak ettigim konuyu sormamış...
brezilya fönu yaptırmak istiorum. ama hamileyim...
yaptırmamalımıyım? :44:
yaptırsam olurmu?
hamileyken yaptıramıosam emzirirkende yaptıramam o zaman dimi?
peki ama hevesim kursagımdami kalcak?
Maalesef canım, hamile veya emziriyorsan yaptırmaman senin ve bebeğin için en doğru olan çünkü kuaförün ne derece profesyonel olduğunu bilmediğimiz için ortaya çıkan dumanı solumak zorunda kalabilirsin bu da hoş olmaz...
merwec kullanıcısından alıntı
Kızlar ben cmt günü brezilya fönü yaptıdım fix nano keratin kullandı kuaför, cmt günü saçım az biraz doreleşti gibi( saçlarım platindi bu arada) sonra ertesi gün tekrar gittim maşa işlemi için o işlemden sonra saçlarım baya dore rengi olduyapan kıuaför normal olduğunu ama işlem bitince bi cila gerekebilir dedi, bugün 3. gün akşam tekrar maşa yapıp sonra yıkayacaklar ama ben eski rengine dönmiyecek diye çok korkuyorum saçlarımda az biraz uçları koptu gibi yaaa bende bi sorunmu var bunlar herkese oldumu kimse yazmamış gerçi offf çok pişmanım....ataşehir moon kuaföre yaptırdım bu arada zaten düzelmese cilayı onlara yaptırmayıp kendi kuaförüme gidicem
Dün yıkattım malesef eski rengine dönmedi, dore sarı kaldı öyle, evet düz ama platin olmadıktan sonra neyleytim düzlüğü tabi uçlar çok kötü yandı bn rezil ettim kendimi şimdi haftaya gidip 10 gün lazım dediler yeniden balyaj attırcam kendi kuaförüme sonra da bu seferde fönü kullanmicam üstleikte saçımı kestirmem de lazım zaten zoır uzuyodu
Arkadaşlar bugün bende brezilya fönü yaptırdım hatta eve yeni geldım sayılır. Toplam işlem 2.5 saat sürdü. Şuan saçlarım düz.Ancak üstlerde kısa saçlar elektrikli görünüyor , kalkmış durumdalar.Kuaförde de böyleydi. Cumartesi günü yıkatmaya gideceğim kuaförde.O zamana kadar da bozulmuş alan varsa evde kendım düzleştiriciyle üstünden geçeceğim.Kuaför bana sadece şampuan verdi.Kreme gerek var mı bilmiyorum ? Sadece şampuan kullanan var mı ? Cumartesi günü eve geldiğimde sonucu tekrar yazarım. Bu arada benım saclarım bir gunde hemen yağlanan ve ince tellı saç tipi. Bakalım nasıl bır netıce gösterecek ? İnşallah sonucu güzel olur ..
Normalde saçkremi kullanmıyorsan bundan sonrada kullanmana gerek yok.[/Q
Teşekkürler
Normalde saçkremi kullanmıyorsan bundan sonrada kullanmana gerek yok.[/Q
Teşekkürler
Rica ederim canım...
meraba deneyimli arkadaşlar bana da yardımcı olabilir mi acaba
Ankarada gördüğüm 400den başlayan fiyatlardan sonra brezilya fönünden vazgeçmiştim. Bir de memleketimde sorayım dedim, 180 dediler20-30 tl karla yapacağım dedi. Memleketimde küçük bi yer zaten 400lü fiyatları asla kaldırmaz. Ama 180 de ucuz geldi. Yine de numarasını aldım. Şimdi soracaklarım;
1- Bana işlemin toplam üç gün süreceğini, ilk gün 45 dk, diğer günler 15 er dk süreceğini söyledi. Brezilya fönünün bir çok çeşidi varmış bu kötü bi yöntem mi ki çünkü diğer sayfalarda 2-3 saatten bahsetmişsiniz.
2-Saçlarımın dip boyası geldi, boyatmak için brezilya fönünü yapmayı mı beklemeliyim, çünkü boya akıyomuş sanırım brezilya fönünden sonra?
Teşekkürler
kızlar merhaba.brezilya fönü yaptıran bayağı bir kişi olmuş :) ben de sehir firsatlarindan aldim.2 hafta sonra yaptiricam ama randevu almaya gittigimde 2 adet ürün önerdi.(sampuan -sac kremi) 88 tl .watsonsta satilan daha uygun bir üründen bahsetmissiniz.bunu kullanan bir arkadas war mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?