Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

arkadaşlar fırsat ürünlerinden brezilya fönü alıpda mutlu olmayan yada mutlu olanlar kimler bizimle fikirlerini paylaşabilirlermi ben fırsat ürünü almayı düünüyorum ama baştan savma yaparlar diye cesaret edemiyorum... İzmir'de fırsat ürünlerinden faydalanan biri var mı?

merhaba :) fırsat kuponuyla barbaros bulvarındaki bir kuaforden 99 TL ye brezilya fonu aldım. 3 hafta sonraya randevu verdiler ve beklenen gun dundu . buyuk bır heyecanla gıttim. gayet guleryuzlu karsıladılar. sacım once arındırıcı sampuanla yıkandı. sonra ıslakken keratın suruldu. ıslak olması benı cok sasırttı cunku ne forumda ne de ızledıgım videolarda ıslak hiç gormemiştim. bu arada sacım rofleli fakat öyle lastik gibi olan yeri hiç yok ve çenemin hizasında. sacım rofleli oldugu için cok yogun bir uygulama ve ısı da yapamayacaklarını söylediler. ona da ayrı şaşırdım çünkğ benim bildigim ne kadar hasarlıysa o kadar etkili bir yöntem e bu hasarı da röflelei saç en çok görmezmi. illa saşımızı süpürge mi yapmalıyız anlamadım gitti bakımı surdukten sonra ole 20 dakika beklettiler . ısıtma falan olmadan. sonra fonle kurutup ınce ınce bastıra bastıra ve en az 5er kez press yaptılar. normalde 450 derece dedi ama benim röflemden dolayı 350 derecede yaptı çocuk. buda enteresan cunku 230 değilmiydi press derecesi.
aynen normal kuru ve duz bir sacla cıktım. oyle yaglı bır goruntu ınsan ıcıne cıkılamayak bır durumum yok. kokusuda gayet guzel.
ya ben oyuna getirildim yada kuaforun soyledıgı gıbı en zararsız (formaldehyde %0.2 içeriyor) vebir gun sonra yıkanabilen tek ürün buymuş.
fırsat kuponuyla gittigim için zaten supheliydim. uygulama da hiç bildiğim gibi olmadıgından şüphem iice arttı.
ben yinede bildiğimi uygulayıp 3 gun bekliycem ve pressimle 3 gunde duzleştiricem kihkihkih.
sonucu sabırsızlıkla bekliyorum :18:
bu arada forumdaki ilk paylaşımım ve bayagı anlatacak sey biriktirmisim ne dersiniz

byeee

bende orda yaptırdım yarın gidip 2.işlemi yaptırmam lazım ama vaktim yok.. arayıp srdum kendim yıkayablrmişim başka bi güne randewu aldım 2.katı ozaman atıcaklar umarım bişey olmaz..

bende orada yaptırdım ama 2. işlemden hiç bahsetmediler cok mutsuzummmmmmmm.
2. işlem neki??

tek işlemle bitiyor denmesi bana da pek inandırıcı gelmedi
zaten diğer 3 gün sadece düzleştirme işlemi yapılıyor, kendiniz yada etraftaki bi kuaförde 3 gün düzleştirip öyle yıkayın riske atmaya değmez

ayrıca fırsat diye her salona inanmamamak yada hepsini kötülememek lazım adı duyulmuş büyük salonlar adını riske atmamak için baştan savma yapmıyorlar
ayrıca ürün satarak yada diğer işlemler için müşteri bağlayarak kara bile geçiyorlar

bende aynı yerde yaptırdım dsana kullanılan ürünle bana kullanılan ürün aynı, evet bende hiç yağlı bir görüntü oluşmadı cnm. ben sana nacizane uyarılarda bulunuam. burası bu ürünle yapmadan önce farklı 2 ürünlede bu uygulamayı yapıp şehir fırsatlarına kupon sattılar. bir sürü kadının saçlarınıda yaktılar.bunu forumdan bazı arkadaşlardan biliyorum ayrıca kendileride konuştuğumda inkar etmediler) sarı röfleli saçlarda çok fazla yanma vakası olmuş. şimdi korkularından keratinden sonra fön çekip ısıyı (buarada 450 dediğin derece değil ama eşittir 230 dereceye denk geliyor) düşük tutuyorlar röfleli saçlara. banada aynen senin dediğin gibi yapıldı (bir gün beklenmesine rağmen) bana 3 gün sonra gel tekrar düzleştiriciyle üzerinden geçip yıkayacağız çok düz olmaz saçınız ama bakım amaçlı kullanmış olursunuz dediler. tabi ben bunu yemem gelirim ama yıkadığınızda eğer saçlarım düz olmazsa tekrar sürer keratini birkez daha aynı uygulamayı yaparsınız dedim. önce düzleştirip 3.ün kendi yıkadım (gidemedim ama arayıp bir gün sonrasına randevu aldım zaten saçlarımıda orda kestirecektim) saçlarım düz falan olmadı biraz kabarıklığı gitti okadar. ama benimsaçlarım dalgalı ve baya yıpranmış saçlardı röfleen dolayı, neyse gittim kestirdim tabi onlar 2.kez keratin sürmeye pek niyetli değildiler ama şansıma o gün o ürünün müşteri temsilcisi geldi. ona şikayette bulundum kuaför sahibide kıpkırmızı oldu deyim yerindeyse adam çok ilgilendi saçlarıma tekrar keratin sürülüp ısı biraz daha yüksek tutularak ve kesinlikle daha çok özenilerek yapıldı ve 3 gün sonra ordan aldığım şampuan ve saç kremiyle yıkadım saçlarımı ve saçlarım dümdüz sende yıkadıktan sonra eğer saçların düz olmazsa mutlaka 2.uygulamayı iste, ve saçlarını mutlaka ordan almasan bile sodyum ve sülfat içermeyen bir şampuanla yıka. güle güle kullan saçlarını cnm

ve bişey daha ekleyeyim, kuaför doğruyu söylüyor bize uygulana ürün çok kaliteli bir ürün. ben yatırmadan önce çok araştırmıştım, ve sırf bu ürünü kullanıyorlar diye gidip orda yaptırdım

wayyy demek röflelileri yakmışlar. bak bu kısmı kacırmısım bana ilk seferde gercekten pek guven vermediler. ama dediğin gibi olursa mutlaka gidicem 2. uygulamaya. zaten ustune basa basa fon cekilmiş gibi olmaz daha çok bakım olacak diyip duruyorlardı. müşteri temsilcisi bir daha ne zaman ziyaret eder ki ??? ben de o gün gitsem

offf cok sabırsızım sonuç için... bu arada teşekkurler yorumun için :)

bende bugün yaptırdım. 3 gün boyunca yıkamayacağım umarım istediğim sonuç olur saçlarım düz dalgalı arası bir şey normalde. eğer yıkamadan sonra istediğim sonucu elde edemezsem bende sizin gibi giderim adamın yanına dayanırım kapısına ben libadiye uğurkan da yaptırdım. bakalım sonuç ne olacak. beğenmezsem straight therapy yaptırırımetkisi geçtiğinde bunun. bu arada fiyatı uygun tuz içermeyen şampuan önerebilirmisiniz. orada biraz fazla fiyat verdiler şampuan ve krem için

kızlar ben tüm sayfaları okumadım ama bu forumda keratinle ilgili ne okursam okuyayım aklımdaki soruya tam bir cevap bulamadım.

'''''benim anlamadığım şey,bu keratin işlemini yaptırdıktan sonra saçlar aynen düz mü kalıyor yoksa eski haline mi dönüyor????''''''''''

1-2 kişinin yazdığını okumuştum sadece kimi dümdüz kalıyor taa ki kesene kadar demiş.kimisi de yok 1-2 hafta içinde bozulmaya başladı demiş.kafam iyice karıştı.özel msj atamıyorum şuan ama kılıçbalığı arkadaşım bayağı deneyimli birisine benziyor,bu sorumu görüp cevaplar inş bu arada saçımda çok aşırı yıpranma yok,balyaj yaptırdığım yerleri boyattım sonradan ama gene de kendi saçım gibi yumuşacık değil..yıka çık yapamıyorum yani bayağı serum,bakım ürünleri kullanıyorum ama çok fayda etmiyor tabi.

arkadaşımın çalıştığı bir yer var.valla düşündüm taşındım yaptırcam kesin 1-2haftaya ben. gerçi benim saçlarım iri dalgalı da saç köpüğü falan kullanmam gerekiyo.bıktım bi denemek lazım. inş iyi olur.beğenmezsem de saçın kökü bende amaan nolcak :86:

bu işlemin amacı aslında saça kaybettiği keratini yükleyerek saçlara bakım yapmak, yan etsiki saçları düzleştirmesi. yok yıpranmış,dalgalı , asi saçlarda bir senas yeterli olmayabiliyor genelde 2.uygulamaya ihtiyaç duyuluyor düzlük için. ikinci soruna gelince, bu bakım 3-4 ay arası saçlarda kalıcı oluyor (ben 4 ay kalacağını sanmıyorum pek kuaförlerin şişirmesi olduğunu düşünüyorum max.2 ay gider) saça ısıyla tutunan keratin, zamanla saçtan çözüldüğü için 2-3 ay sonra saçlar eski haline dönüyor, hepsi bu. tabi bu bakımı yaptırdıktan sonra saçların için kullanacağın ürünlerde bakımın saçlarında daha uzun süre kalması ve etkili olması için önemli umarım yardımcı olabilmişimdir

forumlarda, kılıçbalığının açtığı, brezilya fönünden sonra kullanılması uygun ürünler başlığına bi göz atabilirsin

cevabın için çok ama çoook teşekkürler..

sacımı dün yıkadım. sonuç tam bir rezalet. saclarımda hiç bir değişiklik olmadı. yakın arkadasım kendi sacını yıkadıktan sonra "mukemmel elimin arasında akıp gidiyor" demişti. benimkinde ise tarak sacımda asılı kaldı resmen. cok mutsuzum kuaforu arıyorum ama henuz patron işe gelmemiş. magduriyetimi gidermeleri gerekiyor. cok mutsuzum. hem param gitti hemde 3 hafta randevunun gelmesi için 3 gunde yıkamak için bekledim, o kadar zamanım gitti

Merhaba Hanımlar
Ben İzmirdeyim ve brezilya fönü bana çok lazım.Saçlarım dalgalı,hatta neredeyse düz ama çok ince telli ve çok kabaran bir saç.Saçımı toplamaktan bıktım.Salık bırakmak için ise ya saatlerce uğraşmam gerekiyor,ya kuaförde fön çektirmem gerekiyor ya da 1 kg jöleyle şekillendirmeye çalışmam gerekiyor
Bugün şehrikeyif te Bostanlı Es kuaförde brezilya fönü 79 TL imiş,kampanya yapmış.Birkaç gün öncede aynı kuaförün kampanyası vardı,119 TL idi,brezilya fönü + kaş,kesim,manikür vardı içinde.Bu kuaöfrün yeri bana çok uzak,hergün gitmem mi gerekecek 4 gün boyunca,kampanyanın açıklama kısmında öyle bir şey yazılı değil.bu topiği baştan sona okudum.Aklımda kalanlara göre 4 gün kuaförde veya evde iyi düzleştiriciyle pres yapmak gerekiyor?
Bir de bu Es kuaförü bilen var mı? nasıl bir kuaför?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…