Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

kılıçbalığı yardımına ihtiyacım var dün evde saçımı boyadım tabiki olmadı bu akşam randevu aldım kuaförde saçımı boyatıcam ama sabah bi baktım şampuanım tek yıkamalık kalmış. boyadan sonra kuaförün şampuanıyla yıkatsam son şampuanı benimkiyle yaptırsam brezilya fönüm bozulurmu dersin h.içi şampuan bulma ihtimalimde çok az ne yapsam bilemedim

kılıçbalığı ben nisannın 2 sinde yaptıracağım ama kuaförde kazıklanmamak için,kendim alıcam şampuanla kremi,DFN de yokmu şimdi sülfat hem kremini hem şampuanını kullanabilirmyiim

Gingseng ve sarımsak özlerinden oluşan sülfat, tuz ve paraben gibi kimyasallar içermeyen saç dökülmesi ve kepek sorununa karşı etkili ......

YUKARIDAKİ ŞAMPUAN HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?

Ben hem krem hemde şampuhanını aldım arkadaşlar,en ufak faydası yok.
tamamen para tuzağı.Paranızı çöpe atmayın..

Ben hem krem hemde şampuhanını aldım arkadaşlar,en ufak faydası yok.
tamamen para tuzağı.Paranızı çöpe atmayın..

canım faydadan ziyade fönün bozulmamasını sağladığı için alacağız,senin fönünümü bozdu aldığın şampuanla saç kremi:2:

kılıçbalığı ben nisannın 2 sinde yaptıracağım ama kuaförde kazıklanmamak için,kendim alıcam şampuanla kremi,DFN de yokmu şimdi sülfat hem kremini hem şampuanını kullanabilirmyiim

Bir üstteki mesajda emin olmadığımı söylemiştim tatlım, ben kullanmıyorum bu yüzden içeriğini bilemiyorum bana söylenen bu yönde olduğu...

Biraz geç gördüm kusura bakma canım, bilemiyorum, şampuan yedeklemekte yarar var...Bu arada normalde boyadan sonra şampuan kullanmayız biz sadece su ile durularız, saç tertemiz olur, ille şampuana gerek yok ki...

canım ben yaptıralı 10 ay oldu ve hala düz saçlarım.. sadece diplerden kendi saçım çıktı ve yanlarım katlı olduğu için oralar bozuk biraz. yoksa arkaka taraflar hala düz durumda

yaa bende yaptırmak istiyrum bende fırsatlardan aldım bitane ama cesrate edemiyorum aslında ilk etapta kanserojen olduğunu öğrendim ve bunun için cesaret edemiyorum, abd de yasaklanmış gibi bazı yazılar okudum bilemiyorum gerceklik payını, diğer mevzu ise saçlarım röfleli ve yyıpranmış eehh daha berbat olmasından korkuyorum bi yerde bakım keratin biliyorum ama ısı veriliyor ki o yüzden yıpratma ihtimli yüksek aman yaa bu kadınların işi de ne zor (

Benim yaptırdığım yerde açıcı uygulanmış veya röfleli saçlara da uyguluyorlardı.
Hatta hiç kötü koku bile duymadım yapılırken , ne duman ne koku hiçbirşey yoktu.
Zaten keratin uygulamada kokusuz malzemeler üretilmiş , artık böyle bir dertte yok.
Sadece yaptıracağınız yer veya kişi ve kullanılan malzeme kalitesi önem kazanıyor .

teşekkürler kılıçbalığı cvp için.istanbuldayım.watsonstan sık alışveriş yaparım ürünlerinden de memnunum.bakalım bahsettiğin ürünü bulmaya çalışıcam, umarım kalmıştır :):13:

İnşallah bulursun canım, rica ederim...

ben watsons a gittin live clean in şampuanı kalmamıştı oradaki kız başka bi şampuan önerdi onu aldım,
sonuçları sizinle paylaşırım.

down under natural's nude
sls,sülfat,paraben,fosfat ve dea içermez %98 bitki içerikli ....... yazıyor :)

arkadaşlar bende yaptırmak istiyorum fakat bi arkadaşım bana keratinle kaplama olayı var dedi ve bu sebepten dolayı aldığımız abdestin kabul olmadığı bu sebepten dolayı bayağı tereddüt yaşıyorum.konu ile ilgili sizlerden cvp bekliyorum.

Ayyyy daha nelerrr=))) ozaman tüm saçı boyalı olanların abdesti kabul olmazdı..hem önemli olan abdestte derilerin su alması..saçıda ilk defa duyuyorum:)öyle olsaydııı Efedimiz saça kına sürülmesini önermezdii...arkadaşının kıskançsa bu yüzden söyleme ihtimali olabilirmi:)

yok canım onun söylediği boya kına saça temas ediyo fakat keratinle saçı kaplıyolar ve saçın su ile temas etmediği şeklinde o kafama takıldı.netten bakıyorum saça nasıl uygulandığını tam açıklamalı olarak bulamadım.

abdestte önemli olan kadınlarda saç diplerinin derinin ıslanması.bir prof.hocadan böyle dinlemiştim tv de.

Güzel, kullanılabilecek şampuanlara bir tane daha eklendi böylece...Aslında bir konu açıp kullanılabilen şampuanları paylaşsak iyi olacak...

Saçın doğal yapısı keratinden meydana gelir, burada yapılan işlemde keratin yapıtaşını belli bir oranda saça yeniden yüklemek, yani saça kendi yapısında var olan bir madde yükleniyor...Bu yüzden bu işlemin abdest almaya bir zararı olmaz...Arkadaşın sanıyorum saçın keratinden meydana geldiğini bilmediği için keratinle kaplanmasının doğru olmayacağını düşündü...

dün saçımı boyattım rengi oldukça açıldı ve sanırım uçlardaki keratin bıraktı saçı, bi boya işlmei daha var ondan sonra tekrar brezilya fönü yapıcam mecburen

dün saçımı boyattım rengi oldukça açıldı ve sanırım uçlardaki keratin bıraktı saçı, bi boya işlmei daha var ondan sonra tekrar brezilya fönü yapıcam mecburen

Boyanın bir sakıncası olmaması lazım kuzum ya...Dur bir tekrar yıka kurut ona göre bakalım...Ben üzerine bir daha balyaj attım çünkü...

Kılıçbalığı bir kaç sorum vardı özel mesaj hakkım olmadığı için buradan sormak zorunda kalıyorum... günün fırsatlarından brezilya fönü almayı düşünüyorum açıklamasında kuaförün Bracto ürünlerini kullandığını söylüyor ürün hakkında bir bilgin var mı...

"Brocato sadece profesyonel kuaför salonlarında bulunan ürünlerin içindeki tüm bileşenler saçınızla barışık ve saçınızı besleyen kaliteli hammaddeler. Brocato ürünleri saça zararlı kimyasalları içermez ve sonrasında kullanacağınız saç yapınıza uygun bakım şampuanları, bakım maskeleri ve saç düzleştirme sistemi ile saçlarınıza arzu ettiğiniz bakımı ve formu kazandırır."

bu şekilde açıklama yapmış senin ürünün etkili olup olmadığına dair bir bilgin var mı merak ettim birde ben normalde de saç kremi kullanan biriyim brezilya fönünden sonrada maske kullanmam gerekirmi? bulunduğum sehirde tavsiye ettiğiniz Watsons ürünleri yok, kuaförün verdiği ürünlerimi almalıyım fiyatını belirtmişler çok pahalı geldi...

* 300ml şampuan 45 tl
* 150ml maske 70 tl

* 1000ml şampuan 140 tl
* 450ml maske 140 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…