Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Tüh ya herşey bozuyor heykel gibi dolaşmak lazım,bakayı hayallerim suya düştü,her yerden fırtlayan saçlarla tokalarkla boğuşucam üffff

ama bana fazla terlemede bozar dedi, enseden kıvrılmaya başlarmış
mecburen başlıcam ama bakalım artık

Sanmıyorum böyle bir ihtimal olduğunu, ter ile attığımız sodyum oranı oldukça düşüktür ama saçların çok kıvırcıksa zaten 1 ay sonra çıkan saçlar kıvrılmaya başlayacak bu kesin ...

Tüh ya herşey bozuyor heykel gibi dolaşmak lazım,bakayı hayallerim suya düştü,her yerden fırtlayan saçlarla tokalarkla boğuşucam üffff

Her şey bozmuyor, sadece 3 şeye dikkat etmen yeterli...

Kızlar ben cmt günü brezilya fönü yaptıdım fix nano keratin kullandı kuaför, cmt günü saçım az biraz doreleşti gibi( saçlarım platindi bu arada) sonra ertesi gün tekrar gittim maşa işlemi için o işlemden sonra saçlarım baya dore rengi oldu yapan kıuaför normal olduğunu ama işlem bitince bi cila gerekebilir dedi, bugün 3. gün akşam tekrar maşa yapıp sonra yıkayacaklar ama ben eski rengine dönmiyecek diye çok korkuyorum saçlarımda az biraz uçları koptu gibi yaaa bende bi sorunmu var bunlar herkese oldumu kimse yazmamış gerçi offf çok pişmanım....ataşehir moon kuaföre yaptırdım bu arada zaten düzelmese cilayı onlara yaptırmayıp kendi kuaförüme gidicem

Saçların platin olduğu için saç katiküllerin çok açıktı, keratin bu katiküllerin içini doldurarak kapattı bu yüzden saç rengin koyulaştı, yıkadıktan sonra şu anki kadar koyu görünmeyecek ama eskisi kadarda açık olmayacak, ayrıca uçları koptuysa bu uçların 230 derece ısıyı kaldıramayacağı halde 230 derece ısı uygulandığını bu yüzdende saçların yandığını gösterir...Bekleyip göreceksin canım şu an başka bir şey diyemem ben...

ama bana fazla terlemede bozar dedi, enseden kıvrılmaya başlarmış
mecburen başlıcam ama bakalım artık

3 günlük uygulama esnasında terlememek gerek diye söylendi bana. Toka takmak, saçı kulak arkası yapmak da yasakmış o esnada.

okuyabildigim yere kadar okudum ama kimse benim merak ettigim konuyu sormamış...

brezilya fönu yaptırmak istiorum. ama hamileyim...
yaptırmamalımıyım? :44:
yaptırsam olurmu?
hamileyken yaptıramıosam emzirirkende yaptıramam o zaman dimi?
peki ama hevesim kursagımdami kalcak?

3 günlük uygulama esnasında terlememek gerek diye söylendi bana. Toka takmak, saçı kulak arkası yapmak da yasakmış o esnada.

Farklı bir şeyden bahsediyoruz canım, arkadaşımız brezilya fönünü yaptıralı uzun zaman oldu...

Maalesef canım, hamile veya emziriyorsan yaptırmaman senin ve bebeğin için en doğru olan çünkü kuaförün ne derece profesyonel olduğunu bilmediğimiz için ortaya çıkan dumanı solumak zorunda kalabilirsin bu da hoş olmaz...

anlaşıldı ... hevesim kursagımda kalıcak

merwec kullanıcısından alıntı
Kızlar ben cmt günü brezilya fönü yaptıdım fix nano keratin kullandı kuaför, cmt günü saçım az biraz doreleşti gibi( saçlarım platindi bu arada) sonra ertesi gün tekrar gittim maşa işlemi için o işlemden sonra saçlarım baya dore rengi oldu yapan kıuaför normal olduğunu ama işlem bitince bi cila gerekebilir dedi, bugün 3. gün akşam tekrar maşa yapıp sonra yıkayacaklar ama ben eski rengine dönmiyecek diye çok korkuyorum saçlarımda az biraz uçları koptu gibi yaaa bende bi sorunmu var bunlar herkese oldumu kimse yazmamış gerçi offf çok pişmanım....ataşehir moon kuaföre yaptırdım bu arada zaten düzelmese cilayı onlara yaptırmayıp kendi kuaförüme gidicem

Dün yıkattım malesef eski rengine dönmedi, dore sarı kaldı öyle, evet düz ama platin olmadıktan sonra neyleytim düzlüğü tabi uçlar çok kötü yandı bn rezil ettim kendimi şimdi haftaya gidip 10 gün lazım dediler yeniden balyaj attırcam kendi kuaförüme sonra da bu seferde fönü kullanmicam üstleikte saçımı kestirmem de lazım zaten zoır uzuyodu

Çok üzgünüm canım, keşke işlemi yaptırmadan evvel benim başlıkta denkleşseydik...

Arkadaşlar bugün bende brezilya fönü yaptırdım hatta eve yeni geldım sayılır. Toplam işlem 2.5 saat sürdü. Şuan saçlarım düz.Ancak üstlerde kısa saçlar elektrikli görünüyor , kalkmış durumdalar.Kuaförde de böyleydi. Cumartesi günü yıkatmaya gideceğim kuaförde.O zamana kadar da bozulmuş alan varsa evde kendım düzleştiriciyle üstünden geçeceğim.Kuaför bana sadece şampuan verdi.Kreme gerek var mı bilmiyorum ? Sadece şampuan kullanan var mı ? Cumartesi günü eve geldiğimde sonucu tekrar yazarım. Bu arada benım saclarım bir gunde hemen yağlanan ve ince tellı saç tipi. Bakalım nasıl bır netıce gösterecek ? İnşallah sonucu güzel olur ..

Normalde saçkremi kullanmıyorsan bundan sonrada kullanmana gerek yok.

meraba deneyimli arkadaşlar bana da yardımcı olabilir mi acaba

Ankarada gördüğüm 400den başlayan fiyatlardan sonra brezilya fönünden vazgeçmiştim. Bir de memleketimde sorayım dedim, 180 dediler 20-30 tl karla yapacağım dedi. Memleketimde küçük bi yer zaten 400lü fiyatları asla kaldırmaz. Ama 180 de ucuz geldi. Yine de numarasını aldım. Şimdi soracaklarım;

1- Bana işlemin toplam üç gün süreceğini, ilk gün 45 dk, diğer günler 15 er dk süreceğini söyledi. Brezilya fönünün bir çok çeşidi varmış bu kötü bi yöntem mi ki çünkü diğer sayfalarda 2-3 saatten bahsetmişsiniz.

2-Saçlarımın dip boyası geldi, boyatmak için brezilya fönünü yapmayı mı beklemeliyim, çünkü boya akıyomuş sanırım brezilya fönünden sonra?

Teşekkürler

Son düzenleme:

1-saçının önce sodyum arındırıcı şampuan ile yıkaması sonra kurutup düz fön çekmesi gerek.Sonra saçını ayırıp parça parça keratini sürüp 20-40 dakika arasında bekletecek...Bekleme süresi bittikten sonra saç kurutma makinesi ile kurutacak %20 nemli kalınca düzleştirici ile incecik incecik tutamlar halinde üzerinden geçecek...45 dakika mümkün değil eğer bu kuaför atom karınca ise iş değişir tabii

2-Brezilya fönü boyayı saça sabitler, boya akmaz...Yalnız eğer işlem görmüş, yıpranmış saçların varsa kertinin saçını 1 ton koyulaştırma ihtimali var...Sen bilirsin yani...

kızlar merhaba.brezilya fönü yaptıran bayağı bir kişi olmuş :) ben de sehir firsatlarindan aldim.2 hafta sonra yaptiricam ama randevu almaya gittigimde 2 adet ürün önerdi.(sampuan -sac kremi) 88 tl .watsonsta satilan daha uygun bir üründen bahsetmissiniz.bunu kullanan bir arkadas war mi?

Watsons her şehirde yok biliyorsun ve raflarda henüz çok kısa bir süre önce yerini aldı live clean, yani ben memnun kaldım ama forumda kullanan diğer bir arkadaşımız saçını yağlandırdığını söyledi mesela...Başka bir arkadaşımız defne garlı şampuan kullanıyor aktardan almış, bu da bir seçenek...Hangisi olduğunu tam bilmiyorum ama markası dfn olan olması lazım çünkü habiboğlu markalıda sülfat var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…