Watsons her şehirde yok biliyorsun ve raflarda henüz çok kısa bir süre önce yerini aldı live clean, yani ben memnun kaldım ama forumda kullanan diğer bir arkadaşımız saçını yağlandırdığını söyledi mesela...Başka bir arkadaşımız defne garlı şampuan kullanıyor aktardan almış, bu da bir seçenek...Hangisi olduğunu tam bilmiyorum ama markası dfn olan olması lazım çünkü habiboğlu markalıda sülfat var...
Ben hem krem hemde şampuhanını aldım arkadaşlar,en ufak faydası yok.
tamamen para tuzağı.Paranızı çöpe atmayın..
kılıçbalığı ben nisannın 2 sinde yaptıracağım ama kuaförde kazıklanmamak için,kendim alıcam şampuanla kremi,DFN de yokmu şimdi sülfat hem kremini hem şampuanını kullanabilirmyiim
kılıçbalığı yardımına ihtiyacım vardün evde saçımı boyadım tabiki olmadı bu akşam randevu aldım kuaförde saçımı boyatıcam ama sabah bi baktım şampuanım tek yıkamalık kalmış. boyadan sonra kuaförün şampuanıyla yıkatsam son şampuanı benimkiyle yaptırsam brezilya fönüm bozulurmu dersin h.içi şampuan bulma ihtimalimde çok az ne yapsam bilemedim
canım ben yaptıralı 10 ay oldu ve hala düz saçlarım.. sadece diplerden kendi saçım çıktı ve yanlarım katlı olduğu için oralar bozuk biraz. yoksa arkaka taraflar hala düz durumda
teşekkürler kılıçbalığı cvp için.istanbuldayım.watsonstan sık alışveriş yaparım ürünlerinden de memnunum.bakalım bahsettiğin ürünü bulmaya çalışıcam, umarım kalmıştır :):13:
arkadaşlar bende yaptırmak istiyorum fakat bi arkadaşım bana keratinle kaplama olayı var dedi ve bu sebepten dolayı aldığımız abdestin kabul olmadığı bu sebepten dolayı bayağı tereddüt yaşıyorum.konu ile ilgili sizlerden cvp bekliyorum.
ben watsons a gittin live clean in şampuanı kalmamıştı oradaki kız başka bi şampuan önerdi onu aldım,
sonuçları sizinle paylaşırım.
down under natural's nude
sls,sülfat,paraben,fosfat ve dea içermez %98 bitki içerikli ....... yazıyor :)
arkadaşlar bende yaptırmak istiyorum fakat bi arkadaşım bana keratinle kaplama olayı var dedi ve bu sebepten dolayı aldığımız abdestin kabul olmadığı bu sebepten dolayı bayağı tereddüt yaşıyorum.konu ile ilgili sizlerden cvp bekliyorum.
dün saçımı boyattım rengi oldukça açıldı ve sanırım uçlardaki keratin bıraktı saçı, bi boya işlmei daha var ondan sonra tekrar brezilya fönü yapıcam mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?